PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144076
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Takie sforumowanie jest chyba najlepszym podsumowaniem trójki. Największego formatu w całym tym filmie jest scena pierwszego powstania z piachu Sandmana. Zwłaszcza gdy sięga po pamiątkę od córki. Później ta postać...blaknie..aż do finałowej walki, tfu, aż do momentu opowiedzenia Parkerowi prawdziwego story zabójstwa wuja Bena. To jest żałosna scena za którą Bóg powinien Raimiego skazać niepłodnym potomstwem. O Venomie napisze tyle ile poświęcono mu w filmie. Czyli już koniec.

ocenił(a) film na 1
majin_2

Rozkosznie
Zgoda w 100%
I jeszcze laurka dla kolegi :-D

Asia ;-)

ocenił(a) film na 1
fantasticspeed

Myśle, że masz dużo dużo racji...wiesz ja tak sobie ubolewam nad tym filmem, bo prezcież oni skrzywdzili ludzkość tworząc taką chałę :-D

pyszczek7

Niemożliwym , panno Fantasticspeed, jest zgodność ze mną w 100% gdyz nawet sam ze sobą się w tylu nie zgadzam. Tak , tak, krzywdzą ludzkość... robią to jeszcze dobitniej chwaląc sie ile zer ma kwota jaką wydali na ten film.. na 6 to im braknie systemu dziesiętnego chyba. Ale cieszy mnie że nie mnie jednego zaczynaja denerwować te przerysowane, adaptacje komiksowe... a niedługo wchodzą Transformers, Iron Man... chyba tylko Batman kolejny będzie na poziomie, oj będzie.

ocenił(a) film na 1
majin_2

Ech...widziałam trailer Transformers i nawet mnie zaciekawił. Mam nadzieję, że nie skopią.

Przynajmniej trailer zapowiadał się dobrze...choć w przypadku SpiderMana tez miało byc tak pięknie ;-) A wyszło troszku nie bardzo ;->

Batman-skąd przypuszczenia, że musi byc dobrze?
Zdradzisz mi coś o czym nie wiem?
:-DDD

pyszczek7

Poszukaj materiałów. Już nawet tytuł jest obiecujący. Obsada. Reżyser. Zamysły. Skazane na sukces.

Coś o czym nie wiesz: ponoć zorza polarna ma wpływ na miesiączkowanie pingwinów.

pyszczek7

transformersy naleza do innego rezyser!!!Bay zna sie na tym kinie i nie raz juz to pokazal(armagedon,bad boys)kino akcji,sf,troche dramatu!!!to mu swietnie wychodzi!!!w transformerch sie sprawdzi napewno!!!na miejscu producentow spidera zastanawial bym sie nad zmiana rezysera!!(Bay na kandydata oczywiscie:))))))))!!!!!!!!1

Funny_Man

Tak tak, nie podważam umiejętności reżyserskich Bay'a do kręcenia wysokobudżetowej akcji. Tylko że... transformers to jest... jakby to powiedzieć... wybitnie-nie-do-ekranizacji.