poczekajcie chlopaki mam pomysl!!!To moze ja zaloze 601 temat co???:D:D
w usera chcesz sie bawic??? ja zawsze chcialem byc venomem:D:D
Hmm... user pewnie teraz myśli, że skoro tyle ludzi z nim i o nim gada to jest sławeniejszy od Dartha Venoma tu na forum ;D
wczoraj był fajny temat o user tylko zablokowali. Według mnie user jest gwiazda tego forum ,,, wszyscy o nim mówią :D:D:D:D:D
darth venom bedzie zazdrosny;P;P mysle ze user to zaplanowal bo tak naprawde ineligentna z niego bestia...:D:D
Tak se ciągle myślę, że "ten user to idiota, z widłami go" ale dochodzę w końcu do wniosku, że bez niego było by tu trochę nudnawo.
Wedug mnie user uknul intryge przeciwko Darth Venomowi i chce byc bardziej slawny. Dark killer ma racje ze bez niego bylo by nudno.
Hej kudii11. Skoro Black Spider se poszedł i we dwójkę gadać będzie nudno to może usera tu zaproszę ;-)
jestem jestem:D:D zapomnieliscie ze to user sie wlamal na moje konto i ustawil ten temat??wiecei to byla taka zmylka..ale jestem sprytniejszy niz myslal:D
ach ten user...od kompa nie moge wyjsc bo juz zaczyna hakowac:Dmoze darth venoma tez wyhakowal??bo cos go nie widac... Ej woźna by sie przydala bo zrobil sie tu niezly syf:D:D
Daje stówe, że poszukiwany jest za to, że handlował filmami sprzed 20 lat (dla niego to oczywiście nowe filmy) !!!
A to frajer. Przed chwilą podprowadził mój nik. mozecie mi powiedziec czy pisał cos obraźliwego ?
Przydałby się tu Kononowicz i by pozamaiatał, nie byłoby niczego, nawet user by nie pogadał z zakładaniem kolejnych tematów
Muszę oglądać :-) chociaż i tak juz widziałem go w telewizji Jard (telewizja Konona)
Ale na serio 600 temat to już coś!
Rzadko kiedy udaje się filmowi zebrać tyle tematów miesiąc przed premierą :D:D:D:D:D:D:D Niektóre filmy latami na taką popularność czekają :D:D:DD
Dziwisz się, że dodajecie tu głupie posty...? ja się nie dziwię, bo ile wy macie lat Panowie...? Teraz to szkoda czasu na prowadzenie tego forum... pobawcie się dzieci i prosimy się usunąć na forum " Sposobu na rekina " czy czegoś podobnego... :P Żałosne ^^
Myślisz, że jesteśmy "dziećmi", a jesteśmy po prostu ludźmi, którzy "umieja się bawić" i czasem daja jakies luźne teksty, a nie ciągle o nowych zdjęciach, i co się wydarzy w nowej części bo nie mogę się doczekać na premierę. A jest w końcu z czego się nabijać ;-)
Wchodze tu codziennie ale jak sie pojawia tyle tematów to nie na wszystkich się wpisuje. Bokami mi wychodzą tematy a'la User. Około 80% tematów to popsrostu esencja głupoty, niedoinformowania, bowienia się w pisanie tematów z nudów. Poprostu nie chce mi się mi się tu pisać jak widze tyle beznadziejnych tematów.
Co do popularności Usera, to prawda jestem strasznie zazdrosny, chyba się przejde do psychologa z tym problemem :)
Chłopaki, nie kłućcie się, każdy z was jest spoko, Longer (mój największy ziom na FW) i pseudoprzyjaciele Usera (ładna nazwa).
Tak swoja drogą fajny mam avatar (nowy).
Longer byłeś ostatnio na blogu Petera/Seana (wiesz o kogo chodzi), postarał się co nie? :)
Hmm... ja tak myślę, że na takie kłótnie to powinniśmy zrobić osobny temat. To samo jest z nabijaniem się ;-) No ale niestety jeśli chodzi o tych niedoinformowanych to nie mozemy raczej nic z tym zrobić ;-(
Audioslaved _ Longer
niby wielki luzak i mistrz tekstów, a tu taki PiS się okazał, może nowa partia Jurka ?
Panowie, ja nic nikomu nie zarzucam, jestem z natury pokojowe stworzenie, żadnej zwady i dymu nie szukające, ale czy sami nie uważacie, że niektóre wypowiedzi są troszkę dziecinne i błazeńskie...? demon, sam kolego jesteś w interesie kupę czasu, więc chyba wiesz o co chodzi....?
D.V - postarał się ;)
Trochę przesadzili z tym kompleksem usera, ale jeden trmat mogliby założyć, bo czasem tzreba się trochę powygłupiać, to leży w naszej naturze, no ale jeden nie więcej, rzeczywiście...
E szukałem prawdziwego usera, bo che dać link do jeko blogu, żeby mozemu konto skasowli, ale jużnie moge sie połapać, który to on.
I przerzytałem sobie to "D.V - postarał się ;)" i myśle, ale z czym?
Wiec longer, z czym się postrałem?
tu macie waszego ulubienca usera http://www.filmweb.pl/user/572440/Darth+Spider.html
hehehe schwytalem go;D
szybko szybko łapcie go bo zaraz pewnie przeczyta tego posta i sie wymknie łajza jedna :)