Film był fatalny !! chyba najgorsza część !! 2 też była fatalna ;/...
Bardzo przewidywalna i naciągana fabuła, FATALNE efekty specjalne...w ogóle przez cały film się wszyscy brehtaliśmy w kinie ;/
Nie no...spodziewałem się wspaniałęgo filmu a tu żenada ;/ bardzo się zawiodłem...;/ nigdy więcej spidermana...Nie polecam
nie zgodze sie z toba!!!film napewno nie byl zenujacy!!!nie byl super ale stoi na wysokim poziomie!!!fabula wcale nie byla przewidywalna!!!a jezeli ty po obejzeniu tego filmu twierdzisz ze efekty specjalne sa beznadziejne to chyba byles pijany podczas seansu!!!!!naprawde trzeba byc kretynem zeby nie dostrzec ich uroku!!!aha...jesli sie brechtales przez caly seans to sory ale wychodzi na to ze jestes zbyt prosty widzem...nie rozumiesz poprostu niektorych gatunkow filmowych i tyle!!!!moze naprawde lepiej trzymaj sie od takich filmow zdala:)))))))
Zbyt prostym widzem ???? ja bym, to nazwał zajebiście prostym...a tak poza tym, taki temat już był! mogłeś się tam dopisać nie musiałeś specjalnie swojego zakładać!
A co ty jesteś właścicielem tego forum żę mówisz mu gdzie ma się dopisać? A możę chłopak chciał założyć sobie własny temat przecież mu wolno.
Nie rozkazuje mu tylko rade daje...
A Ty co go tak bronisz? To Twój przyjaciel? Nie wiedziałem, że są tu tacy...
Nie odwracaj kota ogonem...bardzo dobrze, to zrozumiałem...a Ty jesteś chyba hipokrytą, albo sam nie wiesz co piszesz.
Ja doskonale wiem co znaczy określenie hipokryta... nie słówko tylko określenie i z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że jesteś hipokrytą.
Teraz ty się czepiasz słówko czy określenie. CO ty wyskoczyłeś ze słownika poprawnej polszczyzny? Jeśli tak to trzeba było tam zostać....
Człowieku nie zmieniaj tematu chociaż jak już się z kimś kłócisz bo, to tylko świadczy o Twojej nie mocy intelektualnej...a w ogóle przestańmy się już kłócić bo dla żadnego z nas na dobre, to nie wyjdzie.
no wlasnie tych tematow bylo pelno!!!to dobrze on chcial akurat o tym pisac chociaz temat oklepany!!!!i nie chce nikogo obrazac ale jesli on naprawde uwaza ten film za beznadziejny to nie ma gustu ,uczuc,poczucia humoru,i poczucia dobrej zabawy!!!!nie rozumiem takich ludzi:))))
Dobra nie pyskuj tylko wracaj na tą swoją trzecią planetę od słońca uprawiać ziemniaki
Dobra stary uspokój się bo ci żyłka pęknie i jeszcze zejdziesz z tego świata przy tym kompie....
nie no rozumiem ze kazdy sie morze pokllucic ale tu mamy forum o spider-manie:))))))))))niedlugo bedzie forum o tym jak komu najlepiej w ryja przylozyc:)))))))))))))))))
Założyciel tematu, PROWOKATOR przez duże P. A dlaczego tak sądze, już mówie. Widzieliscie ocenianie tego gościa, jakim produkcjom daje 10, Bloodrayne itd. Więc pan Prowokator pożywia się waszą naiwnością. Nieodpowiadajcie na tematy zanim niezajrzycie komuś na konto. Taka rada na przyszłość. Zwalczac prowokatorów !!!!!!!!!