6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Chcę żeby kazdy kto znajdzie jakiś Fake, dodał go tu. Ja poprost jak znajduje coś i stwierdzam ze to fake to nie daje do tego linku, a kika tygodni puźniej ktoś daje link do tego i twierdzi że tam jest prawdziwy Venom. Więc wpadłem na pomysł, jak takim głupim tematą zapobiegać. Poprostu teraz jak znajde jakiegoś fake to będe dawał link na tym temacie i tak każdy bedzie móg sobie zobaczyćfake i będzie maił pewność że to fake a nie prawdziwy Venom lub jakiś screen z fimu. Mam proźbe do wszystkich znających sie na filma ch urzytkowników zeby też dodawali tu liniki. Proszę tu głównie Hanka bo wiem że napewno coś Doda. (())

venom jak jestes taki madry to przejrzyj se archwiwum niby po co mialbym niszyczyc ten wycinek?! zobacz w archhiwum i sie przekonasz ze te linki sa ok... a to ze masz wolengo neta cie nie usprawiedliwia, a te linki ktore ci dalem WYRAZNIE POWIEDZIALEM ZE TO ZDJECIA Z PLANU... Potem dalem ci nastepne 2 i wtedy swtierwdzilem ze plakat (fake) jest fakiem...

A co do wklejenia rozmowy, to wkleilem je, bo znow chciales mnie na tym forum wysmiac!!

Tak jak mowilem, pomylilem sie co do jednego zdjecia a tamte mi kazales do fakow wrzucic i kto tru sie wydurnil ).(

"am plan zmianu tego forum, i zaprowadzenia pokojowych stosunków. Ale do tego każdy by musiał sie dostosować i nie bluźnićo byle co nie robićz siebie niewiadomo co i nie przeżywać byle czego. Ale o tym troche puźniej, to taki podobny troche projekt jak "Im większe oczekiwanie, tym film się mniej podoba".

No wlasnie skoro chcesz robic pokojowe forum, to zamiast na wsdzystkich wrzucac i wyzywac od jelopow i mowic ze sie nie znaja, to wytlumacz im ze zdjecia byly, ze sa stare itd. a nie od razu wybucha afera...

"e na te twoje wypowiedzi, ale mowie ch.. jebać to nie bede sie mieszał, jak koleś ma posrane w głowie to jego sprawa zwłaszcza że udzielam sie w innego typu filmach .tzw pisze swoje posty tam gdzie moge coś na dany temat powiedzieć , gdzie poprostu sie znam. Lecz czasami normalnie nie moge wytrzymać jak widze że to niby ty tutaj dyktujesz warunki. ty mówisz co kto ma wstawic a kto nie. prosze cie bardzo od tego są moderatorzy, ale taki system bardziej sie sprawdza na forach gier itp. Natomiast na filmwebie takowego moderatora nie ma i ty z pewnością też nim nie będziesz. Filmweb ma po prostu zbyt ogromną baze danych by móc wszystko upilnować. Fajowo że sie starasz ale tutaj to porpostu nie przejdzie zwłaszcza ze jestes hamski, nie masz odpowiedniego podejściai i wkur... ludzi. Nie wiem z jakiej planety jesteś ale tutaj każdy ma prawo głosu i może sobie zakładać topiki jakie mu sie tylko podobają (wiadome że sa idioci ale to już inna sprawa) Wnioskuje ze ty do idiotów nie należysz. Gdyby nie to że coś tu jednak działasz i wstawiasz co jakis czas newsy dotyczace 3 czesci filmu to juz dawno ludzie by cie poprostu zjechali. widziałem juz sporo postów że nie tylko mnie wnerwiasz. Wszscy jak narazie krytykują cie w miare rozsądny i kulturalny sposób. No ale jesli dalej będziesz zahowywał sie jak hamski wszystko ten tego wiedzący prostak to nie widze zbytniego poparcia wsród innych forumowiczów na żecz twoich szczytnych ideii zrobienia pożądku na tym danym forum.
Po trzecie z kąd jakis porąbany pomysł ze to ja sie tutaj żądze.(napisalem chyba ze 3 posty w dziale spider-man 3)Jedyną osobą ktora sie tutaj puszy jestes ty. Ja pisze co mysle, widac innych forumowiczów nie obchodzi twoje zahowanie (tzw maja to w dupie co sobie tam piszesz, tak jak i ja do czasu...) albo zastraszyles juz to forum :D nie wiem w jaki sposob bo pewnie jestes je.... leszczykiem. pewnie kocą cie w szkole i musisz sobie jakoś odbić na forumowiczach ktorzy co najwyżej mogą ci pzresłać wirusa:D tzw twa morda pozostanie w jednym kawałku wiec nie pękaj ;) Wiesz no możemy sobie tak dyskutowac i dyskutowac no ale to jaki jestes przynajmniej patrzac po twoich postach to chyba każdy normalny człowiek widzi...
Elo parówo :)"

