PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293148
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

.a prawda jest taka że trzeba być szczęściarzem żeby wolne miejsce w dowolnym kinie zdobyć co taki jest popyt na ten film. Szczerze byłem dziś na nim i powiem tak jest inny craigowski twardy może bez polotu jak dawniej ale to BOND którego jestem wielkim wielbicielem starsze części się nie liczą przecież nie mogą być wszystkie takie same...ten jak i dwa pozostałe z Danielem są inne ale to nadal Bond może tego wymaga 21wiek pójścia w inną stronę...mi się podobał bardzo dobre kino akcji a że nie ma na początku kółeczka z plamą krwi i że przez to nie jest Bond??!!! Nie oszukujmy się Bond musi się zmieniać tak jak ludzie mają różne opinie tak samo Bond jest inny. Czekam na następną część z niecierpliwością i jeszcze jedno skoro Moneypenni jest już grana przez aktorkę czarnoskórą to wcale bym się nie zdziwił jeśli po Danielu Graigu nowy bond byłby czarnoskóry i ciekawe co wtedy maruderzy powiecie... Póki co pozdrawiam wszystkich fanów Bonda...dla mnie Brosman był najlepszy!!! A Skyfall polecam warto obejrzeć i nie przejmować się opiniami drugich moja ocena 8/10!!!POZDRO