co ciekawe jestem zalogoewany
i choc bym chcial oddac glos to nie moge ???
ciekawe czemu....
ciekawe czemu....
ciekawe czemu....
Na isohunt pisze "Spider-man 3 REAL" i jakiś żałosny film (ściągam tylko by zobaczyć czy to na prawde to, cały zobacze w kinie) i sorry za 2 te same tematy, ale jak dałem pierwszy to potem go nie było i nagle sie pojawił ;]
Ja dalem filmowi 1- a, co jesli inni oceniaja coss czego nie widzieli na 10 to ja tez moge wystawic najnizsza note! :)
Film od jakiegoś czasu krąży już na torrentach;] Co prawda jakość nie jest rewelacyjna,ale obejrzeć można;]
Ja poczekam w sumie aż bedzie po oficjalnej premierze i sobie zobacze (zaraz po tym jak wróce z kina) :D
User, a ty nie widziałeś tego filmu? ;) Przecieżpisałeś że go masz, tak swojądrogąto mam do ciebie prośbe żebyś przestał pisaćtakie głupie tematy.
O czowieku (literówka zamierzona^^) ...ja tak patrzę na to forum już jakiś czas i się nie mogłem przemóc żeby tu wejść i coś napisać... :]
gregor
wiem te forum sie zepsulo
wkurwiaja mnie tematy o sciagnieciu gry albo taki user ale niestety tak to jest...
Boże...ludzie toż to skandal co się tu dzieje ^^ Aż żal czytać wasze wypowiedzi hahah ^^ Leprze to niżeli Boska Komedia xD
A o tej póżniejszej Nie-Boskiej Komedii (inspiracje z Boskiej) to słyszałeś XD podobno dramat romantyczny... ale jakoś romantyzm na tym forum to nie pasuje... za to dramat ;p to się rozgrywa :]