Brawa dla Niego, odwazyl sie wrweszcie pokazac prawde ;]

AzuR_the_ASG_Soldier

Venom masz racje .. na filmach narazie znam sie nie za fascynująco ... wiec dopuszczalne sa błędy :] było w nim widać że to fake ... scenyy sklejane ...doświadczenie samo przyjdzie z czasem .. może i nie odrózniam jeszcze fake od real ... ale się tego nie wstydze .. powiem po prostu ... zdazaja mi sie wpadki ... ale to chyba dopuszczalne .. a co do tego że Venom niby rządzi ..... Może i macie troche racji ... moze czasami Venom lekko przesadza .. ale to nie powod zeby takie afery robic ..... nikt tu nikomu nie zakazuje pisać ... piszcie sobie co chcecie ... ale tez pozwalajcie innym pisac ... jestescie szanowani .. ale i wy tez szanujcie innych ...

ocenił(a) film na 6
MaX_35

Dzieki max za poparcie. Już nie bede komentował dobilnych wypowiedzi AzuRa, tobie sie coś poprzewracało, przecież linki które saw tym wycinku to nie te które tutaj dodałeś. Jeśli twój jedyny argument to to że coś chlapąłem do zupełnie innych zdieć to poprostu nie mamy o czym gadać.

Stefan_Mirecki

1. venom jestes taki madry to rusz zasrana dupe i wejdz w archiwum i kurwa looknij i zobaczysz ze to te!

