6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

600

ocenił(a) film na 10

UWAGA ZAKŁADAM 600 temat. Jest się cvzym pochwalić co???

ocenił(a) film na 5
Kudii11

zajebisy jestes...nie koge nic napsiac wiecej bo slow mi brak:D

ocenił(a) film na 10
Peterson_B

jeju spokojnie. Chciałem się pobawić w usera

ocenił(a) film na 5
Kudii11

No. Taką podjarę to mało kto umie zrobić (nawet udawaną). Gratluję ;-)

ocenił(a) film na 10
Ultor

No właśnie. Tamacik ala user

ocenił(a) film na 5
Ultor

poczekajcie chlopaki mam pomysl!!!To moze ja zaloze 601 temat co???:D:D
w usera chcesz sie bawic??? ja zawsze chcialem byc venomem:D:D

ocenił(a) film na 10
Peterson_B

zobaczycie że user założy temat ,,No ładnie 600 komentarzy" :D:D:d (lol)(

ocenił(a) film na 5
Kudii11

ja na jego miejscu zalozyl bym temat "no ladnie jestem na jezykach":D:D

ocenił(a) film na 5
Peterson_B

Hmm... user pewnie teraz myśli, że skoro tyle ludzi z nim i o nim gada to jest sławeniejszy od Dartha Venoma tu na forum ;D

ocenił(a) film na 10
Peterson_B

wczoraj był fajny temat o user tylko zablokowali. Według mnie user jest gwiazda tego forum ,,, wszyscy o nim mówią :D:D:D:D:D

ocenił(a) film na 5
Kudii11

darth venom bedzie zazdrosny;P;P mysle ze user to zaplanowal bo tak naprawde ineligentna z niego bestia...:D:D

ocenił(a) film na 5
Kudii11

Tak se ciągle myślę, że "ten user to idiota, z widłami go" ale dochodzę w końcu do wniosku, że bez niego było by tu trochę nudnawo.

ocenił(a) film na 10
Ultor

Wedug mnie user uknul intryge przeciwko Darth Venomowi i chce byc bardziej slawny. Dark killer ma racje ze bez niego bylo by nudno.

ocenił(a) film na 5
Kudii11

Hej kudii11. Skoro Black Spider se poszedł i we dwójkę gadać będzie nudno to może usera tu zaproszę ;-)

ocenił(a) film na 5
Ultor

jestem jestem:D:D zapomnieliscie ze to user sie wlamal na moje konto i ustawil ten temat??wiecei to byla taka zmylka..ale jestem sprytniejszy niz myslal:D

ocenił(a) film na 5
Peterson_B

Jak juz napisałem w temacie "niby usera": zabiję cię, hakerze jeden ;D

ocenił(a) film na 10
Ultor

Słyszałem plotki że user mieszka w Rumuńskim hakerem

ocenił(a) film na 5
Kudii11

Ooooo... to bardzo ciekawe. Ja myślałem, że w Kontenerze 18 w Meksyku !

ocenił(a) film na 5
Ultor

ach ten user...od kompa nie moge wyjsc bo juz zaczyna hakowac:Dmoze darth venoma tez wyhakowal??bo cos go nie widac... Ej woźna by sie przydala bo zrobil sie tu niezly syf:D:D

ocenił(a) film na 10
Peterson_B

User jest poszukiwany listem gończym na teranie całego Czarnobyla

ocenił(a) film na 5
Kudii11

Daje stówe, że poszukiwany jest za to, że handlował filmami sprzed 20 lat (dla niego to oczywiście nowe filmy) !!!

ocenił(a) film na 10
Ultor

Jest poszukiwany za handel nielegalnymi tematami na filwebie.

ocenił(a) film na 5
Kudii11

A to frajer. Przed chwilą podprowadził mój nik. mozecie mi powiedziec czy pisał cos obraźliwego ?

ocenił(a) film na 7
Kudii11

Przydałby się tu Kononowicz i by pozamaiatał, nie byłoby niczego, nawet user by nie pogadał z zakładaniem kolejnych tematów

ocenił(a) film na 5
deamon82

niedlugo usera u Kuby Wojewodzkiego zobaczymy:D taki slawny bedzie

ocenił(a) film na 10
Peterson_B

User wystapi w ,,Co z tą Polską"

ocenił(a) film na 5
Kudii11

Muszę oglądać :-) chociaż i tak juz widziałem go w telewizji Jard (telewizja Konona)

ocenił(a) film na 10
Ultor

ja go widziałem w grze S.T.A.L.K.E.R. shadow of Czarnobyl

ocenił(a) film na 5
Kudii11

Black Spiderman gada, że usera będziemy mogli zobaczyc w SM 4 ;-)

