6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Bardzo dobry

ocenił(a) film na 3

Najlepsza część, bez dwóch zdań. Trochę za dużo dłużyzn, za bardzo skupili się na walce Parkera ze sobą, jego rozterkami i problemami. Ogólnie czasami film przynudzał, ale na szczęście tylko trochę. Niepotrzebnie dali tą wielką, amerykańską flagę na końcu (nawet tu musieli to walnąć ;/), ale to tylko mały minusik. Za to walki z Sandmanem, Goblinem i Venomem zostały zrobione znakomicie! Świetnie zmontowane i wyreżyserowane, ze znakomitymi efektami specjalnymi tworzą wspaniały spektakl, który trzeba zobaczyć w kinie! Jeśli o mnie chodzi, to zdecydowanie za mało było Venoma (który notabene wygląda bardzo dobrze, ale jednak czegoś mi w nim brakowało, powinien być trochę większy), mogli trochę wątków ukrócić i dać z nim więcej scen. Aktorstwo było dobre, świetna muzyka. Podsumowując, bardzo dobre kino akcji z lekkimi dłużyznami. 8/10

ocenił(a) film na 3
PacMan

Jednak, po ochłonięciu, muszę stwierdzić, że Venom nie wyglądał dobrze, po prostu go spieprzyli ;) Brak jęzora, charakterystycznej szczęki, za mały, brak podwójnego głosu, no i co najważniejsze, był może z jakieś 20 minut, to zdecydowanie za mało! Następnie, aktorstwo nie było dobre - drętwe i sztuczne. Za dużo niepotrzebnych scen (występ MJ, ta cała parada, po co to komu?!, mogli dać więcej walk z Venomem!). W sumie także trochę przesadzili z tym Sandmanem, szczególnie na końcu. To tyle jeśli chodzi o uzupełnienie mojego posta. Mimo tego i tak uważam trójkę za najlepszą część (przede wszystkim za sceny akcji!). Zmieniam ocenę na mocno naciąganą siódemkę.