dużo czy mało?? Tak się zastanawiam i nie wiem :P Ale lepsze to niż coś na podobizne X-mena 3(103minuty n\c).
Mnie to pasuje, jest za dużo wątków i walk do pokazania więc musi być na to czas ;]
No na pewno - to bardzo dużo... Ale nie spodziewałem się, aby film był krótszy, myślę, że będą to dobre 2,5h zabawy xD
No ja też się dopisuje bo jak usłyszałem że miało być półtora godziny to sie zastanawiałem jak oni tam zmieszczą wszystko. A co X-Mena to faktycznie widać róznice między nim a poprzednimi częściami. Trójka nie jest zła ale za dużo tam się dzieje jak dla mnie, połowy mutantów to ja nawet nie spamiętałem. Ale Collosusa chociaż dłużej pokazali :D, no i Iceman wygląda zajebiscie jak jest cały z lodu.
No zdecydowanie wytarcząco te 156 minut. Tyle to X2 nie trwał. Jak ktoś czytał komiksy to nie maproblemu z zapamiętaniem mutantów, ale co do czasu to X3 rzeczywiście był sporo za krótki.
X3 to jedna wielka klapa.Zrobione na odpierdol mutanty nie wiadomo skad i za szybko sie akcja toczyla przez co nie mialo to rak i nog.Dobrze ze spider man bedzie tyle trwal a przy odrobnie szczescia moze dorzuca pare minut wiecej.Szkoda ze to nie 180 min taki czas jest juz powazny:D
X3 za krótki - to fakt, ale dużo się w nim dzieje ! Ale widze, że niektórym to też nie pasuje. Jakby sie mało działo to na pewno też by nie pasowało.
Nie wiadomo jak wam dogodzić... :/
No no dwie godzinki i 36 minut.Mi sie wydaje,ze akurat.Te sześć minutek odliczając na napisy to wychodzi dwie i pół godzinki.Zależy jeszcze ile będziemy mieli tu akcji...W końcu w zwiastunach była pokazana techniczna warstwa tegoż filmu.Nie było wogóle Jamesona seniora,Gwen Stacy tylko mrygn ęła na paru scenach...Ogólnie to jeśli ten film połączy najlepsze walory jedynki i dwóki to będzie git...
W perspektywie poprzednich części czas w stosunku do dwójki i trójki zwiększył sie o te 30 minut...Co pewnie bedzie oznaczać o wiele więcej akcji.
Bo pomimo wszystko zwiastuny odzwierciedlały ile bedzie jej w filmie...
Trailery do jedynki pokazywały,ze będzie to wprowadzenie i bedzie sporo akcji,w dwójce nastawiały sie bardziej na stronę miłosną i dopiero od połowy zwiastunów pokazywała sie akcja,a w zwiastunach do trójki....totalny szoker...
W poprzednich filmach było po jednym przeciwniku i średnio akcji było po 35 minut.
Mi sie cos wydaje,ze w tej części będzie tyle akcji ile w dwóch poprzednich razem wzietych,czyli wreszcie tyle ile w komikach(na 48 stron na 27 akcja).Więc obstawiam,ze na 156 minut te 75 minut to będzie czysta nieskrępowana rozrywka...
Jeżeli by było jak mówię to było by idealnie.Sceny normalne przeplatane z akcją pół na pół ....
Co mnie najbardziej śmieszy to to,ze w Supermanie Returns Bryana Singera jest mniej wiecej tyle akcji co.....w przedstawionych już zwiastunach i Clipie do Spider-Mana 3...Więc nuda raczej nam nie grozi...
Mam takie przeczucie,ze ten film będzie lepszy od poprzednich.....