PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293148
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

BŁAGAM NIE IDŻCIE NA TO DO KINA NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ SONY , ASTONOWI , HAINEKENOWI, I INNYM SPONSOROM TEGO MARNEGO FILMU, TAK JAK JA SIĘ OSZUKAŁEM . SZKODA CRAIGA .

seanmohik

Błagam, nie wylewaj swojej frustracji w taki sposób na tym forum ;) Każdy ma swój rozum i sam zdecyduje czy pójdzie na ''Skyfall'' do kina, czy też nie.

saferdrunk

To tylko troll. Nie karmmy go.

ocenił(a) film na 3
saferdrunk

Ja, też mam swój rozum, i myślałem że idę do kina płacąc za bilet, na kolejna znakomitą część Bonda, a zobaczyłem tylko klika żałosnych reklam kilku produktów, czuję się oszukany przez producentów filmu , i chcę tylko ostrzec innych przed oszustwem. Dzisiaj po kliku dniach od seansu emocje opadły , ale ogarnęła mnie jeszcze większa złość, że coś co było zawsze ideałem dobrej akcji , zostało tak fatalnie zepsute.!!!

użytkownik usunięty
seanmohik

Każdy Bond to była jakaś reklama samochodu , zegarka itp. Ten nie jest wyjątkiem jakimś

seanmohik

WIĘCEJ CAPSLOCKA !!!!! MOOOOOOORE ! btw. żałosne

użytkownik usunięty
seanmohik

Ty mi nie będziesz mówić na co mam wydawać pieniądze

ocenił(a) film na 9
seanmohik

to że w naszej pięknej polsce nie ma jeszcze powszechnie czegoś takiego jak lokowanie produktów to niewielki problem. większym jest Twoje oburzenie z tego powodu, bo na zachodzie jest to norma, że w filmach, serialach lokuje się marki, które za to płacą, filmowcy się cieszą bo mają za co pracować, firmy się cieszą bo mają reklamy i widzowie się cieszą że poszli na film w którym nie kopiowało się okopów komputerem (Bitwa pod Wiedniem ;P ) tylko się je wykopało !

ocenił(a) film na 9
seanmohik

nie histeryzuj, nie pij heinekena , nie kupuj sony i po sprawie. Olać reklamy.