warto obejrzeć chociażby dla gry Erica Balfour. Przystojny i stworzył tu swoistą kreację gry aktorskiej. Scenariusz też orginalny
Are You kidding me?
"Swoista kreacja gry aktorskiej"? "Oryginalny scenariusz"?. No tak.. bo nigdy nikt nie nakręcił filmu o inwazji kosmitów i bohaterze, który chce uratować swoją ukochaną. Mistrzostwo świat! 10/10... ale, że Skyline Oscara nie dostało?...
Wartka akcja , bardzo nietuzinkowe, ciekawe zakończenie..Ani sekundy nudy.Aktorzy spokojnie dają rade. Tego właśnie oczekuje od filmów tego gatunku i to dostałem. Polecam. Zauważyłem że wielu ma no.. dosyć wygórowane oczekiwania. Ten film nie zasłużył na Oscara ale jest wart zobaczenia
Dodam tylko że jest to oryginalny pomysł na obcych którzy właściwie są ..żyjącym organizmem zdolnym do niesamowitej regeneracji własnych struktur...Nie spotkałem się jeszcze z czymś podobnym wykorzystanym na taką skale.. Ale co ja tam...niech mnie ktoś poprawi jeśli podobny scenariusz miał miejsce. Myślę że wielu źle osądzających ten film próbowało oceniać obcych ..ziemską techniką :) Zakończenie, no wiadomo, aż prosi o kontynuacje..