Gdyby nie powalające efekty to bym zasną. Zrobili z tego romansidło, pare śmiesznych scenek i tyle. I oni wydali 300 mln. $ na ten szmelc ehh...
Vincente powiedz mi jak to jest być pedalsonem-Wlochem?/?
Bo masz włoski Nick!!!
A jak to jest arnoldzik jak cie mama jak byles maly 3 razy podrzucila i tylko 1 raz zlapala ?? slyszalem tez pogloski ze cie kielbasa bila, to tez prawda ?? Nie wytykaj kolesiowi ze jak ma taki nick to pedal jest, bo czytajac twoje inne posty wydaje mi sie ze sam masz duzo wspolnego z pedalem, chyba cie jeden sam na sam dorwal jak byles maly, a biorac pod uwage ze twoj ryj jest pewnie taki piekny jak lodowka, i podobnie jak lodowka dosc kwadratowy wiec sie nie dziwie ze cie laski nie chca. Nie obrazaj innych bo zawsze sie znajdzie ktos kto ciebie pojedzie.
No to tyle, sory kulturalnych za ten przejawe hamstwa ale wkurzaja mnie typy co po innych jada bo nie maja innego zajecia...
No to chyba tyle :D
Arnold miał dwoje kochających rodziców... tato sie nazywał Czasiek, a mam Romek...;]
Arnold to emigrat z Ukrainy.... Jego mama pracowała w Czarnobylu i podczas wybuchy była z nim wciąży. Cierpi na pierdolca pospolitego,,,
Taka moja teoria na temat Arnolda
Skoro z Czernobyla, to na pewno nie jest to pierdolec pospolity... ja bym stawiał na shizofrenie, AIDS, żółtaczke typu C, psychoze maniakalno- depresyjną, malarie, cholere, jume, depresje, zapalenie opon mózgowych razem z dętkami, spuchline głodową, raka szyjki macicy, brak jajców i jeszcze jakieś weneryczne np. rzeżączk, kiłe (syfilis), opryszczkę i rzęsistka pochwowego.
a ja myślę że on wali gruchę przy czarnych murzynach (schwarzenegger), to by wyjaśniało jego kompleks, a może to oni walili przy nim jak był mały i tak mu się w główce pop...
wiatjcie bracia.. Długop nie pisałem ale szkoła to nie sielanka. Wiecie kiedy jest czat dla Spider-teamu>????????