snowpiercer jest super, jest lepszy od Ciebie i jest lepszy od Twoich ulubionych filmów- od wszystkich.
Najlepsza jest rekomendacja: "Imponująca oprawa audiowizualna"
No no ... zwłaszcza, że prawie cały film rozgrywa się w ciemnych, zamkniętych pomieszczeniach.
Ale MyMovies i tak dało radę to przebić:
"Przejdzie do historii jak Łowca Androidów i Matrix".
No cóż, nie sposób się nie zgodzić. Każdy film przechodzi do historii. Inna rzecz, jakie miejsce w niej zajmie.
To zobacz sobie na ile ocenił ten film serwis imdb.com czyli reszta świata a nie pseudo polscy intyligenci szukający cholera wie czego w filmach. Czego się spodziewałaś po "opowieści o pociągu w którym żyją ostatni ludzie na ziemi". Temat dla mnie niedorzeczny. Ja spodziewałem się niezłego g.... klasy B a dostałem złoto. Film s-f z porządną dawką akcji i pokazaniem drapieżnej natury ludzkiej. Ten pociąg jest jak nasz wspaniały demokratyczny kapitalistyczny świat jedni grzeją dupę w saunach, żrą sushi mają nasrane we łbach pierdoły o ekologii i równowadze społecznej podczas gdy inni nie mają co jeść i za co żyć.
A "Łowca androidów" może co najwyżej polizać po stopkach "Snowpiercera". W pół godziny w Snowpiercerze działo sie więcej niż przez całego Łowcę. Kurde powiem więcej najciekawsze w Łowcy to były napisy końcowe bo tyle znanych nazwisk w takiej marnej szmirze klasy B.