PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=850261}

Spider-Man: Bez drogi do domu

Spider-Man: No Way Home
2021
7,6 107 tys. ocen
7,6 10 1 106988
6,6 80 krytyków
Spider-Man: Bez drogi do domu
powrót do forum filmu Spider-Man: Bez drogi do domu

1.W wersji Hollanada zostal symbiot i Venomem bedzie Flash Thompson jak to bylo w komiksach,a w filmie byl jako jego kumpel(Venom mial dwa najlepsze ciala,w tkorcyh byl i to byl wlasnie Flash Thompson i Eddie Brock),takze jak beda nowe czesci to jako Venoma powinnismy zobaczyc wlasnie Flasha :)

2.Wersja spidermana z Garfieldem wydaje mi sie,ze powstanie 3 czesc i on nie mial Venoma w swoim uniwersum dlatego obstawiam Toma Hardego i jego Venoma bo szans na starcie z spiderem Hollanda nie ma bo powrocil do siebie. W filmie Tobey powiedzial do Garfielda,ze bil sie z kosmita,a on na to,ze ciekawe i tutaj wydaje mi sie,ze jesli Venom Toma Hardego ma sie pojawic to z spiderem Garfielda czyli amazing spiderman ale nie wiem czy to bedzie w filmie o spidermanem czy venom3. W venomie 2 wiemy,ze w polcijanta wszedl symbiot i bedzie to antyvenom i przypuszczam,ze Tom Hardy i Garfield polacza sily zeby go pokonac.

3.No i na koniec pogadanka o przyjasni w obecnej wersji,ze kumpel Hollanda bedzie goblinem,bo nawet na koncu,byla wzmianka o tym,ze ma byc inzynierem i do tego byla wzmianka o tym,ze oni nigdy nie beda ze soba walczyc ale tak raczej sie stanie

To tyle,o 3 podpunkcie to kazdy wie wiadomo :D