Jaka jest wasza ulubiona scena?
Mi najbardziej podobała się scena kiedy Wei Wei na równoważni zaczęła tańczyć do K7-come baby come :D To było piękne xD :)) Najlepszy moment wg mnie.
A mi się podoba jak Haley daje sygnał do bojkotu zawodów i podnosi do góry obie ręce robiąc znak palcami :)
mnie wzruszyła scena gdy jej trener mówi, że jest z niej dumny... :) aż mi się łezka w oku zakręciła... ;) i było oczywiście jeszcze dużo innych ciekawych scen :)
A moja ulubiona scena:
-Masz mnie za zdzirę?
- nie... tak, tak trochę ale nie robie z tego problemu jak on ... no ale jest gejem
xD :D
Kilka było tokich scen ale rozwaliło mnie jak trener wskoczył na batute i przy piruecie wyleciał za burte - niezly efekt "dzwacie po karetke" ;)
Smieszne tez było jak tam mała japonka tanczyła w finale.
Początek filmy, tj. całe te ich wygibasy włącznie z tym jak zablokowała rower w barierce ^^
A w trakcie filmu to .. hm .. zaimponował mi ich bunt jak wszystkie rezygnowały, oraz oczywiście popisowy numer Wei Wei :)
Jakoś na początku dziewczyny trenują do tych 1 zawodów... i one tam się tak fajnie rozciągają...No i początek na bmx też był super. Wogule zajebisty film:D
ulubiona scena kiedy haley placze na belce i pozniej rozmowa z trenerem
dzisiaj ogladalam poraz czwarty i uwazam ze to rewelacyjny film :)
-sikasz mi w kaszę, nie jesz!
-ale ty jesz. zjadasz moje siki? to obrzydliwe!
HAHAHHAAHHAAHHAHAHA
Wei Wei-na batucie ;]
Jak dziweczyny wyobrażały sobie, że sędziowie robią to co one .. :) i miny sędziów kiedy Wei Wei zaczęła tańczyć :D to mnie rozwaliło xD
S tak swoja drogą bardzo fajny film :)
Mnie osobiście najbardziej podobał sie moment kiedy na zawodach Haley płakała wykonując ćwiczenia na belce... późniejsza rozmowa z trenerem także bardzo mnie wzruszyła... Pod koniec filmu kiedy powiedzial jej ze jest z niej dumny to aż normalnie miałam lzy w oczach...
Ale i tak Wei Wei rządzi xD!
super film;) polecam każdemu:)
A mi najbardziej podobała się scena kiedy trener kazał iść pieszo do domu, wtedy ona zaczęła biec do tej fajnej muzyki którego tytułu nie mogę znaleźć ;(
"Myślę, że najpierw pójdę na bal" :D :D :D
albo gdy Haley rozmawia z Vickiem a ten zaczyna płakać :D
jednak dla mnie najepszym momentem jest kiedy Haley występuje na belce i płacze. za każdym razem gdy to oglądam rycze razem z nią.
'talentu do usrania dar za który inni by zabili, a Ty to wrzucasz do klopa mała. odejdz od muszli.. olewka' to mi się podoba ;D
i Kellan <333 ;)
Moja ulubiona scena to ta w której Haley jedzie z kumplami w samochodzie i Frank "zanieczyszcza powietrze". Super xD :D
fajne było, jak już wybrali dziewczyny na te pierwsze zawody (gdzie Haley miała wygrać kasę) i wybrali inną blondynę zamiast Joanne. i gdy tamta dziewczyna spadła z belki i zrobiła sobie coś z nogą. a Joanne tak się cieszyła, że zaplątała się w swoje nogi i sie wywaliła.
rozwaliło mnie to. do tej pory śmieje się, jak sobie o tym przypomnę ;D
najlepsze sceny to z Wei Wei na zawodach, wygłupy na bmx i to 1 spotkanie z trenerem jak skakała na tego konia xD
Mi najbardziej podobała się scena gdy na zawodach Haley płynęły łzy podczas wykonywania ćwiczeń na tej belce. ; )
mi się cały film podobał totalnie ale lubię jak główna bohaterka pokazuje na zawodach środkowe palce itp.
nie ogldałam całego filmu, bo jakośtam nie mogłam czy coś ale beke miałam ze sceny kiedy główna bohaterka przychodzi na jakiś trening na sali i zamiast za koźle zrobić jakieś salto to wskoczyła i usiadła...dup-klap czy jakoś tak XD
film jest poprostu zajebisty :D
i ogólnie prawie wszystkie sceny są super.
ale mi też najbardziej podoba się właśnie ta scena :D:D:D
Hm... na pewno scena kiedy Wei Wei tańczy na równoważni. Scena kiedy gimnastyczki z chłopakami są w sklepie.
Treningi Haley w starej sali itd :)
Początek filmu, jak Haley biegnie na dach tego budynku z rowerem w ręku, super piosenka leci w podkładzie, niestety nie moge jej znaleźć. ;( I jak Mina i Way Way podglądają Haley, jak ćwiczy i rozmawiają na temat jej mistrzostw, a ona wtedy mówi ,,I hear you and I kill you!" ;D
P.S.: Jeśli ktoś zna piosenkę ze sceny początkowej, jak Haley idzie na górę z rowerem, to bardzo proszę o napisanie tutaj jej tytułu. ;)