PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=232995}

Spadaj!

Stick It
2006
6,9 23 tys. ocen
6,9 10 1 23338
5,7 3 krytyków
Spadaj!
powrót do forum filmu Spadaj!

Jaka jest wasza ulubiona scena?
Mi najbardziej podobała się scena kiedy Wei Wei na równoważni zaczęła tańczyć do K7-come baby come :D To było piękne xD :)) Najlepszy moment wg mnie.

cherrylady

A mi się podoba jak Haley daje sygnał do bojkotu zawodów i podnosi do góry obie ręce robiąc znak palcami :)

miss_russ

mnie tez sie to podoba najbardziej ! ;)

za krótki <br/>

ocenił(a) film na 8
cherrylady

A mnie scenki, gdy chłopaki zabrali gimnastyczki na wyprawę do sklepu.

cherrylady

mnie wzruszyła scena gdy jej trener mówi, że jest z niej dumny... :) aż mi się łezka w oku zakręciła... ;) i było oczywiście jeszcze dużo innych ciekawych scen :)

ocenił(a) film na 8
cherrylady

A moja ulubiona scena:
-Masz mnie za zdzirę?
- nie... tak, tak trochę ale nie robie z tego problemu jak on ... no ale jest gejem
xD :D

cherrylady

Moja ulubiona scena jak dziewczyny rozmawiaja z soba za pomoca komurek którymi sa dłonie....

ocenił(a) film na 10
cherrylady

Kilka było tokich scen ale rozwaliło mnie jak trener wskoczył na batute i przy piruecie wyleciał za burte - niezly efekt "dzwacie po karetke" ;)

Smieszne tez było jak tam mała japonka tanczyła w finale.

ocenił(a) film na 9
cherrylady

Mi sie podobało to na początku jak wpadła do domu...

ocenił(a) film na 9
cherrylady

Początek filmy, tj. całe te ich wygibasy włącznie z tym jak zablokowała rower w barierce ^^

A w trakcie filmu to .. hm .. zaimponował mi ich bunt jak wszystkie rezygnowały, oraz oczywiście popisowy numer Wei Wei :)

ocenił(a) film na 9
cherrylady

Jakoś na początku dziewczyny trenują do tych 1 zawodów... i one tam się tak fajnie rozciągają...No i początek na bmx też był super. Wogule zajebisty film:D

ocenił(a) film na 9
bart_55

ulubiona scena kiedy haley placze na belce i pozniej rozmowa z trenerem

dzisiaj ogladalam poraz czwarty i uwazam ze to rewelacyjny film :)

cherrylady

-sikasz mi w kaszę, nie jesz!
-ale ty jesz. zjadasz moje siki? to obrzydliwe!
HAHAHHAAHHAAHHAHAHA

Wei Wei-na batucie ;]

cherrylady

a mi sie najbardziej podobała scena w której zaczeli puszczac napisy końcowe

kyanka

wątpię, czy obejrzałaś nawet tą 'scenę', skoro pewnie wyłączyłaś po 1/4 filmu ;)

zuzana

żeby móc zbluzgać film trzeba go obejrzeć do końca, co też uczyniłam ..

cherrylady

Jak dziweczyny wyobrażały sobie, że sędziowie robią to co one .. :) i miny sędziów kiedy Wei Wei zaczęła tańczyć :D to mnie rozwaliło xD

S tak swoja drogą bardzo fajny film :)

ocenił(a) film na 9
nati_15

Mnie osobiście najbardziej podobał sie moment kiedy na zawodach Haley płakała wykonując ćwiczenia na belce... późniejsza rozmowa z trenerem także bardzo mnie wzruszyła... Pod koniec filmu kiedy powiedzial jej ze jest z niej dumny to aż normalnie miałam lzy w oczach...

Ale i tak Wei Wei rządzi xD!

super film;) polecam każdemu:)

użytkownik usunięty
Cheyennee

A mi najbardziej podobała się scena kiedy trener kazał iść pieszo do domu, wtedy ona zaczęła biec do tej fajnej muzyki którego tytułu nie mogę znaleźć ;(

cherrylady

"Myślę, że najpierw pójdę na bal" :D :D :D

albo gdy Haley rozmawia z Vickiem a ten zaczyna płakać :D

jednak dla mnie najepszym momentem jest kiedy Haley występuje na belce i płacze. za każdym razem gdy to oglądam rycze razem z nią.

stoookrootka

aa i jeszcze "zbyt zajeb**te by pokazać jedną ręką xD xD

ocenił(a) film na 10
stoookrootka

'talentu do usrania dar za który inni by zabili, a Ty to wrzucasz do klopa mała. odejdz od muszli.. olewka' to mi się podoba ;D

i Kellan <333 ;)

ocenił(a) film na 7
cherrylady

Moja ulubiona scena to ta w której Haley jedzie z kumplami w samochodzie i Frank "zanieczyszcza powietrze". Super xD :D

ocenił(a) film na 8
zafrina09

fajne było, jak już wybrali dziewczyny na te pierwsze zawody (gdzie Haley miała wygrać kasę) i wybrali inną blondynę zamiast Joanne. i gdy tamta dziewczyna spadła z belki i zrobiła sobie coś z nogą. a Joanne tak się cieszyła, że zaplątała się w swoje nogi i sie wywaliła.

rozwaliło mnie to. do tej pory śmieje się, jak sobie o tym przypomnę ;D

cherrylady

Moja ulubiona scena to pierwsze spotkanie z trenerem i jej "popisowy" bieg :D

ocenił(a) film na 8
monn1317

jej trick rowerowy i zjazd tego gościa na desce.

monn1317

Taaaa, to było dobre. Albo jak udawała odkurzacz na belce. ;D

ocenił(a) film na 9
cherrylady

najlepsze sceny to z Wei Wei na zawodach, wygłupy na bmx i to 1 spotkanie z trenerem jak skakała na tego konia xD

ocenił(a) film na 10
marta1112

Mi najbardziej podobała się scena gdy na zawodach Haley płynęły łzy podczas wykonywania ćwiczeń na tej belce. ; )

ocenił(a) film na 8
cherrylady

mi się cały film podobał totalnie ale lubię jak główna bohaterka pokazuje na zawodach środkowe palce itp.

ocenił(a) film na 9
cherrylady

nie ogldałam całego filmu, bo jakośtam nie mogłam czy coś ale beke miałam ze sceny kiedy główna bohaterka przychodzi na jakiś trening na sali i zamiast za koźle zrobić jakieś salto to wskoczyła i usiadła...dup-klap czy jakoś tak XD

ocenił(a) film na 10
cherrylady

film jest poprostu zajebisty :D
i ogólnie prawie wszystkie sceny są super.
ale mi też najbardziej podoba się właśnie ta scena :D:D:D

ocenił(a) film na 10
sandrulinka89

Hm... na pewno scena kiedy Wei Wei tańczy na równoważni. Scena kiedy gimnastyczki z chłopakami są w sklepie.
Treningi Haley w starej sali itd :)

cherrylady

Początek filmu, jak Haley biegnie na dach tego budynku z rowerem w ręku, super piosenka leci w podkładzie, niestety nie moge jej znaleźć. ;( I jak Mina i Way Way podglądają Haley, jak ćwiczy i rozmawiają na temat jej mistrzostw, a ona wtedy mówi ,,I hear you and I kill you!" ;D
P.S.: Jeśli ktoś zna piosenkę ze sceny początkowej, jak Haley idzie na górę z rowerem, to bardzo proszę o napisanie tutaj jej tytułu. ;)