2. max cie nie poparl, przeczytaj uwaznie jego posta :/

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Nie bede na cibie bluźnił tak ajk ty na mnie bo zamiast głupich, żałosnych i tak bezsensownych zarzutów że aż się żygać chce postawie sensowne i prawdziew argumenty. Moze zaczne od tego że jek nie umiesz czytać to ci współczuje, napisałem "trzy może cztery komentarze na tym forum" a ty twierdzisz że napisałeś setki komentarz na całym filmwebie, a potem ze na tym forum tylko trz razy. Nie watpie w to że napisałeś na FW dużo komentów. Jak sam powiedzaiłeś jak się nie znasz to nie kometujesz ale teraz nie mogłeś wytrzymać. Wiec jak dal mnie i chyba dla wszystkich mogłeś się powstrzymać i nie pisać tych głupich prowokacji. Ten tekst że pewno jestem leszczem mnie rozwalił, i że pewno mnie kocai tutaj sie wyżywam. Moze tak, nie jestem tu żeby sie wyżywac na innych tylko dlatego że jestem fanem spider-mana i interesuje się filmami. Wiesz leszczem to może ty jesteś, zacznę e od tego że nik mnie nigdy nie skocił ani nie pobił, a jak się już biłem to zawsze wygrywałem, może o tym opowie ci sam AzuR. Twój argument był głupi i beznadziejny, ale żeby się jakoś wybronić, to opowiem ci historie :). Może to głupie ale na głupie zarzuty muszę jakoś odpowiedzieć. Jakiś niecały rok temu na lekcji religi, katechetka mówł, juz dokładnie nie wiem o czym, ale zapytała się kto w klasie jest taki jakby najsilniejszy, nikt mu sie nie stawia jest taki ważny w klasie, taki jakny macho. I cała klasa jednogłośnie wymieniła mnie, no mało która dziewczyna coś mówił ale każdy chłopak. Więc zostawie twój głupi zarzut bez kometarza. "albo zastraszyles juz to forum" Zastaraszyć na tym forum właściwie nikogo sie nie da, bo co ja mogę zrobić, nabluźnic na nich. A jak zauważyłeśnie bluźnie w odróżnieniu od ciebie. Więc jak myślisz czy to że nikt mi nie zwraca uwagi jak kogoś zjade to skutek mojego może zastraszania? Powiem ci dlaczego nikt, no może czasem jakiś muł taki jak ty mi zwróci uwagę bo chce sie pomądrować, albo naprawde nie mam racji, poprostu nikt mi nie zwraca uwagi bo wiedząże mam racje i mam u innych urztkowników jakiś szacunek. To prszę, jeśli jakiś urzytkownik twierdzi że go moze zastraszałem to niech to napiszę. No przeczytaj jeszcze raz to co napisałeśi znajdź mi chociażjeden prawdziwy i normalny zarzut. Moze się żądze ale jesli pamiętam to forum na pamięć i sam ukrztałtowałem bieg wydarzeń na tym forum, sam napisałem bardzo dużą część, a na pewno tą ważniejszą część. Może mam prośbę znajdź mi na tym forum mże tak od lipca 5 tematów, którymi było duże zainteresownie (bo większośćmoich ma zainteresowanie, i nie jestem tam krytykowany, ale wymieniamy się poglądami na dany temat), ale nie dla tego że ktoś chlapnął coś głupiego i każdy go jechał tak jak n.p. Kame, tylko dla tego że ktoś dał jakąś ciekawą informacje, lub poprostu powiedział coś mądrego. Życze szczęścia.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

"a co do tego że Venom niby rządzi ..... Może i macie troche racji ... moze czasami Venom lekko przesadza .. ale to nie powod zeby takie afery robic" może ty się naucz czytać.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Nie wiem ty ślepy jesteś, ja chba będe musiał się do ciebie przejechaći ci to wytłumaczyć :) przed kompem, że nie masz racji. Chodzi mi o to zdięcie http://img60.imageshack.us/img60/559/spider30ak.jpg [img60.imageshack.us/img...] . A ty w tym wycinku dałeś linki do zupełnie innych zdiecie, tych na Filmwad'zie. A link do tego zdięcia dałeśmi cztery minuty przed tym jak wspomniałem o archiwum.
To kawałek rozmowy w którym jest napisane wyraźnie że nie widziałem tego jeszcze i nie mogenic powiedzieć, kawałek tego pokazałeś ale następny kawałek świadczący na twoią niekorzysć "zataiłeś" to można nazwaćafera komunikatorawa. "GG prawdy" AzuR, poprostu troche prawdy odkryłeś ale tej bardziej na twoią korzyść. Taki kawałek prawdy to jak oszustwo.
Błażej (31-10-2006 18:00)
mówiłem najpier mój werdykt a potem dodajesz
Kuba (31-10-2006 18:00)
oj tam :p
Błażej (31-10-2006 18:00)
to siedodaje do archwum fake
Kuba (31-10-2006 18:01)
fake a zdjecia z planu to co innego (?)
Błażej (31-10-2006 18:01)
no nie wiem ładuje się
:/
robie pare innych rzeczy wiećtak jest
rozumeim
no i obcilie mi chba transfer

Poprost się przeprowadziłem na osiedle oddalone troche od ulicy i jeszcze nie mam założonych lini, więc musze mieć bezprzewodowy.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Do Vladimira Estragona, żeczywiście fake niezły :) widziałem kilka innych zdięćz tym gościem. Podobno tezjest film jak biega tak po ulicy i coś odpierza.

