PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293125
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Słyszałem piosenkę z tego filmu i muszę przyznać, że tak bezpłciowej muzyki Bond dawno nie miał. Piosenka tytułowa jest pozbawiona wyrazu, na jedno kopyto. Słabiutko.

użytkownik usunięty
Pawuloniasty

Słabiutki to chyba ty jesteś .
Piosenka świetna jest taka powinna być .

użytkownik usunięty

Paweł ma rację ,nudna i bez klimatu

To 2:2, bo mi się bardzo podoba. W końcu klasyczna nuta, a nie dziwaczna Madonna lub Jack White z Alicią. Od czasu Sheryl Crow i Garbage nie było tak brytyjskiego kawałka :).....w końcu wykonywanego też przez brytyjską artystkę. Nie lubię Adele, ale tutaj wstrzeliła się idealnie.

ocenił(a) film na 8

I po co od razu osobiste ataki? Czy ja kogoś obraziłem swoją opinią? Dać hołocie dostęp do internetu...

użytkownik usunięty
Pawuloniasty

Wkurzyło mnie to że się do tej piosenki przypieprzasz jak dobra jest

użytkownik usunięty

Dla jednych dobra dla innych nie

użytkownik usunięty

nom

Pawuloniasty

Piosenka jest fajna, ale w oderwaniu od filmowej czołówki. W filmie rzeczywiście brzmi mdło, bo i czołówka jest mdła, niestety. Nie wiem, kto ją projektował, ale nie miał ewidentnie pomysłu...

ocenił(a) film na 9
Davus

A ja właśnie za tę fantastycznie wykonaną czołówkę naciągnąłem ocenę na 9.

ocenił(a) film na 9
Pawuloniasty

Jest takie łacińskie powiedzenie, że o gustach się nie dyskutuje. Moim zdaniem piosenka Adele jest świetna. Jeśli chodzi o piosenki do Bondów nie lubię tej Madonny (zupełnie nie pasuje) i tej Alicii Keys i Jacka White'a (jw.) za to uwielbiam "Goldeneye" Tiny Turner (autorstwa Bono i Edge'a) i "Tomorrow Never Dies" Sheryl Crow.