PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557396}
4,6 25 tys. ocen
4,6 10 1 25056
3,9 8 krytyków
Skyline
powrót do forum filmu Skyline

warto obejrzeć chociażby dla gry Erica Balfour. Przystojny i stworzył tu swoistą kreację gry aktorskiej. Scenariusz też orginalny

ocenił(a) film na 2
fiva

Are You kidding me?

"Swoista kreacja gry aktorskiej"? "Oryginalny scenariusz"?. No tak.. bo nigdy nikt nie nakręcił filmu o inwazji kosmitów i bohaterze, który chce uratować swoją ukochaną. Mistrzostwo świat! 10/10... ale, że Skyline Oscara nie dostało?...

ocenił(a) film na 8
cybermitchnik

Wartka akcja , bardzo nietuzinkowe, ciekawe zakończenie..Ani sekundy nudy.Aktorzy spokojnie dają rade. Tego właśnie oczekuje od filmów tego gatunku i to dostałem. Polecam. Zauważyłem że wielu ma no.. dosyć wygórowane oczekiwania. Ten film nie zasłużył na Oscara ale jest wart zobaczenia

ocenił(a) film na 8
bogdanor

Dodam tylko że jest to oryginalny pomysł na obcych którzy właściwie są ..żyjącym organizmem zdolnym do niesamowitej regeneracji własnych struktur...Nie spotkałem się jeszcze z czymś podobnym wykorzystanym na taką skale.. Ale co ja tam...niech mnie ktoś poprawi jeśli podobny scenariusz miał miejsce. Myślę że wielu źle osądzających ten film próbowało oceniać obcych ..ziemską techniką :) Zakończenie, no wiadomo, aż prosi o kontynuacje..