Dziś ukazało się wydanie DVD, koszt to ok. 30zł. Oczywiście od razu kupiłem i jedynie sprawdziłem, czy wszystko jest ok, a wieczorem obejrzę, to powiem więcej. Lektorem jest chyba Maciej Gudowski, ale pewny nie jestem. Wielu to ucieszy, gdyż lektor ten czyta większość Bondów w TV i na DVD.
W MM za 60. Ale ten film to powinni jako gratis do chipsów w Biedronce dorzucać.
Również zakupiłem za 29,99 ;) Fajnie, że tak tanio wypuścili w tym roku Bonda, bo jest to cena którą da się znieść ;)
Gdyby wszystkie nowości filmowe kosztowały max 30zł to można było by kupować częściej.
Dokładnie, niecałe 30 zł to co innego niż większość innych nowości które są po 60 zł. Gdyby tak wszystkie nowości były po 30 zł pewnie znacznie więcej ludzi kupowałoby filmy.
Ja osobiście często robię tak, że z nowości kupuję to co mnie najbardziej interesuje, a na inne filmy czekam jak wypożyczalnie zaczynają się wyprzedawać. I wtedy nowości dostaje nawet po 10zł ;)
czy wydanie z newseek rożni sie czymś od tego z empiku lub media marktu( mam na mysli kolor okladki)