PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293125
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

tak samo jak nie lubię dwóch poprzednich Bondów ale taka ciekawa obsada filmu może sprawi że ten Bond będzie trzymał poziom.

ocenił(a) film na 5
doliwaq

nie rozumiem, piszesz że craiga nie lubisz i że z taką obsadą film będzie trzymał poziom?

ocenił(a) film na 5
wjewjurka87

Chodzi o Ralpha Fiennes'a, Javiera Bardem, Bérénice Marlohe oraz Judi Dench choć ona już wcześniej grała. A Craiga nie lubię jako Bonda, zapomniałem dopisać, a aktorem ogólnie jest niezłym.

ocenił(a) film na 5
doliwaq

aha, ok

ocenił(a) film na 7
doliwaq

Bondy z Craig'iem to jedyne Bondy, które dają się oglądać. Wcześniejszym "Bondom" bliżej do Kena od Barbi niż facetom z krwi i kości. Wraz z pojawieniem się Craiga film zaczął przypominać porządne kino sensacyjne. I oby tak trzymał.

ocenił(a) film na 5
w_ig

Zaczął przypominać porządne kino sensacyjne naszych czasów. kino sensacyjne w tamtych latach wyglądało właśnie tak jak to widać w starych Bondach. Poza tym Bond to dżentelmen, stereotypowy anglik. Bond Craiga to maczo i twardziel. Niektórym ta zmiana się podoba, mi nie bardzo. Jeśli ta zmiana przyniesie twórcą korzyści, to bardzo prawdopodobne, że następny Bond będzie jednak murzynem.

ocenił(a) film na 7
doliwaq

Kto co lubi. Ja wolę aktualną wersję Bonda