Tak naprawdę fabuła filmu jest tak oklepana i nudzi w przez blisko 2,5 godziny filmu. Nie wiem czym tu się zachwycać, chyba że są to kolejne " szaty cesarza" .Bardzo przykro Cris
Wiesz co stary ja też się przeliczyłem. Wszędzie jest o nim głośno a moim zdaniem wyszło przeciętnie.W ostatnich tygodniach zacząłem oglądać całą kolekcje i moim zdaniem na ich tle wypadł słabo.Jak dla mnie jeden z gorszych części... 6/10
Widzę że nie jestem sam. Nigdy nie przepadałem za bondem ale w tym filmie ranny bond spadający po strzale ze snajperki z mostu który szybko się wyleczył totalnie zniechęciło mnie do dalszego oglądania. Poza tym fabuła totalnie oklepana w nie jednym już filmie.
Też mam takie wrażenie po filmie. Oczekiwałem lepszego filmu. Craig bardzo fajnie gra Bonda bo nie można mu tego zarzucić. Ten motyw złapania i ucieczki "złej postaci" to już była w wielu filmach. No i mam wrażenie, że ktoś chciał troszkę na Dark Knight się wzorować. Wielki plan itp, itd. Gdzieś to już było. Może tak, może nie ale takie mam odczucia. 6