Polecam obejrzeć samemu, bo jako film akcji ,jako rozrywka się spisuje.Garnier nadal piękna ,zagrała fajnie, a ci co mówią, że zagrała źle ,myślę iż oglądali inny film ,lub po prostu jej nie lubią.Fajne seny akcji, efekty, zdjęcia, nie nudzi, podobało mi się też jedna rzecz w tym filmie ,a której brakuje, czy też denerwuje trochę w innych.Mianowicie w innych filmach człowiek nie raz i nie dwa się zastanawia czemu bohater ze złoczyńcom się bije, czemu go nie zastrzelił jak miał ku temu 5 rożnych okazji (chyba rozumiecie o co mi chodzi).Garnier tutaj nam nie pozwoli na takie myśli ,bo jak tylko ma okazję likwiduje przeciwników.I to czyni ją w moich oczach bardziej wiarygodną a nie jak w innych filmach bohater musi walnąć jakiś monolog i prze to mu zawsze ktoś przeszkodzi w zabiciu zbira :) Tu ona ma tylko jeden moment zawahania i do tego taki zrozumiały, który nas nie dziwi .ale jaki....obejrzyjcie sami nie sugerując się negatywnymi opiniami bo film jest, moim subiektywnym zdaniem ,po prostu dobry.