PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293148
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Sévérine

ocenił(a) film na 8

Co się stało z Sévérine? Muszę przyznać, że na seansie byłem trochę wcięty więc możliwe że coś
mi umknęło. Ostatnia scena z jej udziałem którą kojarzę to ta w której Silva strzela do kieliszka
stojącego na jej głowie. I tu pytanie: trafił czy nie trafił? Wydaje mi się, że nie trafił a Sévérine się
poprostu schyliła, z kolei mój kumpel zarzeka się, że dostała w głowę (co jest bez sensu bo
przecież później nadal stała na nogach).

ocenił(a) film na 9
kacperkacper2

Z tego co ja zarejestrowałem, to była przywiązana... według mnie twój kumpel ma rację.

ocenił(a) film na 8
kacperkacper2

stała przywiązana ! nie było widać gdzie zarobiłą kulke a jedynie jak opadla na dół a kieliszek zleciał na ziemie, więc tak zgineła... swoją drogą szkoda bo niezła była :D

ocenił(a) film na 10
12021889

Góra fajna ale dół kaczki...te nogi jakieś takie nieforemne i we wszystkie strony.
Postać jako taka też głębią nie porywała...odegrała taką rolę jak w innych częściach te poboczne dziewczyny co spotyka 007 np. złota Jil Masterson w "Goldfinger".

Jeżeli ktoś w "Skyfall" ma być "dziewczyną Bonda" to jest to M ;)

ocenił(a) film na 8
12021889

no to jestem 2 piwa do tyłu

kacperkacper2

Ten Silva powiedział, że zabawią się kto strąci kieliszek, Bond nie był w formie więc strzelił tak żeby nie trafić w Sévérine, wtedy Silva(nie próbując nawet trafiać w kieliszek) trafia w nią(nie wiadomo gdzie) i mówi, że wygrał bo kieliszek spadł. Przypomniała mi się przy tym scena z Mrocznego Rycerza, jak Batman robił sztuczkę z ołówkiem.

ocenił(a) film na 8
karcow

Sztuczka z ołówkiem należała do Jokera nie Batmana..

smigi

Moja wina, taki skrót myślowy, oczywiście Joker.