6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

http://www.spider-man.pl/index.php?action=fullnews&id=353

Na IGN Movies pojawiły się ekskluzywne klipy filmowe. Każdy z 7 plików video przedstawia kilkominutowe fragmenty filmu! To nie zmontowane trailery, to sceny żywcem wzięte z kinowego przeboju! Ostrzegam więc przed spoilerami. Ponadto obejrzenie takich filmików może zepsuć przyjemnosc podczas seansu.

Ze swojej strony mogę powiedzieć, że obejrzałem jedynie klip o tytule Brock Becomes Venom aka Bell Tower i mimo, że robi on ogromne wrażenie jest mocno skrócony. Zrywanie symbionta przez Parkera trwa krótko, a jak dobrze wiemy z trailerów "schodzenie kostiumu" to rozwlekła scena. Być może inne klipy też zostały skrócone, ale i tak jeszcze raz ostrzegam przed ich obejrzeniem.

Watch and Download All Clips (IGN Movies)

A tu wersja z YouTube - wszystkie klipy zostały zmontowane przez fana w jeden filmik, który trwa przez to aż 10 minut.

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

ostrzegam mozna sporo zobaczyc

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

he moj temat zniknal i znow sie pokazal he :)

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

jeden z klipow to ten juz znany walka z green goblinem , rozmowa z ciocia may i z M.J

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

a nowe walka spidera z Sandmanem , ratowanie Gwen Stacy i przemiana Brocka

ocenił(a) film na 8
Red_Spider_2

Retyyyyyyyyyyy! Red Spider, ty kusicielu! Obejrzałem materiał do momentu, jak Parker zaczął się mocować z czarnym kostiumem (tuż po wizycie Brocka w kościele) i wyłączyłem. Zaraz chyba lecę po 0,5 litra do sklepu by jak najprędzej zapomnieć o obejrzanych scenach. Film będzie niesamowitym przebojem, to widać po spoilerowych fragmentach. Szkoda, że już częściowo zepsułem sobie przyjemność z zapoznania sie z filmem dopiero w kinie ;/ ech, ta ciekawość... ;) Chyba będę musiał przyrzec sobie, że nie ruszę już żadnych ospoilerowanych linków ;D

ocenił(a) film na 10
Sidious

hehe

ciekawosc to 1 stopien do piekla :)

ale ogolnie strasznieeeee duzo nie zdradzaja....
wiec sie nie przejmuj

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

a wogole masz wybor mozesz nie patrzec :)

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

niezle zwolnienie akcji przy ratowaniu Gwen :)
to im sie udalo

tak samo bylo w 1 cz w plonacym budynku z Goblinem

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

ciekawe czemu ten dzwig trafia w budynek??
czyzby Sandman ??

ocenił(a) film na 7
Red_Spider_2

nie powiem dopieścili ten moment przemiany venoma ;) I ten jego uśmiech tuż przed końcem przemiany.. miodzio:D

ocenił(a) film na 7
grygu

ale skrzeczącego pterodaktyla zostawili

ocenił(a) film na 8
deamon82

No cóż, może twórcy nie planują w następnych częściach filmu (o ile takowe powstaną) zamieścić Carnage'a, więc chcą aby Venom miał cechy pośrednie, w tym i właśnie Carnage'a. Ten skrzek, mimika twarzy, to wszystko bardziej upodabnia go do czerwonego symbiota.Ale zobaczymy. i tak zapowiada sie very good movie ;)

ocenił(a) film na 6
Sidious

Ja nie bede tego oglądał, i tak bardzo duzo zdjeć widziałem i dużo spoilerów czytałem.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Skusiłem sie i troszke zobaczyłem, jetsem pod wrażeniem.

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

Idz sie facet powies. Przezywasz to jak baba okres.

ocenił(a) film na 8

Nie bałem sie kuknąc na niemktóre clipy bo wiem ,że efektów w filmie będzie bardzo dużo :-) Jest bardzo fajnie tylko troche niepodoba Mi sie efekt rozwalania budynku przez dźwig ,a własciwie jego ładunek - ta zwykła metalowa belka tnie konstrukcje budynku jak masełko (stal jest bardziej krucha jak ta na titanicu, niemażle z plasteliny) , a szyby wprost ekplodują. Poza tym wszystko świetnie wygląda, szczególnie gdy pająk ratuje kobitke :-) Bardzo fajny jest podjazd kamery do twarzy Petera jak spada na kawałku ściany podczas walki z goblinem, :-) Sandmana nie oglądam :-)

Pozdrawiam

użytkownik usunięty

Twoja wypowiedź jest godna 8 latka user

użytkownik usunięty
Red_Spider_2

Nie krytykujcie filmu. Sami zrobcie lepszy skoro Raimiego wam sie nie podoba. (Jeszcze go nawet nie widzieli a juz krytykuja)

ocenił(a) film na 7
Red_Spider_2

pewnie w czasie przemiany brocka spider ucieka gdzie pieprz rośnie :D Bo raczej by słyszał wrzaski eddiego jak wchodzi na niego symbiot

ocenił(a) film na 10
grygu

user

czemu twoje niektore wypowiedzi sa na dobrym poziomie , a nieraz na poziomie gowniarza i to wiekszosci......

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

User wiekszośc twoich wypowiedzi jest na poziomie dzieciaka, ostatnio pisałeś że śćiągnołeś film z internetu. Dziesiaj dałeś link do starego clipu z przed 1,5 miesiąca twierdząc że jest nowy.

Ostatnio narobiłeś tyle beznadziejnych tematów.

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

dlaem ten link, poniewaz strona www.movie-infos.de podala dzisiaj te info. Ja zanim to wlaczylem, wrzucilem tu na forum. Dopiero chwile pozniej zorientowalem sie, ze to juz widzialem.

ocenił(a) film na 10

Darth Venom

bo onn jest dzieciakiem , daje mu 7 lat :)

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

,,Ze swojej strony mogę powiedzieć, że obejrzałem jedynie klip o tytule Brock Becomes Venom aka Bell Tower i mimo, że robi on ogromne wrażenie jest mocno skrócony. Zrywanie symbionta przez Parkera trwa krótko, a jak dobrze wiemy z trailerów "schodzenie kostiumu" to rozwlekła scena.,,

szkoda , ze zostala skrocona ta scena...

ocenił(a) film na 7
Red_Spider_2

mi sie wydaje ze ta scena nie jest skrocona i tyle wlasnie bedzie trwac. I zakonczy sie tez w momencie jak wyje jak pterodaktyl.Nie pokażą całej przemiany

ocenił(a) film na 7
Red_Spider_2

tzn co do zdejmowania stroju przez spiderAa(zle zrozumialem) to chyba masz racje, nie widze tu sceny kiedy parker rozklada rece na boki i symbiot odrywa sie do niego pnąc w góre

ocenił(a) film na 10