6,7 159 tys. ocen
6,7 10 1 159354
6,4 41 krytyków
Spider-Man 2
powrót do forum filmu Spider-Man 2

...lat będziemy się z tego filmu szeeeeroko śmiać. 3/10 [za sympatycznego Tobey'a i efekty s.]

ocenił(a) film na 8
Plastyk_ys_fantastyk

Smiac sie bedziemy jedynie z Twojej głupoty... I to nie za kilka lat tylko znacznie szybciej.

ocenił(a) film na 3
fidelio

bo?

ocenił(a) film na 8
Plastyk_ys_fantastyk

Bo to dobry film i jedna z najlepszych ekranizacji komiksowych.

ocenił(a) film na 3
fidelio

każdy ma inny gust i nie trzeba od razu człowieka wyzywać od głupich. a komiksami się nie interesuję. pozdrawiam.

Plastyk_ys_fantastyk

3/10 to możesz dać takim kiczom jak Alien vs. Predator, ale na pewno nie jednej z lepszych ekranizacji komiksu! I to, że masz w ulubionych takie filmy jak Za wszelką cenę, Forrest Gump, Skazani na Shawshank to nie znaczy, że się znasz na takim kinie (jak sama przyznajesz, komiksu nie czytałaś). to proszę nie oceniaj tego filmu

ocenił(a) film na 3
digital8

będę oceniać, co będę chciała, NA TAKIM kinie się może nie znam. a film mi się nie podobał i tak go oceniłam.

ocenił(a) film na 5
Plastyk_ys_fantastyk

No to masz rozmowcow na poziomie ;) Jak ktos ma inne zdanie to trzeba go wyzwac od glupich :)

ocenił(a) film na 5
____16

p.s. czytalem swego czasu Spider-mana przez ladnych pare lat i to naprawde dobry komiks, ktorego glebi nie oddaja te efekciarskie filmiki dla 14latkow.

____16

O przepraszam, ja mam 14 lat, ale zwykle oglądam ambitniejsze filmy. Ten mi się podobał bo jak byłem mały to się czytało komiksy i oglądało kreskówkę z człowiekiem pająkiem

ocenił(a) film na 8
____16

plejades widze ze kipsko czytales komiksy Spidermana skoro uwazasz ze filmy Raimiego są płytkie. To wlasnie jedne z najbarzdeij wiernych ekranizacji komiksów - znakomicie oddają ducha Spidermana.

fidelio

dokładnie, i nie mówie tego tylko dla tego, że bardzo lubie Raimiego, ale film jest świetną ekranizacją, mimo pewnych niedociągnięć.