Ultor

Ale na serio 600 temat to już coś!
Rzadko kiedy udaje się filmowi zebrać tyle tematów miesiąc przed premierą :D:D:D:D:D:D:D Niektóre filmy latami na taką popularność czekają :D:D:DD

ocenił(a) film na 10
max_c

prawda maxiu 14. 600 tematów to jest coś

ocenił(a) film na 10
Kudii11

fajnie ze 600 tematow

ale ostatnio dodajemy zbyt
glupie posty ;/

ocenił(a) film na 4
Red_Spider_2

Dziwisz się, że dodajecie tu głupie posty...? ja się nie dziwię, bo ile wy macie lat Panowie...? Teraz to szkoda czasu na prowadzenie tego forum... pobawcie się dzieci i prosimy się usunąć na forum " Sposobu na rekina " czy czegoś podobnego... :P Żałosne ^^

ocenił(a) film na 5
Longusiowe_Szalenstwo

Myślisz, że jesteśmy "dziećmi", a jesteśmy po prostu ludźmi, którzy "umieja się bawić" i czasem daja jakies luźne teksty, a nie ciągle o nowych zdjęciach, i co się wydarzy w nowej części bo nie mogę się doczekać na premierę. A jest w końcu z czego się nabijać ;-)

ocenił(a) film na 10
Ultor

Longer

spokojnie wyluzuj troche....

a nie odrazu ,,zenada,,

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

Wchodze tu codziennie ale jak sie pojawia tyle tematów to nie na wszystkich się wpisuje. Bokami mi wychodzą tematy a'la User. Około 80% tematów to popsrostu esencja głupoty, niedoinformowania, bowienia się w pisanie tematów z nudów. Poprostu nie chce mi się mi się tu pisać jak widze tyle beznadziejnych tematów.

Co do popularności Usera, to prawda jestem strasznie zazdrosny, chyba się przejde do psychologa z tym problemem :)

Chłopaki, nie kłućcie się, każdy z was jest spoko, Longer (mój największy ziom na FW) i pseudoprzyjaciele Usera (ładna nazwa).

Tak swoja drogą fajny mam avatar (nowy).
Longer byłeś ostatnio na blogu Petera/Seana (wiesz o kogo chodzi), postarał się co nie? :)

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

Hmm... ja tak myślę, że na takie kłótnie to powinniśmy zrobić osobny temat. To samo jest z nabijaniem się ;-) No ale niestety jeśli chodzi o tych niedoinformowanych to nie mozemy raczej nic z tym zrobić ;-(

ocenił(a) film na 7
Ultor

Audioslaved _ Longer
niby wielki luzak i mistrz tekstów, a tu taki PiS się okazał, może nowa partia Jurka ?

ocenił(a) film na 4
deamon82

Panowie, ja nic nikomu nie zarzucam, jestem z natury pokojowe stworzenie, żadnej zwady i dymu nie szukające, ale czy sami nie uważacie, że niektóre wypowiedzi są troszkę dziecinne i błazeńskie...? demon, sam kolego jesteś w interesie kupę czasu, więc chyba wiesz o co chodzi....?

D.V - postarał się ;)

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

Trochę przesadzili z tym kompleksem usera, ale jeden trmat mogliby założyć, bo czasem tzreba się trochę powygłupiać, to leży w naszej naturze, no ale jeden nie więcej, rzeczywiście...

deamon82

Hoho jacy wy dwaj nagle poważni ;-) prawie jak ja ^^ ...no ale się oczywista z Wami zgadzam

Pozdro

ocenił(a) film na 6
van_Gregorian

E szukałem prawdziwego usera, bo che dać link do jeko blogu, żeby mozemu konto skasowli, ale jużnie moge sie połapać, który to on.

I przerzytałem sobie to "D.V - postarał się ;)" i myśle, ale z czym?

Wiec longer, z czym się postrałem?

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

tu macie waszego ulubienca usera http://www.filmweb.pl/user/572440/Darth+Spider.html

hehehe schwytalem go;D

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

User ma teraz taki sam nick jak ja...tylko inny avatar

użytkownik usunięty
Darth_Carnage

szybko szybko łapcie go bo zaraz pewnie przeczyta tego posta i sie wymknie łajza jedna :)

ocenił(a) film na 10

tak apropo ze juz odswiezyliscie ten temat wiecie ze w 5 dni powstalo 100 tematow!!!