Stefan_Mirecki

Ja w tej gatce nie widze .... najmniejszego sensu ... nie potraficie tego zalatwic między sobą?? na gg ??? albo w RL ??? Bo taki mały aprooopos nabijacie odpowiedzi na tamacie i nikt tego nie czyta .. a tylko sie obrzucacie gownem na forum .. zalatwcie to miedzy soba :D i powiadomcie o kompromisie ???? Co wy na to ?? ;) Bo tego sie juz nie da ... wyciąganie brudów i innych ....

Pozdro :D czekam na rozejm :P

użytkownik usunięty
MaX_35

Posłuchaj mała żałosna gnido. Rozwaliłes mnie na 4 łopaty z tą twoja historią :D:D:D. Jak już wyżej ktoś napisał nie ma sensu takie wżucanie na siebie, i myliłem sie, ty jednak jestes idiotą :) .ja widze bardzo proste rozwiązanie. Ja również jestem z Łodzi :D (widzew) może sie tak spotkamy co, i pogadamy sobie fajnie?? :D wtedy ja ci opowiem moje historie :D

użytkownik usunięty

jeszcze jedno. samo to ze opowiedziałes te opowiastke swiadczy o tym ze jestes niezłym lewarem :)cholera to ty masz religie jeszcze... zresztą ty jesteś klasowy kozak więc co tam :) widze ze podales nawet numer gg w swoich danych. zagadam dzisiaj do ciebie koło 22 :) to sie jakos ustawimy ;)

ej venom!!

ale ty nadal nie rozumiesz omfg...

ja sie wyglupilem dajac tamto zdjecie rozumiesz?!

ale zeby ciebie osmieszyc wrzucilem tamten wycinek !!

matko boska czy to takie trudne?!

AzuR_the_ASG_Soldier

jak jeszcze niedawno pieniliście się na zaśmiecanie forum przez podanie jakiegoś pojedynczego linka, to teraz ten temat stał się totalnym wysypiskiem głupich zarzutów, odpowiedzi, historyjek i podawania jakiś bezsensownych rozmow na privie z gg - wszystko w dodatku polane sosem totalnej dysortografii, gubienia końcówek wyrazów i mieszania liter co w końcowym efekcie staje się bezsensownym bełkotem, który swoją głupotą w dodatku tylko was pogrążą.

kończ(cie), waść(i), wstydu oszczędź(cie).

ocenił(a) film na 6
AzuR_the_ASG_Soldier

AzuR, akurat tutaj ośmieszyłeś siebie, tym że na siłe wmawiałeś wszystkim jakiś kicz. a żeś mnie ośmeiszył, chba się rozpłacze. Ja osobiscie nie mam ochoty z tobą gadać (overall). To że jestesdebilem wszyscy widzą, a moja głupia historia to było tylko głupie uzasadnienie twoich idiotycznych zarzutów. No i co mi zrobisz? Przyjdziesz z kolegami, dresami i mnie zbijesz za to że śmiałem ci odpowiedziećna twoje bluzgi i wyzwiska pod moim adresem. Żal mi cie.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Krulik pudding, wiem że ta rozmowa jest głupia. Ale co według ciebie powienienem zrobić gdy jakiś głupek rzuca we mnie wyzwiskami, poprostu nie odpisywać, jeszcze na swoim temacie.

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

pogadać na gg... jeśli mozesz wejdź łaskawie na gg wlasnie w tej chwili do ciebie napisalem, niestety bez odzewu bo nie ma sensu zaśmiecać forum...

ocenił(a) film na 6

Zagubionych oglądałem, może nie zauwazyłeśale był em niedostepny, to chyba znaczy że mnie nie ma?

