PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293148
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

eh..

ocenił(a) film na 6

nie jestem zwolenniczką tego typu kina ale miałam możliwość pójścia na ten film za darmo i tylko
dlatego się skusiłam, bo tematyka mnie nie kręci ze tak powiem. Ale przechodząc do oceny to był
nawet niezły dla mnie w niektórych momentach zbyt "fantasty" ale no to w końcu James Bond. Za
Javiera Bardema daje 6 bo bardzo spodobał mi się w tej roli.

ocenił(a) film na 5
Daria567

Bond to Bond mała, nie musisz się tłumaczyć dlaczego na niego poszłaś ;g !

ocenił(a) film na 6
KiziorEx

mały napisałam dlaczego poszłam bo nie jestem znawcą w tego typu filmach i może źle oceniłam film.

ocenił(a) film na 5
Daria567

Dobrze, dobrze, nie musisz mi się tłumaczyć. Ja sam nie uważam się za znawcę, choć takie filmy jak Rambo, inne Bondy, czy choćby Predator albo Terminator nie są mi obce. Niestety, nastała nowa era dla filmów akcji, a wszystko to za sprawą Mrocznego Rycerza, i całkowitej rewolucji jaką wprowadza Nolan w ten gatunek. Dlatego też, mimo iż nie uważam się za filmoznawcę z odpowiednią wiedzą, mogę stwierdzić, że ten Bond wypada bardzo dobrze przy innych Bondach. Znowu jednak, nie ma się on ni jak do Mrocznego, dlatego ocena musi być odpowiednio zaniżona. Mała, mała, Twoja ocena jest jak najbardziej adekwatna! :p

ocenił(a) film na 5
Daria567

Swoją drogą, jakie filmy lubisz i ewentualnie mogłabyś mi polecić? :p

ocenił(a) film na 6
KiziorEx

ja gustuję raczej w thrillerach, komediach i dramatach. ;d

Daria567

Raczej: zbyt s-f, a nie fantasy ;) Cały urok Bonda, choć części z Craigiem i tak są najbardziej realistyczne.

ocenił(a) film na 10
Juxine

No, najbardziej realistyczne to były dwie pierwsze części z Connerym.

ocenił(a) film na 6
Juxine

no tak masz rację ;>

ocenił(a) film na 5
Daria567

Thrillerach z Michaelem Douglasem? Czy może jeszcze jakichś innych? O.o