7,4 295 tys. ocen
7,4 10 1 295082
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Wydanie DVD

ocenił(a) film na 8

Dziś ukazało się wydanie DVD, koszt to ok. 30zł. Oczywiście od razu kupiłem i jedynie sprawdziłem, czy wszystko jest ok, a wieczorem obejrzę, to powiem więcej. Lektorem jest chyba Maciej Gudowski, ale pewny nie jestem. Wielu to ucieszy, gdyż lektor ten czyta większość Bondów w TV i na DVD.

ocenił(a) film na 9
Goro_Gondo

Już od tygodnia jest na Blu Ray za ok 70 złotych.

Spiderman_filmaniak

A w EMPIKU od jutra DVD za 28 zł. Blue Ray wyszło wcześniej. :)

ocenił(a) film na 9
Karina_15

No wiema,ale mniej więcej tydzień temu.

Karina_15

Od dziś z Newsweekiem za 30 zł ;)

użytkownik usunięty
Spiderman_filmaniak

W MM za 60. Ale ten film to powinni jako gratis do chipsów w Biedronce dorzucać.

ocenił(a) film na 9

Było by taniej :)

ocenił(a) film na 8
Goro_Gondo

Bardzo się cieszę że lektorem jest Gudowski. A film na pewno niebawem kupię.

użytkownik usunięty
Goro_Gondo

Właśnie widziałem w empiku

ocenił(a) film na 7
Goro_Gondo

Również zakupiłem za 29,99 ;) Fajnie, że tak tanio wypuścili w tym roku Bonda, bo jest to cena którą da się znieść ;)
Gdyby wszystkie nowości filmowe kosztowały max 30zł to można było by kupować częściej.

ocenił(a) film na 8
budus23

Dokładnie, niecałe 30 zł to co innego niż większość innych nowości które są po 60 zł. Gdyby tak wszystkie nowości były po 30 zł pewnie znacznie więcej ludzi kupowałoby filmy.

ocenił(a) film na 7
MateuszS2010

Ja osobiście często robię tak, że z nowości kupuję to co mnie najbardziej interesuje, a na inne filmy czekam jak wypożyczalnie zaczynają się wyprzedawać. I wtedy nowości dostaje nawet po 10zł ;)

ocenił(a) film na 10
budus23

czy wydanie z newseek rożni sie czymś od tego z empiku lub media marktu( mam na mysli kolor okladki)

Goro_Gondo

Potwierdzam, że lektorem jest Maciej Gudowski, jednak jakość tego tłumaczenie (mam na myśli głos) pozostawia wiele do życzenia. A reszta, tak jak w miała być - dodatki, zaskakująco dobry obraz. Zakupiłem na DVD w Realu za 24,95zł.