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

to teraz... byłeś pzred chwilą dostepny ale jakos uciekłeś, spokojnie ja chce tylko pogadac...

ocenił(a) film na 6

Nie uciekłem tylko miałem problem z gg, no ale pare minut puźniej zaczelismy pisać, prawie całągodzine przegadlismy. Wogóęł sięnie kłóciliśmy, wszystko sobie wytłumaczylismy, gadalismy o filmach o sobie, i doszliśmy do kompromisu,, i nie tylko. Nawet się zakolegowalismy, i zupełnie o sobie zmieniliśmy zdanie. To było taki nie porozumienie. Overall to spoko gość, jak sam powiedzaiłał interesujągo filmy o sztukach walki i tam mozę się popisać, tu wchodzi bo intersuje go troche spider-man ale nie ma duzej wiedzy o tym filmie, no ale ogółem zna sięna filmach. No i obydwoie swierdziliśmy że Overall miał troche racji ale dużo było nie porozumień a overall że zależy mi na doru tego forum, i wiele tu robie. Wiec ogółem mamy Happy End. Tylko zawiodłem siena AzuRze, niedośże popełnił błąd, to jeszcze próbowałmnie ośmieszć, no troche mu nie wyszło, sam się skompromitował, jak tylko ktośgo poparł bo nie wiedział o co chodzi to od razu zaczął tu szopkę odstawiać. no to pozdro dal angelusa17, Hanka, longera, korony, maxa no i overalla.

ocenił(a) film na 6

Nie uciekłem tylko miałem problem z gg, no ale pare minut puźniej zaczelismy pisać, prawie całągodzine przegadlismy. Wogóęł sięnie kłóciliśmy, wszystko sobie wytłumaczylismy, gadalismy o filmach o sobie, i doszliśmy do kompromisu,, i nie tylko. Nawet się zakolegowalismy, i zupełnie o sobie zmieniliśmy zdanie. To było taki nie porozumienie. Overall to spoko gość, jak sam powiedzaiłał interesujągo filmy o sztukach walki i tam mozę się popisać, tu wchodzi bo intersuje go troche spider-man ale nie ma duzej wiedzy o tym filmie, no ale ogółem zna sięna filmach. No i obydwoie swierdziliśmy że Overall miał troche racji ale dużo było nie porozumień a overall że zależy mi na doru tego forum, i wiele tu robie. Wiec ogółem mamy Happy End. Tylko zawiodłem siena AzuRze, niedośże popełnił błąd, to jeszcze próbowałmnie ośmieszć, no troche mu nie wyszło, sam się skompromitował, jak tylko ktośgo poparł bo nie wiedział o co chodzi to od razu zaczął tu szopkę odstawiać. no to pozdro dal angelusa17, Hanka, longera, korony, maxa no i overalla.

ocenił(a) film na 6

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

W wakacje i wrzesień FW sie strasznie rypał, były problemy z dodaniem czego kolwiek, a jak już koment się zapisywał to kilka razy. W październiku wszystko pięknie działeło. No ale jak sami widzicie, znów miałem problem z dodaniem i dodało się trzykrotnie. Dobra ja spadam jutro muszę wstać o 6:30 azanim siępołoże spać to bedzie 23:45. No to w ten weekend zaczne costam grzebać przy tych swoich dużych tematach.

