PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293186
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

"Czarny charakter" w Skyfall wręcz mnie zahipnotyzował, podobnie jak rola Szatana w "Pasji"
Gibsona. Świetna postać i odnoszę wrażenie, że lekko przyćmił Craiga :) Nie jestem fanką
bondowskich produkcji, ale ten film był rewelacyjny. Nie nudziłam się ani przez chwilę i te "z nawiązką"
dwie godziny zleciały w oka mgnieniu :)

ocenił(a) film na 6
wichurkaaa

Ja się za to nudziłam, ale przyznam rację, Javier zagrał świetnie i tak, przyćmił Craiga. Tak prawdę mówiąc to tylko czekałam na to kiedy on się pojawi. Świetna rola. Film poza tym jak dla mnie słaby. Dziewczyny Bonda nieciekawe. Zbyt wielu zabaweczek też nie miał. Eeeeeeeeee jakieś to takie było wg mnie bardzo przeciętne.

ocenił(a) film na 9
ducky

Właśnie z powodu tych zabaweczek nie lubię serii Bonda i dlatego wlaśnie, z powodu ich braku, Skyfall tak bardzo mi się podobał. Moim zdaniem, film duzo bardziej realistyczny, a sam Bond naturalny :)

wichurkaaa

Zauważyliście że to składanka z innych filmów?? Był 5 element [panienka blond -biała od recepcji] Milczenie owiec[szklana klatka z Javierem] i wiele innych.
Bond ukazany "po ludzku" to kicha!
On ma być ze stali, skakać, pływać, chędożyć -- ale nie ma prawa miec rozterek! Wyszedł film psychologiczny! Hej!