To dopiero było, wszędzie plakaty. Pamiętam, ze na drugi dzień po premierze wsiadłam w autobus i już o 10:30 byłam w kinie na SM2, ach wspomnienia. Teraz jakby mniej plakatów w kinach dotyczących SM3, wszędzie tylko Szrek i Piraci... Juz nie moę sie doczekać:)
Ja wiem i idę na film, ale trochę szkoda, że to inne filmy są bardziej rozreklamowane niż ten, który na pewno będzie filmem roku:)
Ja strasznie czekałem Na Spider-Mana 2...tydzień przed premierą szedlem na przystanek i aptrzyłem o której mam tramwaj:D:D..na Sm3 tez czekam...ale jakos juz nie tak jak na Sm2...nie wiem dlaczego tak:D:(
ja z niecierpliwoscia czekalem na spidermana 2 a po obejrzeniu sie zawidolem:/ mam nadzieje ze z 3 tak nie bedzie..
JA osobiscie mysle, ze trojka bedzie najlepsza czescia z calej serii. Najwiecej bedzie sie w niej dzialo.
ja tez czekałem z niecierpliwością na Spider-man'a 2 a na 3 to juz bilety mam kupione ;D
tylko ze ja tu jestem od ponad pol roku a ty sie pojawiles niedawno wiec nie pyskuj i siedz cicho
No bez kitu...nie ma cie co robić.... Black Spider(ten prawdziwy) ciesz sie ze nie zmienil avatara bo wtedy to już przejebane;/;/
do Black Spidera(ten fałszywy)
ty miałeś przed tem nick:Fan
skoro ty wymysliłeś nick ''Black Spider'' to trzeba było miedź ten nick;/
No przynajmniej liczbe tez wpisales....ja tez juz mam klona musialem avatara zmienic;/
Pamiętam, ze oglądałam relacje z premiery na Vivie, nie rozumiałam niemieckiego, ale podobały mi się obrazki i fragmenty filmu. SM2 po trailerach wyobrażałam sobie inaczej niż w rzeczywistości.
No ale raczej jedno jest pewne - nie zawiedziemy się po "trójce". Akcja promocyjna może nie rzuca się bardzo w oczy, ale nie zmienia to faktu, że oczekujemy na jeden z najlepszych (jeśli nie najlepszy) film roku. Kolejne spoty tylko potwierdzają tą tezę. Ech, jeszcze cały tydzień...
Słuchajcie, jakie studia w komiksie skończył Peter i gdzie pracował, oprócz Daily Beugle?
http://www.spider-man.pl/index.php?id=komiksy/bohaterowie/spiderman
tutaj jest wszystko napisane :)
sidious nie zapominaj o transformerach bay'a, co prawda ich wygląd woła o pomste do nieba no ale są to jednak wspaniałe wielkie roboty z lat 80 :) myśle ze prime i spółka będą największym wydarzeniem tego roku...
stawiam na trans. ze względu na to że w SM3 spierniczyli venoma, ale kto wie może sie mile zaskocze :)
co do tematu SM2 przeszedł mi jakoś bokiem ale za to na pierwszą część byłem konkretnie podjarany.
SM 2 moze i wyczekiwane...
ale nic nie bylo przeciez tak wyczekiwane jak czesc 1 SM!!!
Przeciez to byla 1 film o SM!!!
to dopiero bylo cos , kazdy byl ciekawy tego i tam tego
wiec nie ma porownania!!!