użytkownik usunięty

No więc. Gadalismy gadalismy i doszliśmy do porozumienia. (nie ma to jak używać głowy ;)) Owszem Darth Venom sie żądzi i sam sie do tego przyznał, lecz po dłuższej konwersacji zkumałem że temu kolesiowi naprawde na tym forum zależy( tzw gośc to poprostu maniak filmowy) Wiadome jak to mówiliśmy ze posty powtarzające sie i nie wnoszące nic nowego , czy tez poprostu pisane przez parapety nadal będą sie powtarzać. On z tym nic nie zrobi ponieważ nie jest moderatorem ale jak by nawet to dowiedziałem sie ze usunięcie takiego posta jest sprzeczne z regulaminem. Nie wiem do końca jak zmieni sie Darth Venom po naszej rozmowie ale tak jak mu powiedziałem wżucanie na ludzi którzy coś dodają chociaż to juz było czy popełniają jakąś gafe nie ma sensu gdyz tak będzie działo sie zawsze. Takiemu człowiekowi trza spokojnie wyjaśnić i zrozumie, a nie jechac od razu na niego.. Oczywiście śa ludzie i parapety. Wiadome że jeśli takowy parapet będzie robił jazdy na forum to bez namysłu ciśniemy po nim albo tez olewamy sprawe ponieważ niektórym to tylko dodaje siły i specjalnie wciąż nas prowokują.. Ogólnie tak sobie pisze pisze ale żecz jasna każdy ma inne zdanie. Teraz co do wjechania z mojej strony na venoma. Jak juz mu napisalem stanołem w obronie ludzi na ktorych wjeżdżał a zwłascza Azura. wyjasniam: gdy zobaczyłem że venom napisał że azur powinien najpierw jego prosic o zgode zeby móć co kolwiek wstawic itd itd to mi sie normlanie zrobiło żal gocia (bez urazy azur :)) NO musiałem poprostu stnąc w jego obronie ale jak sie później dowiedzaiłem azur to kolega z ławki venoma wiec to troche zmienia postać żeczy. Mówiłem mu ze w takim razie jeśli jesteście ziomkami to raczej takie zeczy uzgadnia sie miedzy sobą prywatnie a nie na forum, no ale akurat sie zdażylo więc wykonałem tylko swoją powinność :D Ogólnie obeszło sie bez rękoczynów ;)

użytkownik usunięty

No więc. Gadalismy gadalismy i doszliśmy do porozumienia. (nie ma to jak używać głowy ;)) Owszem Darth Venom sie żądzi i sam sie do tego przyznał, lecz po dłuższej konwersacji zkumałem że temu kolesiowi naprawde na tym forum zależy( tzw gośc to poprostu maniak filmowy) Wiadome jak to mówiliśmy ze posty powtarzające sie i nie wnoszące nic nowego , czy tez poprostu pisane przez parapety nadal będą sie powtarzać. On z tym nic nie zrobi ponieważ nie jest moderatorem ale jak by nawet to dowiedziałem sie ze usunięcie takiego posta jest sprzeczne z regulaminem. Nie wiem do końca jak zmieni sie Darth Venom po naszej rozmowie ale tak jak mu powiedziałem wżucanie na ludzi którzy coś dodają chociaż to juz było czy popełniają jakąś gafe nie ma sensu gdyz tak będzie działo sie zawsze. Takiemu człowiekowi trza spokojnie wyjaśnić i zrozumie, a nie jechac od razu na niego.. Oczywiście śa ludzie i parapety. Wiadome że jeśli takowy parapet będzie robił jazdy na forum to bez namysłu ciśniemy po nim albo tez olewamy sprawe ponieważ niektórym to tylko dodaje siły i specjalnie wciąż nas prowokują.. Ogólnie tak sobie pisze pisze ale żecz jasna każdy ma inne zdanie. Teraz co do wjechania z mojej strony na venoma. Jak juz mu napisalem stanołem w obronie ludzi na ktorych wjeżdżał a zwłascza Azura. wyjasniam: gdy zobaczyłem że venom napisał że azur powinien najpierw jego prosic o zgode zeby móć co kolwiek wstawic itd itd to mi sie normlanie zrobiło żal gocia (bez urazy azur :)) NO musiałem poprostu stnąc w jego obronie ale jak sie później dowiedzaiłem azur to kolega z ławki venoma wiec to troche zmienia postać żeczy. Mówiłem mu ze w takim razie jeśli jesteście ziomkami to raczej takie zeczy uzgadnia sie miedzy sobą prywatnie a nie na forum, no ale akurat sie zdażylo więc wykonałem tylko swoją powinność :D Ogólnie obeszło sie bez rękoczynów ;)

użytkownik usunięty

ocenił(a) film na 6

No widzę że FW naprawde się tnie, obydwoje dodalismy komenta trzykrotnie. No ja z tym tekstem na AzuRa wyskoczyłem bo sięz nim umówiłem że mi najpierw pokazuje zdiecia bo zazwyczaj znajduje jakieśstarocia i badziewia i robi z tego powodu zamieszanie a potem jest wyśmiewany, więc on miał mi pokazaća ja mu miałem mówić czy zdięcie jest warte dodania czy nie. Moz eja to źle sformułowałem, że jak bym gpo zmuszał do tego że ni mozenic dodawqaćbez mojego uzgodnienia.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

http://www.putfile.com/pic.php?img=2918019 [www.putfile.com/pic.php...]

