PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293186
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Czy ktoś się orientuje czy grają może gdzieś w czwartek przedpremierowo?

ocenił(a) film na 8
ewatymek

Prawdopodobnie film bedzie wyświetlany przedpremierowo z czwartku na piatek we wszystkich multikinach w polsce, zapewne o godzinie 0:07. proponuje juz zamawiać bilety :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
ewatymek

ja właśnie idę na premierę w piątek 26-go o godz. 0.07 a w zasadzie z czwartku na piątek (Cinema City-Arkadia).

ocenił(a) film na 8
gogra_2

Po premierze... film byl naprawde elegancki, warto bylo tyle na niego czekac :) a postać Silvy poprostu genialna :)

ocenił(a) film na 4
gogra_2

Muszę przyznać , że bardzo jestem rozczarowana. Przez połowę filmu były po prostu nudy, dłużyzny i nielogiczności . Dokładnie 8 osób w połowie filmu wyszło z kina. Silva fakt , że jest dobrze zagrany, ale to niestety jest za mało jak na serie bondowską. Film przereklamowany w kolosalny sposób, naciągają widzów, a naciągają na legendę a nie na dobry film.
Najlepsza z całego filmu jest piosenka Adele. Ogólnie rzecz biorąc jak ktoś koniecznie chce zobaczyć film to i tak pójdzie, ale jak ktoś nie musi polecam inne filmy o niebo lepsze.

ocenił(a) film na 8
gogra_2

owszem piosenka Adele bardzo sympatyczna, miła dla ucha i wpasowuje sie w klimat, ogółnie to zawsze podziwialem czarne charaktery, sądze że jako materiał na terroryste, Silva był genialnym przeciwnikiem (no może delikatnie przesadzony w niektórych momentach), bardziej przerazila mnie postać Severine (taka do niczego nie przydatna właściwie), ogólnie film oglądalo sie sympatycznie ale o gustach sie nie dyskutuje.....wlasciwie tylko nie rozumiem co moglo sie nie podobac? fabuła? wykonanie?