PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293148
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall
ocenił(a) film na 10
Coperfield15

Można i w sumie jakimś wielkim problemem niewidzenie poprzednich części nie powinno być, jedynie aluzji i smaczków nie wyłapiesz.

ocenił(a) film na 10
Coperfield15

Niestety Skyfall nie jest powiązany za bardzo z CR i QoS więc śmiało możesz się za niego zabrać (chociaż poprzednie dwie częsci też koniecznie obejrzyj).
Mi osobiście bardzo brakuje związku między tymi trzema filmami, bo liczyłem, że z tego będzie naprawdę dobra trylogia. Nie mniej jednak Skyfall to naprawde dobry film.

Coperfield15

Dla ciebie to i lepiej jeśli nie oglądałeś poprzednich Bondów,nie rozczarujesz się chociaż tym 'dziełem'

CelineMarie

Oj oj oj i tu pozwolę się nie zgodzić :) jestem świeżo po oglądnięciu SKYFALL i nie tylko mogę a wręcz muszę powiedzieć, że jest świetny! I to porównywalnie z CR bo niestety QoS było totalnym dnem włączając w to piosenkę :/ naturalnie bla bla bla każdy ma swoje zdanie na ten temat a Craig to nie to samo co Brosnan czy Conery ale nieźle sobie poczynia. Nie przeszkadzały mi nawet typowe bajery w typie Bonda jak np skok na pociąg czy tym podobne akrobacje bo to jednak jest Bond :) i musi być taki klimat.

Daję 7/10!

ocenił(a) film na 8
Kajaga

Zgadzam się! Na pewno nie rozczarujesz się filmem, bo jest po prostu mądry, chociaż ja, jako koneserka i wielka fanka cyklu w kinie nie mogłam się odpędzić od myśli "co za dziwactwo";) ale na pewno się nie rozczarujesz

ocenił(a) film na 9
Coperfield15

W Skyfall jest trochę nawiązań do poprzednich, 'starych' części, lecz nie wpływają za bardzo na film...
Ja w sumie na szybko obejrzałem wszystkie części i się cieszę bo nie poszły na marne. ;)