http://www.putfile.com/pic.php?img=2942190 [www.putfile.com/pic.php...] Myster Mysterio.. :D

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

co za chu.. fake, Mysterio z ciałem Juggernauta, ludzie mają wyobraźnię a raczej jej brak

deamon82

wiecie co, proponuje rozejm ta klotnia o to kto sie osmieszyl a kto nie jest nudna. Wie proponuje peace ;]

A co do Afery Komunikatorowej, proponuje powolac Filmwebowa Komisje Sledcza ;]

ocenił(a) film na 4
AzuR_the_ASG_Soldier

Kaczki Blizniaczki torturowaly mnie i Maxa..... Ale zyjemy... ;P

Ja chce byc w komisjii...:D:D:D (lol) I chce otworzyc teczke Dartha Venoma!!! Ojj..takk....zobaczymy czy ma czyste rączki.... ;)

A co do fakeow... Myserio chamsko wklejony....Slaba grafika.... no iw lasnie...Cielsko Juggernauta ..;/;/;/ Slabiuski Fan Art i tyle .

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

dokładnie to się powinno nazywać Juggsterio :P

ocenił(a) film na 4
deamon82

True True .. :)

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

Mi taki mysterio siępodoba, nie chciał bym mysteria w zilonym stroju ani fioletowej pelerynce a tym bardziej szkolaną kuląna głowie. Coś takiego mi odpowiada, w filmie w realu na pewno wyglądał by o wiele lepiej. AzuR ty czytaćnie umiesz, pogodziłem siez overallem, jesli chodzi o ciebie to dla mnie jesteś skończony i możesz sobie tu dodawaćjakieśzdiecia z planu z przed 4 miesięcy, i tak bedziesz pez innych wykpiony.

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

Mi taki mysterio siępodoba, nie chciał bym mysteria w zilonym stroju ani fioletowej pelerynce a tym bardziej szkolaną kuląna głowie. Coś takiego mi odpowiada, w filmie w realu na pewno wyglądał by o wiele lepiej. AzuR ty czytaćnie umiesz, pogodziłem siez overallem, jesli chodzi o ciebie to dla mnie jesteś skończony i możesz sobie tu dodawaćjakieśzdiecia z planu z przed 4 miesięcy, i tak bedziesz przez innych wykpiony.

Stefan_Mirecki

Oj torturowały nas kaczki dzwaczki i to okropnie .. to było straszne ... bede miał trwały uraz na psychice :P Z tego tylułu licze na fotel przewodniczącego Komisji xD

PEACE :D

ocenił(a) film na 5
MaX_35

A wracając do tematu to myślę, że drugie zdjęcie w galerii FILMWEBU jest Fake'em. No popatrzcie sobie najpierw na to: http://crotchgroin.info/galleries/14/spider-man-2-promo_059.jpg [crotchgroin.info/galler...] a później na zdjęcie w galerii

Ultor

kolejny fake...

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://f5.putfile.com/6/16319035930-thumb. jpg&imgrefurl=http://www.putfile.com/spider-man07&h=120&w=88&sz=3&hl=pl&start=8& tbnid=6_xTAb-9v5673M:&tbnh=88&tbnw=65&prev=/images%3Fq%3Dvenom%2Bsm3%26svnum%3D1 0%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DG [images.google.pl/imgres...]

ocenił(a) film na 5
AzuR_the_ASG_Soldier

http://www.putfile.com/pic.php?img=2617971 [www.putfile.com/pic.php...] i jeszcze jeden Venom

Ultor

ten venom wlasnie byl w tym linku do galeri co dalem :]

AzuR_the_ASG_Soldier

i kolejne fejki ;P

http://spiderman-web.com/spiderman/spiderman3/images/venom2.jpg [spiderman-web.com/spide...]

