PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293186
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Byłam właśnie w kinie i jestem pozytywnie zaskoczona. Pierwszy Bond z Craig'iem, który na
prawdę mi się podoba. Osobiście preferuję styl Pierce'a Brosnana. Ale widać, że Daniel Craig
bardzo się rozwinął i trochę nabrał "Bondowskiego stylu". Fabuła dobrze przemyślana i wciągająca
akcja - to co w filmach uwielbiam. Ciekawe połączenie nowoczesnego Bonda ze starszymi filmami.
Ten "nostalgiczny" Aston Martin albo klasyczne golenie żyletką. I odzywki á la "Stary Bond".
Nie spodziewałam się tak dobrego filmu. Wyszłam z kina w super nastroju, jednocześnie żałując,
że film już się skończył.

MrsStraciatella

Hmmm... no nie wiem czy jest sens popadania w az tak wielki entuzjazm. Filmy z JB to przede wszystkim trzymajaca w napieciu akcja - niestety w tym odcinku jest jej jak na lekarstwo. Fabula: dosc prosta i przewidywalna (nawet jak na serie JB). Autorzy niestety nie wysilili sie na cos, co chociaz w jakimkolwiek stopniu mogloby byc realne w swiecie rzeczywistym. Kwintesencja fantazji jest smierc M, ktora postrzelona w noge robi najpierw kilka km marszu po to aby jakis czas pozniej skonac w rekach Bonda... Szkoda, bo moglby to byc na prawde niezly film ...

ocenił(a) film na 8
radpod

No pewne niedociągnięcia są ale odkąd Craig jest Bondem, styl filmów się zmienił. Jak na.. nazwimy to "styl Craiga" był on dosyć dobry. Ale każdy ma prawo do własnej opini :)