4,0 940  ocen
4,0 10 1 940
Snuff 102
powrót do forum filmu Snuff 102

To jest na prawdę mocny film, myślałem że August Underground, Nekromantik, Guinea Pig, Man Behind The Sun, Murder set pieces to są ekstremalne filmy. Ale to jest zdecydowany faworyt.

DamianGoreFan1993

Bardziej pojechany niż Srpski film?

ocenił(a) film na 9
Turkisz80

zależy, snuff 102 jest bardzo ciężki przez swój ponury i przygnębiający klimat, ale Srpski film to już seksualne wariactwo ;p

ocenił(a) film na 3
DamianGoreFan1993

Mnie snuff nudził.

TheQac

skoro to dla Ciebie było nudne to może czas wyruszyć w miasto na polowanie... mnie scena z klientką w ciąży.. no musiałem przewinąć, wszystko, ale nie to no sorry za dużo

ocenił(a) film na 6
paratrooper87

Na mnie August Underground zrobił znacznie większe wrażenie, wydawał mi się bardziej "wiarygodny" - zwłaszcza "psychopaci", którzy pokazywali twarze, rozmawiali, mieli jakieś relacje między sobą, a tu widzimy tylko postać w czerni. Myślę, że ludzie, którzy oceniają ten film jako "nudny" mają na myśli przydługie ujęcia (np niekończące się sceny, w których bohaterka próbuje się wyswobodzić z więzów) i trudno się z nimi nie zgodzić. Sceny gore też są dosyć umiarkowane i pocięte, tak, żeby nie było widać nic szczególnie drastycznego. Atutem filmu jest fakt, że w ogóle stawia pytania "czy powinniśmy oglądać wszystko"? itp, ale szczerze mówiąc bardzo mnie rozczarował.

PannaPsychoza

Jeżeli ktoś tak samo jak ja przypadkiem natrafia na taki film, niespodziewając się kompletnie co zobaczy to nie ma mowy, żeby nazwać film "umiarkowanym". Mnie zaniepokoił i to bardzo.

ocenił(a) film na 6
paratrooper87

No tak, ja już się naoglądałam tyle filmów gore, że moja wrażliwość jest pewnie trochę stępiona, ale z zaskoczenia faktycznie może nieźle walnąć :)

PannaPsychoza

Chcesz zobaczyć prawdziwy gore to wejdź na stronę bestgore. Człowiek przypomina sobie że po pierwsze jest śmiertelny a po drugie że połowa populacji to bestie

ocenił(a) film na 6
borsuk96

Oj, niejeden wieczór na bestgore za mną, ale mimo to mam trochę lepsze zdanie na temat populacji :) Wydaje mi się, że 90% to ludzie normalni, czyli tacy, którzy w odpowiednich warunkach (np. wojna) są skłonni robić straszne świństwa, ale w zwyczajnych okolicznościach nie popełniliby zbrodni, nie byliby zdolni do znęcania się nad drugą osobą - wierzę, że to, co oglądamy na besgore to jednak patologia, a nie standard.