PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293186
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

My name...

ocenił(a) film na 7

"My name is Bond. James Bond. " - Zabrakło, oj zabrakło :(

użytkownik usunięty
Siwy_fw

Nie zabrakło, przedstawił się tak w kasynie :)

niee zabrakło, sypnął tym tekstem w idealnym momencie ;D

ocenił(a) film na 6
Siwy_fw

To musiało być w tym momencie w którym wyszedłeś z sali po dodatkowy popcorn/nachos/odlać się ;)

ocenił(a) film na 7
zwieracz

Na końcu mi tego brakowało ^_^

zwieracz

dla niego zatrzymali specjalnie seans

ocenił(a) film na 9
zwieracz

Jak ja nie lubię ludzi którzy idą do kina jeść. Zamiast oglądać film...

ocenił(a) film na 9
JohnyXtreme

Jest na to rada - wybieraj filmy, które na tyle Cię pochłoną żebyś nie zwracał uwagi na innych widzów.

ocenił(a) film na 9
timmyk

Niestety ludzie często swoim jedzeniem zakłócają bardzo skutecznie film. Popcorn to pikuś. Ale gdy wejdzie grupa gimbusów i każdy ma 4 paczki chipsów to jest to już nie do zniesienia. Szeleszcząca paczka potrafi zagłuszyć film. Jest lepsze rozwiązanie problemu. Wystarczy iść na film w momencie gdy idzie na niego już mała ilość osób. Mniej osób = Większa szansa na miłe spędzenie seansu. Ale na takie filmy jak Bond zazwyczaj idę w czasie premiery gdyż brak mi cierpliwości czekać te kilkanaście dni.

Pozdrawiam Michał.

ocenił(a) film na 9
JohnyXtreme

Racja, nawet o tym nie pomyślałem. Zazwyczaj wybieram się do kina przed 15 - mogę wybrać sobie ulubione miejsce i zawsze jest niewiele ludzi. Choć często to właśnie dzieciaki, które urwały się z lekcji i czasami bywa głośno.

Tak sobie myślę, że każdy jest szczególnie wrażliwy na inne bodźce - w Twoim przypadku to szelesty, a mnie najbardziej irytują licealiści świeżo po mutacji, którzy na bieżąco głośno komentują sceny, myląc rasowy film akcji z filmem dokumentalnym... Czasami chce mi się wtedy wyć, ale to tak na marginesie :)

Bardzo spodobał mi się spot z Alfredem Hitchcockiem, nakłaniającym widzów do wyłączenia komórek. Może przydałaby się jeszcze dwa spoty - "jeżeli jesteś głodny, to jedz po cichu" z Misiem Puchatkiem i "to co zobaczycie może nie być zbyt realistyczne, ale powstało po to, żebyście się dobrze bawili" z Laurencem Fishbournem w przebraniu Morfeusza.

użytkownik usunięty
JohnyXtreme

W kinie zdenerwowałem się na ludzi 2 razy. Raz jak jakieś dziewczyny wyjęły chipsy, które śmierdziały wymiocinami, drugi raz jak na film przyszedł dziadek z małym dzieckiem które nie umiało czytać, i dziadek czytał mu na głos napisy.

ocenił(a) film na 7
Siwy_fw

http://www.youtube.com/watch?v=_iwl33WbVGI&feature=related i tyle w temacie xD

ocenił(a) film na 7
Siwy_fw

Kina mogłyby wprowadzić seanse bez popcornu lub też dni bez popcornu. Ja mógłbym zapłacić te 3-4 zł więcej za bilet, żeby kinu hajs się zgadzał, ale móc w spokoju obejrzeć film.

ocenił(a) film na 7
Lestat

Zaś tak nie przesadzajcie z tym popcornem. Zauważyłem, że ludzie tylko na reklamach i trochę na początku filmu hałasują, później już jest ok.

ocenił(a) film na 7
Lestat

Takie są uroki ( lub bardziej nie uroki) kina i nic na to nie poradzimy. A jak komuś tak bardzo to przeszkadza niech nie chodzi do kina.