7,4 295 tys. ocen
7,4 10 1 295051
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Bartosz Weglarczyk Sukces(?) twierdzi: Po prostu doskonały film, nie tylko dla fanów Bonda! (Dzisiejsza reklama na FW) Kto to ten Weglarczyk-Sukces? Pewnie jakiś autorytet przy którym ja jestem nędznym robakiem? Facet pewnie zarabia kasy 10 razy co ja i nie sprzedałby się reklamie za nędzne parę złotych, ironia w reklamie filmu też nie wchodzi chyba w grę. Więc chyba wierzy całym swoim jestestwem w to co mówi. Więc zastanawiam się co on ma na myśli? Przyznam że ja kiedyś pojechałem po tym niby-filmie, ale jeżeli przyjąć za najważniejsze kryterium dziwności i głupoty, film faktycznie jest doskonały i pewnie wyznacza nowe trędy w kinie sensacyjnym. A nam zostaną do oglądania stare filmy.

ocenił(a) film na 8
Goldstein

To jest tylko film, to że występuje w nim wiele scen kompletnie nie realnych to normalne dla tego typu filmów. Na świecie ludzie chodzą do kina po to żeby się zrelaksować i właśnie popatrzeć na coś co jest nierealne. Niestety w naszym kraju ludzie tego nie rozumieją i krytykują wszystko jak popadnie bo uważają się za wielkich "znafców".

Goldstein

Co to są "trędy"?

ocenił(a) film na 4
użytkownik usunięty
Karina_15

Skrót od trędowatych.

Goldstein

sam bym lepiej nie powiedział. Patrząc chociażby na to, za co dostał ten film Oskary, powiedział bym że jest to dobre słuchowisko, nic poza tym. A jak mi zapłacą przynajmniej miesięczną pensję (tylko nie Polską) to jestem skłonny zmienić zdanie.