PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557396}
4,6 25 tys. ocen
4,6 10 1 25056
3,9 8 krytyków
Skyline
powrót do forum filmu Skyline

Dwóch dobrych aktorów, którzy grają dużo poniżej swoich umiejętności, wkurzająca główna bohaterka, efekty specjalne ciekawe, ale widać, że sztuczne i beznadziejna fabuła.
Bohaterowie biegają bez ładu i składu, głupie i taaaakie hamerykańskie. Tyle tylko, że hameryka nie ratuje świata. To na plus.

I tak się zawiodłem. Końcówka...ok, ale w sumie nic nie dodaje. Co, dlaczego i po co - nie mam pojęcia.

Zawiodłem się bardzo. Fabularnie kupa, wizualnie kupa w srebrnym papierku. Śmierdzi i tak. Kino Sf do pooglądania, ale to tyle. Szkoda.

ocenił(a) film na 6
Cedrik

ale ten film nie miał dobrych aktorów i końcówka bez sensu, powinni zakończyć na scenie przed wnętrzem statku

ocenił(a) film na 6
Schizol

Końcówka jest bardzo dobra. Pokazuje okrutne wnętrze maszyny i tłumaczy do czego służą im porywani ludzi.

ocenił(a) film na 6
jukatos

do tego nie mam pretensji tylko nie spodobało mi się że jego mózg przejął kontrole powinno sie skończyć ebz tego :) czyli źle

Schizol

Zgadzam się. Jakkolwiek film głupi ale to przejęcie kontroli przez bohatera to już jakaś porażka totalna! Kosmici przelecieli ileś tam galaktyk, ich maszynki same się naprawiają i mają takie fajne maszynki do robienia swoich żołnierzy z tego co napotkają na drodze, ale nie mają żadnego systemu kontroli jakości wadliwych wyrobów? Przecież takie rzeczy się zdarzają i powinni to przewidzieć. Pewnie gdyby film potrwał minutę dłużej to zobaczylibyśmy jak kosmici naprawiają bubla ;-) A pomysł to chyba zaczerpnięty z gry quake bo tam tak było że kosmici przerabiali ludzi na swoich, chyba się stroggowie nazywali. W ogóle ten film to jedna wielka zbieranina starych pomysłów podana bez ładu i składu. Nie chce mi się nawet wymieniać z czego co zostało zaczerpnięte.

ocenił(a) film na 5
Schizol

David Zayas świetny aktor, który tutaj zagrał niestety jak kupa.

ocenił(a) film na 5
Cedrik

Jakich aktorów dobrych masz na myśli, bo ja tu tylko Davida Zayasa, który mógłby zagrać lepiej, ale nie winie go w takim gronie trudno dobrze pracować, a i scenariusz dla jego roli nie był zbyt inteligentny.

ocenił(a) film na 4
xrayPL

Masz rację, liczba mnoga się mi tu nawinęła nieładnie - bo z dobrych mamy Zayasa... i tyle. Reszta w ogóle nie powinna się pokazywać przed kamerami. Jakimikolwiek. Nigdy.