PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=846163}
5,3 14 tys. ocen
5,3 10 1 14068
2,6 22 krytyków
Small World
powrót do forum filmu Small World

Mówiąc całkiem szczerze jest to jeden z lepszych filmów Vegi który po seansie na długo zapada w pamięci. Pamiętajcie że ten film w 90% jest w napisach wiec osoby liczące na tylko polskie dialogi mogą poczuć się wkurzeni. W filmie sporo dialogów jest po rosyjsku i po angielsku.Gra aktorska Adamczyka b.dobra aczkolwiek uważam ze scenarzyści niepotrzebnie próbowali z niego zrobić policjanta z pedofilskimi ciagotami.Moim zdaniem to zepsuło te naprawdę ciekawa kreacje aktorska.Świetna scena bijatyki na ulicy w Bangkoku i potem strzelanina.Nie wiem jak to zrobiono ale Adamczyk w tej scenie walki z 4 zbirami wypadł lepiej niż Damon w BOURNIE.Scena pod koniec gdy Adamczyk wparowuje do dziecięcego burdelu z pistoletem i karabinem zrobiona tak dobrze jakby to był Punisher.Nigdy w polskim filmie nie było tak dobrej sceny masakry karabinem gdzie pada taka ilość trupów. Vega robi postępy i wierzę w jego słowa ze pewnego dnia zatrudni do swego filmu Pitta w jakiejś ciekawej roli.Vega sławę ma do tego ogrom pieniędzy z filmów wiec jeśli Pitt będzie miał czas kasa się będzie zgadzala to go zobaczymy.Udało się 2 razy z gwiazdororem DOMU Z KART to dlaczego nie z Pittem.3mam kciuki by marzenie Patryka się spełniło i jeśli popracuje lepiej nad scenariuszami i dialogami to może naprawdę za granicą zrobić świetne kino akcji.Nie hejtujcie mnie za to co napisałem bo tylko on może coś fajnego w kinie sensacyjnym zrobić. Ścieżka dźwiękowa w filmie rewelacyjna i widać postępy. Juz na zupełny koniec dodam że Vedze znacznie lepiej wychodzi film gdy nie jest on skrótem serialu. Bardzo dobrze ze SMALL WORLD nie jest serialem jak Botoks Pitbulle Bad Boy czy Pętla. Jest ciekaw jaki będzie jego nowy film MIŁOŚĆ SEKS I PANDEMIA bo nazwa jest naprawdę ujowa.