6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

ŻENADA !!

ocenił(a) film na 4

Film był fatalny !! chyba najgorsza część !! 2 też była fatalna ;/...
Bardzo przewidywalna i naciągana fabuła, FATALNE efekty specjalne...w ogóle przez cały film się wszyscy brehtaliśmy w kinie ;/
Nie no...spodziewałem się wspaniałęgo filmu a tu żenada ;/ bardzo się zawiodłem...;/ nigdy więcej spidermana...Nie polecam

Matteuszz

nie zgodze sie z toba!!!film napewno nie byl zenujacy!!!nie byl super ale stoi na wysokim poziomie!!!fabula wcale nie byla przewidywalna!!!a jezeli ty po obejzeniu tego filmu twierdzisz ze efekty specjalne sa beznadziejne to chyba byles pijany podczas seansu!!!!!naprawde trzeba byc kretynem zeby nie dostrzec ich uroku!!!aha...jesli sie brechtales przez caly seans to sory ale wychodzi na to ze jestes zbyt prosty widzem...nie rozumiesz poprostu niektorych gatunkow filmowych i tyle!!!!moze naprawde lepiej trzymaj sie od takich filmow zdala:)))))))

ocenił(a) film na 6
Funny_Man

Zbyt prostym widzem ???? ja bym, to nazwał zajebiście prostym...a tak poza tym, taki temat już był! mogłeś się tam dopisać nie musiałeś specjalnie swojego zakładać!

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

A co ty jesteś właścicielem tego forum żę mówisz mu gdzie ma się dopisać? A możę chłopak chciał założyć sobie własny temat przecież mu wolno.

ocenił(a) film na 9
RID66

Wolno wolno......a czy on napisal ze mu nie wolno??:P

ocenił(a) film na 6
RID66

Nie rozkazuje mu tylko rade daje...
A Ty co go tak bronisz? To Twój przyjaciel? Nie wiedziałem, że są tu tacy...

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

A czy JA napisałem że mu rozkazujesz? Stary naucz się czytać ze zrozumieniem!

ocenił(a) film na 6
RID66

Nie odwracaj kota ogonem...bardzo dobrze, to zrozumiałem...a Ty jesteś chyba hipokrytą, albo sam nie wiesz co piszesz.

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

A Ty chyba nie wiesz co znaczy słówko hipokryta...

ocenił(a) film na 6
RID66

Ja doskonale wiem co znaczy określenie hipokryta... nie słówko tylko określenie i z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że jesteś hipokrytą.

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

Teraz ty się czepiasz słówko czy określenie. CO ty wyskoczyłeś ze słownika poprawnej polszczyzny? Jeśli tak to trzeba było tam zostać....

ocenił(a) film na 6
RID66

Człowieku nie zmieniaj tematu chociaż jak już się z kimś kłócisz bo, to tylko świadczy o Twojej nie mocy intelektualnej...a w ogóle przestańmy się już kłócić bo dla żadnego z nas na dobre, to nie wyjdzie.

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

Ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dextromethorphan

no wlasnie tych tematow bylo pelno!!!to dobrze on chcial akurat o tym pisac chociaz temat oklepany!!!!i nie chce nikogo obrazac ale jesli on naprawde uwaza ten film za beznadziejny to nie ma gustu ,uczuc,poczucia humoru,i poczucia dobrej zabawy!!!!nie rozumiem takich ludzi:))))

ocenił(a) film na 7
Funny_Man

A to że nie posiada tych cech to już inna sprawa:D

ocenił(a) film na 6
RID66

Przecież on, to właśnie napisał. :D

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

A pytał cię ktoś o zdanie???????????????

ocenił(a) film na 6
RID66

A Twoja morda dawno buta nie widziała??

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

Teraz to pojechałeś intelektualnie panie inteligencie.

ocenił(a) film na 6
RID66

Ty... jak można kogoś intelektualnie pojechać???

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

JAk nie wiesz to się zapytaj rodziców o ile nie są tak stuknięci jak ty...

ocenił(a) film na 6
RID66

Ciebie się pytam, ale widzę nie potrafisz mi na to odpowiedzieć...szkoda.

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

Dobra nie pyskuj tylko wracaj na tą swoją trzecią planetę od słońca uprawiać ziemniaki

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

Dobra stary uspokój się bo ci żyłka pęknie i jeszcze zejdziesz z tego świata przy tym kompie....

ocenił(a) film na 6
RID66

Ja jestem cały czas spokojny ;]

Dobra koniec tej paplaniny! Peace

Dextromethorphan

hehehehe!!chlopaki wyluzjujcie bo sie przez monitor wkoncu pobijecie:))))))))))))))))

ocenił(a) film na 7
Funny_Man

Szacuneczek dla wojtasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RID66

nie no rozumiem ze kazdy sie morze pokllucic ale tu mamy forum o spider-manie:))))))))))niedlugo bedzie forum o tym jak komu najlepiej w ryja przylozyc:)))))))))))))))))

ocenił(a) film na 10
Funny_Man

Założyciel tematu, PROWOKATOR przez duże P. A dlaczego tak sądze, już mówie. Widzieliscie ocenianie tego gościa, jakim produkcjom daje 10, Bloodrayne itd. Więc pan Prowokator pożywia się waszą naiwnością. Nieodpowiadajcie na tematy zanim niezajrzycie komuś na konto. Taka rada na przyszłość. Zwalczac prowokatorów !!!!!!!!!