http://spiderman-web.com/spiderman/spiderman3/images/venom.jpg [spiderman-web.com/spide...]

http://spiderman-web.com/spiderman/spiderman3/images/sandman-vs-spiderman.jpg [spiderman-web.com/spide...]

http://spiderman-web.com/spiderman/spiderman3/images/spiderman3.jpg [spiderman-web.com/spide...] (najbardziej mi sie podsoba :]

ciekaw czy bedzie dzialac

[img]http://spiderman-web.com/ spiderman/spiderman3/images/sp iderman3.jpg [/img]

ocenił(a) film na 5
AzuR_the_ASG_Soldier

Jeśli tak to przepraszam :D. To ja jeszcze dodam Tophera Grace'a http://img89.imageshack.us/img89/1007/tophervenom21by3fd.jpg [img89.imageshack.us/img...]

Ultor

to co dodales to nie fake :]

ale skoro mowa o topheru grace, macie, sorry ze takie maly ;]

http://static.flickr.com/72/159345968_2a47817afb_m.jpg [static.flickr.com/72/15...]

ocenił(a) film na 6
AzuR_the_ASG_Soldier

AzuR nie madruj sie, to co dał Dark Kiler jest fake'iem. a zdiecie które dodał nie jest takie samo jak twoje. Nie rozumiem cie. Właściwie to widziełm juz dawno te zdiecie ale jakoś sięnie zebrałem na dodanie ich do archiwum. Wieć dzięki. Może dark Kiler nie zna forum na pamieć ale potrafi odróznić fake od orginału, takiego fake którego modyfikator nawet n8e odróżnił, no ale takich mamy moderatorów. Chodzi mi tu o twoje spostrzeżeni że drugie zdjęcie na FW jest fake. No masz racje, no ale ( zawsze jest ale :) ) napisałem o tym na początku sierpnia http://www.filmweb.pl/topic/481417/Nowe+zdiecie.html [www.filmweb.pl/topic/48...] . (nic mi nie umknie)No jeszcze troche ponad trzy dnie do zwiastunu SM3. Mam nadzieje że będzie w dobrej jakoście a nie na YOUTUBE, bo tam nie chądzi mi dużo filmów dzieki mojemu wspaniałemu internetowi.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

http://spiderman-web.com/spiderman/wallpaper2/black-suit-movie.jpg [spiderman-web.com/spide...] troche głupie

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.universmarvel.com/ftp/foxangel/ 042006/realspidey.jpg&imgrefurl=http://universmarvel.com/proders_parabd_article_ 960.html&h=600&w=366&sz=46&hl=pl&start=11&tbnid=dhpbJfsboZR0sM:&tbnh=135&tbnw=82 &prev=/images%3Fq%3Dspider-man%2B3%2Bfake%2Bphoto%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D %26sa%3DN [images.google.pl/imgres...] zobaczcie na samym dole, sątam dwa zdięcia, pierwotne i fake, fake.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

http://bj-mat.blogs.allocine.fr/bj-mat-45365-spider_man_3_synopsis__spoilers__de s_fakes_sympas.htm [bj-mat.blogs.allocine.f...] fajny fake, ten po sreenach z zwiastunu

http://spiderman3weblog.blogosfere.it/fake/ [spiderman3weblog.blogos...] ten pierwszy plakat był jużdawno na F#W, wygląda realistycznie ale to fake te inne to jużod dawna znane fake

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

http://www.filmweb.pl/topic/489515/Archiwum+Fake+%C3%B3w+.html?page=2 [www.filmweb.pl/topic/48...]
woooooow 4 i 5 screen od dołu są odjazdowe (fajnie ma kaptury dojebane :P)

użytkownik usunięty

oczywiście chodziło o ten link http://bj-mat.blogs.allocine.fr/bj-mat-45365-spider_man_3_synopsis__spoilers__de s_fakes_sympas.htm [bj-mat.blogs.allocine.f...]

ocenił(a) film na 6

To już setny koment, no fajnie. Jakie kaptury?