PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293058
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

najgorszy

ocenił(a) film na 7

niestety był to najgorszy z bondów, każdy kto widział się ze mną zgodzi (a przynajmniej każdy
normalny znający się chociaż na dobrym kinie) mam nadzieję że w kolejnym bondzie craig się
podniesie po tym gniocie ;__;

ocenił(a) film na 10
wolverine11

Nie wiem co piłeś przed lub po seansie, ale to była najlepsza z części.

Razorek_filmweb

Też uważam, że Skyfall było słabą częścią. Gdyby nie cała machina promocyjna tego filmu, to pewnie wszystko odbyło by się bez większego echa.

ocenił(a) film na 7
aderas

tak naprawdę największą reklamą do filmu była tylko piosenka Adele a w filmie akcja była tylko przed napisami i na końcu, naprawdę bardzo słaby bond Connery pozostanie najlepszy :]

ocenił(a) film na 10
wolverine11

Mnie piosenka zwisa. Film był super bo był w takim dawnym klimacie, ale dzisiejsze nastolatki tego nie łapią. Niestety dziś jest moda na tandetę, a ten film taki nie był.

wolverine11

Bzdura! Skyfall jest wspaniały, klasyczny, Bondowy ze wszystkimi elementami, nostalgiczny a zarazem humorystyczny z pięknymi nawiązaniami do poprzednich filmów. Super.

wolverine11

Rany ale bełkot..... Skyfall był piękny. A Craig wręcz rewelacyjny jako Bond.

użytkownik usunięty
wolverine11

Szczyt ignorancji. Sugerujesz, że Twoja opinia jest jedyną słuszną, a każdy, kto się z nią nie zgadza, nie ma pojęcia o kinie. Litości...
Skyfall był na pewno sporym krokiem naprzód po Quantum of Solace, które spośród wszystkich trzech Bondów z Danielem Craigiem w roli głównej, wypada najsłabiej. Osobiście, podobała mi się ta część - ma interesującego antagonistę, sporą dawkę akcji i mroku i równie sporo odniesień do klasycznych części serii.
Tyle, jeśli o mnie chodzi.

ocenił(a) film na 7
wolverine11

no nie przesadzajmy że gniot, ale rzeczywiście nie był to najlepszy z bondów... z drugiej strony craig nie mógł za wiele pokazac przynajmniej jako wyczynowość itd. bo w końcu i on i jego bohater już kilka latek mają:)

ocenił(a) film na 10
wolverine11

Możesz uważać, że był najsłabszy, ale ja uważam inaczej. Pokazali Bonda współcześnie. (no i zmienili opinię, że zawsze mu się udaje)

ocenił(a) film na 10
Mulan3

Dla mnie najlepszy Bond jak do tej pory

ocenił(a) film na 5
wolverine11

ale główna piosenka jedna z najlepszych

ocenił(a) film na 3
wolverine11

Zgadzam sie w zupełności, był strasznie nudny i przewidywalny.Trwał niemal 2,5 godziny a wydawało mi sie że mija wieczność, mimo że kilka scen było całkiem udanych. Ten film to kolejny przykład jak przesadny marketing i promocja potrafi wzbudzić u człowiekowa nadzieje że po seansie filmu wyjdziesz z opadniętą szczęką trzęsąc się z wrażenia. Przed premierą Skyfall na ulicach było setki plakatów a stacje radiowe puszczały singiel Adele po dziesieć razy dziennie. Najgorsze jest to że to nie jedyny film który był tak przesadnie promowany, podobna sytuacja była z Avengers czy ostatnim Batmanem

ocenił(a) film na 4
snortinCoke

Nie gustuję w Bondach, ale ten film jest po prostu słaby. Istnieje wiele filmów sensacyjnych lub thrillerów bardziej widowiskowych, zaskakujących. W sumie film bazuje na marketingu i marce 007, sam w sobie bardzo słaby. Sama końcówka też idiotyczna.