PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293125
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Wczoraj wybrałem się do kina na "Skyfall".Film mocno rozleklamowany więc spodziewałem się dobrego filmu na miare poprzednich części,jednak mocno się zawiodłem.Brakowało mi tego klimatu z poprzednich częsci Bonda.Zabrakło tej dynamicznej akcji,pościgów,"dziewczyny Bonda"(niby jest ale wystepuje praktycznie w 2 scenach),martini z lodem oraz jego poczucia humoru :) .Początek filmu dość dynamiczny jednak później tempo zwalnia i robi się troszke nudno..Z seansu wyszłem znudzony i zawiedziony.Według mnie film nie trzymie poziomu poprzednich części i jest to jedna z nasłabszych części Bonda.

dendys93

Zazwyczaj im więcej reklam i im trailer wygląda bardziej zachęcająco, tym film jest gorszy. Od kiedy ilość reklam świadczy o klasie filmu? Dynamicznej akcji i pościgów jest w sam raz, humor również okej. Po twoim poście wnioskuje, że nie nudzi cie tylko dynamiczna akcja, czyli zupełnie inaczej niż mnie. Jeśli się mylę to proszę abyś mnie poprawił.

filmaniak_91

znudziło mnie dość wolne tempo akcji w dalszej części filmu, żałosne sceny z ucieczką Silvy no i oczywiście to "ostateczne starcie" w Skyfall.Zdawało mi się że film sie zakończył po 30 minutach a dalej był tylko już robiony na siłe.