PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293125
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Nie wliczam Madonny, bo ona celowo miała być ch**owa chyba... JAk dotąd jedynym komplement,
który słyszałem pod adresem piosenki Adele jest to, że "pasuje do Bonda".

ocenił(a) film na 8
jasiu15

heh... dopiero co dziś do brata rzekłem, iż jest to najlepszy utwór ze wszystkich Bondów :) jak widać gusta różne, ale najważniejsze, że film się udał. :)

superb83

nie sądzę ..........

ocenił(a) film na 10
superb83

Mnie równiez ta piosenka się najbardziej podoba i film tak samo, świetny według mnie :)

jasiu15

Najgorsza byla w poprzedniej czesci - "Quantum of Solace". Piosenka Adele idealnie wpisuje sie w kanon. Mam wszystkie bondowskie piosenki w mp3 i slucham ich czesto.

jasiu15

piosenka jeszcze ujdzie ale film to tragedyjaaaa

ocenił(a) film na 10
jasiu15

Jako fan Bonda wszystkie piosenki znam praktycznie na pamięć i "Skyfall" uważam za jedną lepszych, choć w ścisłej czołówce się nie plasuje. Jest to też najbardziej "bondowska" piosenka od czasu "The world is not enough" Garbage.

ocenił(a) film na 9
jasiu15

Rzecz gustu. Mnie się z kolei nie podoba piosenka Madonny i ta Alicii Keys i Jacka White'a (obie tragiczne!). Piosenka Adele kapitalna.

VirtuOz

nikt nigdy nie zapiewa lepszej piosenki od Tiny Turner!

ocenił(a) film na 9
student22

Piosenka "Goldeneye" (o czym mało kto wie) jest autorstwa Bono i Edge'a z U2.

użytkownik usunięty
jasiu15

najslabsza piosenka hahaha . smieszne wciul ... jedna z najlepszych .
idz lepiej spac ..

ocenił(a) film na 6

Skyfall Adele to świetna piosenka, ale ja nie mogę już jej słuchać i nie rozumiem jej radiowego fenomenu. Już dawno po premierze, a dwie stacje radiowe katują mnie nią jednocześnie, ileż można ? Szlag mnie trafia jak słyszę ją poraz 17903751235 w samochodzie.

użytkownik usunięty
Maciek0808

50-lecie więc co się dziwisz ??
A piosenka genialna .