PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144031
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

napewno beda za efekty specjalne , muzyke , i za kostiumy (chyba jest taka kategoria) ogolnie spodziewam sie od 4 do 5 statuek

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

Watpie bardzo w Oscary dal Spidermana ! Za efekty mam taka cichą nadzieje ze dostanie Transformers :) Areszta mnie juz nie obchodzi :) a... No i kostiumy to raczej na pewno Piraci z Karaibów 3(zajebisty film) :):)

Red_Spider_2

Efekty specjalne to możliwe-narazie w tym roku nie powstał jakis konkurent chyba że znowu piraci ale jeszcze ich nie widziałem...
Muzyka-Hmmm w Spidermanie muzyka nie była jakimś wielki plusem...
Kostiumy-Tutaj kompletnie nie rozumie...Które kostiumy były piękne bo nie rozumiem?
Spiderman najprawdopodobniej nie dostanie żadnego Oscara...

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

Dokladnie jest marniutka szansa dla Oscara dla Spidermana !! Jeszcze sie okaże ze Spiderman bedzie miał najwiecej Złotych Malin !! Kostiumy nie ma mowy , co to ma byc kostium czerwony, czarny i kostium Venoma !! ...i tyle !! Marniutkie te kostiumy !!

ocenił(a) film na 9
Speedfan

Jeżeli Spider-man 3 może powalczyć o nagrody Akademii to tylko w kategoriach technicznych takich jak: efekty wizualne, montaż dźwięku i efektów dźwiękowych tylko tam ma szanse, ale nie widzieliśmy jeszcze Transformers no i Piraci zapowiadają się wyśmienicie (chociaż jeszcze nie widziałem).

ocenił(a) film na 5
Bartlett

mi sie wydaje ze za efekty specjalne dostanie oscara

ocenił(a) film na 1
Speedfan

jak najwięcej złotych malin dla spieder-man 3... może to przytarłoby nosa osobom odpowiedzialnym za takiego gniota -.-'

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

wątpie żeby za cokolwiek ten film dostał oskara...jak już to za efekty specjalne...ale i tak zauważcie że najczęściej Oskary dostają filmy które ukazują się 2-3 miesiące przed samą galą...

ocenił(a) film na 9
lordrakos

popieram marcina 535...moze dostac za efekty specjalne...bo za inne rzeczy watpie:P

ocenił(a) film na 4
Red_Spider_2

Ja się nie spodziewam żadnej statuetki. MOŻE dostać za efekty specjalne, ale podejrzewam, że spokojnie znajdzie się film, który go przebije.

ocenił(a) film na 5
Der_SpeeDer

za efekty specjalne???Moze i byly dobre ale ile ich bylo na caly film???ja bym nie dawal wogole statuetki bo sie nie nalezy temu filmowi.

Peterson_B

Nie należy sie,ale w tym roku jeszcze lepszych efektów specjalnych nie było w żadnym filmie ;p Więc na dzień dzisiejszy nominacje w tej kategorii dostałby...(piratów nie widziałem,ale pewnie są lepsze ;p )

ocenił(a) film na 5
barnaba

nie mowie ze byly zle ale ile tego w filmie bylo??cale gowno

Peterson_B

Za efekty dostaną Piraci lub Transformers (raczej ten 2) . SM3 może dostać ... ale złote maliny :)

ocenił(a) film na 5
Grievous

transformers oj tak..Ten film to bedzie jeden wielki efekt specjalny:D moim zdaeim to bedzie film roku:D

ocenił(a) film na 6
Der_SpeeDer

Mój kandydat do efektów specjanych to ... oczywiście Transformers !! Oj szykuje sie nam wielka walka o statuetke za efekty specjalne !! Kandydaci: 1.Spiderman 3 2.Piraci z Karaibów 3 3.Transformers no i moze 4 film to Harry Potter i Zakon Feniksa !

ocenił(a) film na 9
Speedfan

Niestety nominacje w tej kategorii dostać mogą tylko trzy filmy, przynajmniej tak było od lat. Szczerze mówiąc jeśli miał typować w ciemno, postawiłbym na Transformers na pierwszym miejscu.

ocenił(a) film na 8
Bartlett

Co do oskara za efekty
1.juz druga częśc pajaka dostała statuetke, a w trzeciej jakis specjalnych nowości nie ma - jedynie genialny sandman, a przynajmniej jego znakomite "narodziny" !!
2Pir4aci tez juz mają oskara w tej dziedzinie, fakt faktem ,że efekty mają znakomite ale ogólnie bazuja na gotowych wzorcach z dwójki (niemniej Davy Jones to majstersztyk !! zarówno zagrany jak i wygenerowany komoputerowo !! ostatnia walka czy rozwalenie statku backetta robia niesamowite wrażenie ale czy bedzie za to oskar, zobaczymy. (ale kostiumy, scenografia i dźwięk maja duże szanse)
3.transformers - tu pojawia sie jakas nowiość, modele robotów, transformacje, z całą pewnościa spektalularne walki !! zwiastun prezentuje sie świtnie, pozyjemy zobaczymy ale może być super i może byc oskar :)

pozdrawim