6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Wstępnie pierwszego dnia spider-man 3 zarobił rekordowo dużo, ta liczba może się zmienić ale rekord jednak padł.

1. Spider-man 3 -59mln $
2. Piraci z Karaibów 2 -55mln $
3. Gwiezdne Wojny III -50mln $

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

na stronce hollywood-elsewhere Jefferey Wells podaje, że Spider-Man 3 zarobił w piątek $57,274,000, natomiast na deadlinehollywooddaily podają, że 59 milionów.

ocenił(a) film na 8
double_kay

Opinie są rozbieżne, w każdym bądź razie liczy się to, że padł rekord otwarcia

ocenił(a) film na 6
Sidious

rekord pierwszego dnia wyświetlania padł na pewno i rzeczywiście coraz więcej źródeł podaje $59,000,000 wpływów z piątku, więc chyba jest to prawidłowa liczba.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

boxofficemojo.com podaje 59 mln$..rekord..:D:D:D:D.............

ocenił(a) film na 6
Mr_MarQx

To bardzo wstępne wyniki, ale rekord raczej jest, musiała by być bardzo duża razbierzość.

Za jakieś 24 godziny będziemy mieli wstępne i prognozowane wyniki z całego weekendu, zazwyczaj mylą się minimalnie, o jakieś 2, 3 miliony.

ocenił(a) film na 9
Mr_MarQx

Lubię "Piratów..." i nie zdziwił mnie wynik otwarcia drugiej części. Ale uwielbiam też "Spider-mana" którego pierwsza część długo miała rekord otwarcia. Liczę na to, że część trzecia pająka zdeklasuje "Piratów..." i długo nie odda rekordu. Należy mu się.

ocenił(a) film na 6
Bartlett

Też mam taką nadzieję, myśle że PzK3 bedzie miało gorsze otarcie od dwójki.

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

Widzisz to podobnie jak ja, też na to liczę ale pewne obawy pozostały. Po tym co widzowie zobaczyli w "Piratach 2", oblężenie kin na części trzeciej zapewnione. Mimo wszystko i tak trzymam kciuki z Spidera bo go po prostu uwielbiam (żeby było śmieszniej jeszcze nie widziałem trójki, praca nie pozwala)

ocenił(a) film na 5
Bartlett

ja tez mam nadzieje ze na pzk nie pojdzie tyle wiary ile na spidera,ale nic nie wiadomo

ocenił(a) film na 6
Bartlett

Ja oczywiście stoje murem za Spidermanem 3 !!! Niech jego rekord panuje nam wiele lat (może nawet do powstania Spidermana 4 :))

ocenił(a) film na 10
Speedfan

no taka suma przez 1 dzien...

robi wrazenie :)

SM 3 rzadzi!!!