PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665797}

Smak zemsty

Tapped Out
2014
6,1 3,2 tys. ocen
6,1 10 1 3248
Smak zemsty
powrót do forum filmu Smak zemsty

Jeśli ktoś czeka na dobry film o MMA, srogo się zawiedzie. Pomimo kilku znanych nam dobrze
twarzy w obsadzie, film to typowe Karate Kid. Brakuje tylko ciosu pijanego pelikana na końcu...

Soszyński gra złego twardziela, na którym ciosy przeciwników nie robią wrażenia, a on sam
rozwala wszystkich jednym strzałem. Podczas gdy on się bawi i stroi groźne miny, nasz dzielny
bohater uczy się o honorze i szacunku od swojego trenera karate i ćwiczy ciosy na drewnianym
paliku. Ponieważ jako dziecko trenował karate, teraz jest świetnie wytrenowany i zaczyna
wszystkich rozwalać, by w końcu stanąć do walki ze strasznym antybohaterem.

Na plus można jedynie zaliczyć fakt, że zobaczymy w tym filmie kilka znanych nam twarzy
(Soszyński, Silva...) oraz fakt, że główny bohater przynajmniej umie się dobrze ruszać, bo aktor był
5-krotnym mistrzem świata w karate. Reszta to bajka w stylu VHS-ów z Van Damme'em z lat 80.

Borbax

Edit: Drobne sprostowanie, bo powyższe pisałem w połowie filmu i już miałem go wyłączyć. Później przez kilka minut przynajmniej pokazują trening konkretnych technik w parterze. Ale ta wstawka nie zmienia obrazu całości...

Borbax

A Mógłbym Cie Borbax prosić , o to gdzie ogladałeś ten film ? Bo strasznie chciałbym go obejrzec a czekam juz z 3 miesiace , podaj gdzie obejrzałeś jeśli możesz , z góry dziękuje

zagi01

Film będzie niedługo emitowany na TV Puls.
Musisz być czujny jak łasica ;)

Borbax

Aha, polski tytuł to "Smak zemsty".
Tak, wiem. No comments...