6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

156 minut

ocenił(a) film na 7

dużo czy mało?? Tak się zastanawiam i nie wiem :P Ale lepsze to niż coś na podobizne X-mena 3(103minuty n\c).

Szajba

Jesli spider-man 3 ma trwac 156minut to ja jestem bardzo szczeliwy :]

ocenił(a) film na 5
Katsper

Mnie to pasuje, jest za dużo wątków i walk do pokazania więc musi być na to czas ;]

ocenił(a) film na 6
Ade_Er

Spodziewałem się dłuższego ale jest dobrze. To chyba wystarczający czas.

ocenił(a) film na 4
Ade_Er

No na pewno - to bardzo dużo... Ale nie spodziewałem się, aby film był krótszy, myślę, że będą to dobre 2,5h zabawy xD

ocenił(a) film na 10
Longusiowe_Szalenstwo

No ja też się dopisuje bo jak usłyszałem że miało być półtora godziny to sie zastanawiałem jak oni tam zmieszczą wszystko. A co X-Mena to faktycznie widać róznice między nim a poprzednimi częściami. Trójka nie jest zła ale za dużo tam się dzieje jak dla mnie, połowy mutantów to ja nawet nie spamiętałem. Ale Collosusa chociaż dłużej pokazali :D, no i Iceman wygląda zajebiscie jak jest cały z lodu.

ocenił(a) film na 7
Mateo_SF

No zdecydowanie wytarcząco te 156 minut. Tyle to X2 nie trwał. Jak ktoś czytał komiksy to nie maproblemu z zapamiętaniem mutantów, ale co do czasu to X3 rzeczywiście był sporo za krótki.

ocenił(a) film na 5
deamon82

X3 to jedna wielka klapa.Zrobione na odpierdol mutanty nie wiadomo skad i za szybko sie akcja toczyla przez co nie mialo to rak i nog.Dobrze ze spider man bedzie tyle trwal a przy odrobnie szczescia moze dorzuca pare minut wiecej.Szkoda ze to nie 180 min taki czas jest juz powazny:D

ocenił(a) film na 5
Peterson_B

X3 za krótki - to fakt, ale dużo się w nim dzieje ! Ale widze, że niektórym to też nie pasuje. Jakby sie mało działo to na pewno też by nie pasowało.
Nie wiadomo jak wam dogodzić... :/

użytkownik usunięty
Ade_Er

No no dwie godzinki i 36 minut.Mi sie wydaje,ze akurat.Te sześć minutek odliczając na napisy to wychodzi dwie i pół godzinki.Zależy jeszcze ile będziemy mieli tu akcji...W końcu w zwiastunach była pokazana techniczna warstwa tegoż filmu.Nie było wogóle Jamesona seniora,Gwen Stacy tylko mrygn ęła na paru scenach...Ogólnie to jeśli ten film połączy najlepsze walory jedynki i dwóki to będzie git...
W perspektywie poprzednich części czas w stosunku do dwójki i trójki zwiększył sie o te 30 minut...Co pewnie bedzie oznaczać o wiele więcej akcji.
Bo pomimo wszystko zwiastuny odzwierciedlały ile bedzie jej w filmie...
Trailery do jedynki pokazywały,ze będzie to wprowadzenie i bedzie sporo akcji,w dwójce nastawiały sie bardziej na stronę miłosną i dopiero od połowy zwiastunów pokazywała sie akcja,a w zwiastunach do trójki....totalny szoker...
W poprzednich filmach było po jednym przeciwniku i średnio akcji było po 35 minut.
Mi sie cos wydaje,ze w tej części będzie tyle akcji ile w dwóch poprzednich razem wzietych,czyli wreszcie tyle ile w komikach(na 48 stron na 27 akcja).Więc obstawiam,ze na 156 minut te 75 minut to będzie czysta nieskrępowana rozrywka...

użytkownik usunięty

Jeżeli by było jak mówię to było by idealnie.Sceny normalne przeplatane z akcją pół na pół ....
Co mnie najbardziej śmieszy to to,ze w Supermanie Returns Bryana Singera jest mniej wiecej tyle akcji co.....w przedstawionych już zwiastunach i Clipie do Spider-Mana 3...Więc nuda raczej nam nie grozi...
Mam takie przeczucie,ze ten film będzie lepszy od poprzednich.....