Wstępnie pierwszego dnia spider-man 3 zarobił rekordowo dużo, ta liczba może się zmienić ale rekord jednak padł.
1. Spider-man 3 -59mln $
2. Piraci z Karaibów 2 -55mln $
3. Gwiezdne Wojny III -50mln $
na stronce hollywood-elsewhere Jefferey Wells podaje, że Spider-Man 3 zarobił w piątek $57,274,000, natomiast na deadlinehollywooddaily podają, że 59 milionów.
rekord pierwszego dnia wyświetlania padł na pewno i rzeczywiście coraz więcej źródeł podaje $59,000,000 wpływów z piątku, więc chyba jest to prawidłowa liczba.
To bardzo wstępne wyniki, ale rekord raczej jest, musiała by być bardzo duża razbierzość.
Za jakieś 24 godziny będziemy mieli wstępne i prognozowane wyniki z całego weekendu, zazwyczaj mylą się minimalnie, o jakieś 2, 3 miliony.
Lubię "Piratów..." i nie zdziwił mnie wynik otwarcia drugiej części. Ale uwielbiam też "Spider-mana" którego pierwsza część długo miała rekord otwarcia. Liczę na to, że część trzecia pająka zdeklasuje "Piratów..." i długo nie odda rekordu. Należy mu się.
Widzisz to podobnie jak ja, też na to liczę ale pewne obawy pozostały. Po tym co widzowie zobaczyli w "Piratach 2", oblężenie kin na części trzeciej zapewnione. Mimo wszystko i tak trzymam kciuki z Spidera bo go po prostu uwielbiam (żeby było śmieszniej jeszcze nie widziałem trójki, praca nie pozwala)
ja tez mam nadzieje ze na pzk nie pojdzie tyle wiary ile na spidera,ale nic nie wiadomo
Ja oczywiście stoje murem za Spidermanem 3 !!! Niech jego rekord panuje nam wiele lat (może nawet do powstania Spidermana 4 :))