http://www.spider-man.pl/index.php?action=fullnews&id=353
Na IGN Movies pojawiły się ekskluzywne klipy filmowe. Każdy z 7 plików video przedstawia kilkominutowe fragmenty filmu! To nie zmontowane trailery, to sceny żywcem wzięte z kinowego przeboju! Ostrzegam więc przed spoilerami. Ponadto obejrzenie takich filmików może zepsuć przyjemnosc podczas seansu.
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że obejrzałem jedynie klip o tytule Brock Becomes Venom aka Bell Tower i mimo, że robi on ogromne wrażenie jest mocno skrócony. Zrywanie symbionta przez Parkera trwa krótko, a jak dobrze wiemy z trailerów "schodzenie kostiumu" to rozwlekła scena. Być może inne klipy też zostały skrócone, ale i tak jeszcze raz ostrzegam przed ich obejrzeniem.
Watch and Download All Clips (IGN Movies)
A tu wersja z YouTube - wszystkie klipy zostały zmontowane przez fana w jeden filmik, który trwa przez to aż 10 minut.
jeden z klipow to ten juz znany walka z green goblinem , rozmowa z ciocia may i z M.J
Retyyyyyyyyyyy! Red Spider, ty kusicielu! Obejrzałem materiał do momentu, jak Parker zaczął się mocować z czarnym kostiumem (tuż po wizycie Brocka w kościele) i wyłączyłem. Zaraz chyba lecę po 0,5 litra do sklepu by jak najprędzej zapomnieć o obejrzanych scenach. Film będzie niesamowitym przebojem, to widać po spoilerowych fragmentach. Szkoda, że już częściowo zepsułem sobie przyjemność z zapoznania sie z filmem dopiero w kinie ;/ ech, ta ciekawość... ;) Chyba będę musiał przyrzec sobie, że nie ruszę już żadnych ospoilerowanych linków ;D
hehe
ciekawosc to 1 stopien do piekla :)
ale ogolnie strasznieeeee duzo nie zdradzaja....
wiec sie nie przejmuj
niezle zwolnienie akcji przy ratowaniu Gwen :)
to im sie udalo
tak samo bylo w 1 cz w plonacym budynku z Goblinem
nie powiem dopieścili ten moment przemiany venoma ;) I ten jego uśmiech tuż przed końcem przemiany.. miodzio:D
No cóż, może twórcy nie planują w następnych częściach filmu (o ile takowe powstaną) zamieścić Carnage'a, więc chcą aby Venom miał cechy pośrednie, w tym i właśnie Carnage'a. Ten skrzek, mimika twarzy, to wszystko bardziej upodabnia go do czerwonego symbiota.Ale zobaczymy. i tak zapowiada sie very good movie ;)
Ja nie bede tego oglądał, i tak bardzo duzo zdjeć widziałem i dużo spoilerów czytałem.
Nie bałem sie kuknąc na niemktóre clipy bo wiem ,że efektów w filmie będzie bardzo dużo :-) Jest bardzo fajnie tylko troche niepodoba Mi sie efekt rozwalania budynku przez dźwig ,a własciwie jego ładunek - ta zwykła metalowa belka tnie konstrukcje budynku jak masełko (stal jest bardziej krucha jak ta na titanicu, niemażle z plasteliny) , a szyby wprost ekplodują. Poza tym wszystko świetnie wygląda, szczególnie gdy pająk ratuje kobitke :-) Bardzo fajny jest podjazd kamery do twarzy Petera jak spada na kawałku ściany podczas walki z goblinem, :-) Sandmana nie oglądam :-)
Pozdrawiam
Nie krytykujcie filmu. Sami zrobcie lepszy skoro Raimiego wam sie nie podoba. (Jeszcze go nawet nie widzieli a juz krytykuja)
pewnie w czasie przemiany brocka spider ucieka gdzie pieprz rośnie :D Bo raczej by słyszał wrzaski eddiego jak wchodzi na niego symbiot
user
czemu twoje niektore wypowiedzi sa na dobrym poziomie , a nieraz na poziomie gowniarza i to wiekszosci......
User wiekszośc twoich wypowiedzi jest na poziomie dzieciaka, ostatnio pisałeś że śćiągnołeś film z internetu. Dziesiaj dałeś link do starego clipu z przed 1,5 miesiąca twierdząc że jest nowy.
Ostatnio narobiłeś tyle beznadziejnych tematów.
dlaem ten link, poniewaz strona www.movie-infos.de podala dzisiaj te info. Ja zanim to wlaczylem, wrzucilem tu na forum. Dopiero chwile pozniej zorientowalem sie, ze to juz widzialem.
,,Ze swojej strony mogę powiedzieć, że obejrzałem jedynie klip o tytule Brock Becomes Venom aka Bell Tower i mimo, że robi on ogromne wrażenie jest mocno skrócony. Zrywanie symbionta przez Parkera trwa krótko, a jak dobrze wiemy z trailerów "schodzenie kostiumu" to rozwlekła scena.,,
szkoda , ze zostala skrocona ta scena...
mi sie wydaje ze ta scena nie jest skrocona i tyle wlasnie bedzie trwac. I zakonczy sie tez w momencie jak wyje jak pterodaktyl.Nie pokażą całej przemiany
tzn co do zdejmowania stroju przez spiderAa(zle zrozumialem) to chyba masz racje, nie widze tu sceny kiedy parker rozklada rece na boki i symbiot odrywa sie do niego pnąc w góre