PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10008130}
4,1 882  oceny
4,1 10 1 882
3,5 2 krytyków
Smerfy: Wielki film
powrót do forum filmu Smerfy: Wielki film

Film nie jest dla dzieci, nie ma nic wspólnego z smerfami jakimi znamy z poprzednich wersji.
W skrócie film nie smaczny i robiacy balagan w glowie dzieciom...
bardzo żałuję ze zabrałem swoją córkę na to coś.

pawel1993_1195

Mógłbyś napisać coś więcej? Czemu robi bałagan w głowie dzieciom?

ocenił(a) film na 1
margosha

Bajka dla licealistów a nie dla dzieci. Straszne sceny. Błyskający ekran i przerysowane postacie. Czasami wulgarny język. Sama kreacja przypomina Sausage Party ale bardziej grzeczna. Nie polecam. ocena 1 dla dzieci, dla dorosłych 5 były śmieszne sceny.

Konrad_Niemiec

A jakie według pana mają być smerfy dla dzieci co? Co panu nie pasuje? Przecież smerfy tańczą, śpiewają. Co że był żart w zwiastunie że smerf narobił w gacie? No słucham. Maruda się znalazł.

ocenił(a) film na 1
luke605

Widzę że ono nie widziało nawet filmu ale wylewać swoje żale chce. Proponuję iść do psychologa.

Konrad_Niemiec

zapewne nie widziałeś smerfów w latach dziewiędziesiątych

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
luke605

Smerfy to była piękna bajka. A ten twór nie ma nic wspólnego z klasycznymi smerfami. My żyjemy w normalnym świecie a tak jak pisałem wcześniej dobra terapia panu nie zaszkodzi.

luke605

Nie wiem czy mam brać tą odpowiedź na poważnie czy nie. Bo zachowuje się pan jak małe dziecko, które płacze o to, że ktoś ma inną opinię od niego. Po za tym jak już mówiłem: jeśli nie oglądał pan filmu, to czemu pan się wypowiada na jego temat?

luke605

Normalnie wstyd mi za pana.

Widos_Games

Teraz akurat obejrzałem i nic złego nie widziałem w tym filmie. Jedynie żart z przeklinaniem może być nie na miejscu przed końcem filmu. Ja akurat lubię przeskoki po multiwersach.

pawel1993_1195

Dawno nie czytałem takich farmazonów

pawel1993_1195

bajdurzenia opowiadasz