6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

6/10,

ocenił(a) film na 5

mowiac szczerze bardzo sie zawiodlem.
efekty co czesc to lepsze, ale za to fabula, no tu juz mozna sie dlugo rozwodzic nad tym.no ale jeden pozytyw wiecej przeciwnikow, ale niestety wiecej jest minusow.
gdy by nie to, ze w dziecinstwie uwielbialem bajke ogladac oraz cyztac jego komiksy to bym dal 3/10.
polecam ale tylko fanom spider mana!

emu_

Ja nigdy nie czytałem tych komiksów, aczkolwiek lubię oglądać filmy z dobrymi efektami, jakimi wykazuję sie Człowiek PajONK. Jedyne co mnie strasznie drażniło te ciągłe miłosne wątki, które psują film. 5/10

ocenił(a) film na 6
Deep20

Co do wątków miłosnych w SM, to było one i w komiksach i bajkach więc czemu nie miało by ich być w filmie ?

emu_

podobnie ocenam film chodz lubie SM, komisky, itp Jako fan SP wybierajcie sie do kin na wlasna odpowiedzialnosc bo przy filmie mozna usnac (trwa ponad 2h)

ocenił(a) film na 5
D1RT

tylko ze tma nie ma ze caly czas spider placze i takie tam bzdet!
i zgadzam sie przynudza tymi watkami ostro. zgadzam sie ze te watki powinny byc ale w zdecydowanej okrojonych scenach

użytkownik usunięty
emu_

Ja też czytałem i wątku miłosnego na 48 stron komiksu było mało....Oczywiscie była MJ na max 10-ciu stronach......To w filmie powinna być przez 20 minut i koniec.Poza tym w komiksie była fajna,a tu jest użalającą się suk......Więc ja te wątki bym zredukował.....do minimum(vide Batman Początek)......

ocenił(a) film na 6

Mówiąc szczerze ja też połowę tego miłosnego dramatu bym po prostu wypier... Wystarczająco tego było w 2 poprzednich częściach.
Im dłużej analizuję ten film, to coraz bardziej nasuwa mi się myśl, że chyba Raimiemu skończyły się pomysły na SM. Może czas zastąpić go kimś świeższym? A Wy jak uważacie?

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

Tak sie pewnie nad tym nie zastanawialiscie
ale ciag zdarzen gdy Harry znow staje sie ,,zly,, potem wlatuje do domu M.J i kaze jej powiedziec ze ma innego , pozniej scena na moscie no i na zakonczenie spotkanie z Harrym sorry ale ten caly watek bym wycial!!!

Niestety ale dla mnie ten watek to nieporozumienie a zajal dobre 15 min filmu chyba... za to wstawilbym cos zupelnie cos innego ale coz..

Czy niemam racji???

ocenił(a) film na 6
Black_Spiderman

Według mnie nie powinno tego wcale być! Nuda i strata taśmy filmowej na to...

ocenił(a) film na 5
Dextromethorphan

moim zdaniem watek milosny w sm jest owobiwazkowy, ale jak tu wyzej juz wymienil np scena na moscie bla bla bla i jeszcze raz bla. ze wszystkich scen zrobilbym max 15 min