Nie wliczam Madonny, bo ona celowo miała być ch**owa chyba... JAk dotąd jedynym komplement,
który słyszałem pod adresem piosenki Adele jest to, że "pasuje do Bonda".
heh... dopiero co dziś do brata rzekłem, iż jest to najlepszy utwór ze wszystkich Bondów :) jak widać gusta różne, ale najważniejsze, że film się udał. :)
Mnie równiez ta piosenka się najbardziej podoba i film tak samo, świetny według mnie :)
Najgorsza byla w poprzedniej czesci - "Quantum of Solace". Piosenka Adele idealnie wpisuje sie w kanon. Mam wszystkie bondowskie piosenki w mp3 i slucham ich czesto.
Jako fan Bonda wszystkie piosenki znam praktycznie na pamięć i "Skyfall" uważam za jedną lepszych, choć w ścisłej czołówce się nie plasuje. Jest to też najbardziej "bondowska" piosenka od czasu "The world is not enough" Garbage.
Rzecz gustu. Mnie się z kolei nie podoba piosenka Madonny i ta Alicii Keys i Jacka White'a (obie tragiczne!). Piosenka Adele kapitalna.
najslabsza piosenka hahaha . smieszne wciul ... jedna z najlepszych .
idz lepiej spac ..
Skyfall Adele to świetna piosenka, ale ja nie mogę już jej słuchać i nie rozumiem jej radiowego fenomenu. Już dawno po premierze, a dwie stacje radiowe katują mnie nią jednocześnie, ileż można ? Szlag mnie trafia jak słyszę ją poraz 17903751235 w samochodzie.