6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

co sadzicie o czarnym kostiumie spidera????mi sie podobal strasznie!!taki by mogl miec przez cala serie:))))

ocenił(a) film na 6
Funny_Man

Wszyscy wiedzą, że czerń jest zawsze w modzie ;] mi też sie podobał w czarnym ;]

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

Ale to nie ma być modne tylko wygodne i koniecznie przepuszczające powietrze:D

RID66

symiocik juz o to zadbal:)))nie martw sie:)))

ocenił(a) film na 6
Funny_Man

KOstium byl maxymalnie chujowy i nie mial nic wspolnego z komiksem.

ocenił(a) film na 7
jausher

Maksymalnie hujowy to jesteś Ty! Kostium był zajebisty a ty jak nie jesteś fanem to się nie wpieprzaj w temat bo cie tu nie chcą.

ocenił(a) film na 9
RID66

Czarny kostium miodzi...wiecie ze on tylko w nim raz walczył...Z sandmanem w ściekach...no i niby z Harrym u niego w domu ale to walczył bez stroju:P:D

ocenił(a) film na 1
Darth_Carnage

nienajgorszy ten czarny kostium...ino mógłby się troszku bardziej różnić od zwykłego kostiumu Spider-Mana

ocenił(a) film na 6
RID66

Ja jestem fanem, a ty sie kurwa gon. Wiem o spider-manie wiecej niz wiekszosc ludzi na tym forum. Prawda jest tak ze chociaz troche mogi sie wysilic i zmienic ten kostium a nie poprostu skopiowac stary tylko w innym kolorze.

ocenił(a) film na 6
jausher

to bylo do PFerens, ale oczywiscie post nie pojawil sie tam gdzie trzeba :(

jausher

Dla mnie czarny kolor wymiatał...ciężko było sie przyzwyczaić jak sie na to patrzyłem bo wkońcu miał kolorowy strój w 2 częściach ale troche nowego stylu nie zaszkodzi:D..film jest wyyypas i polecam fanom takim jak Ja:))

jausher

ale kostium byl troszke inny od czerwonego!!mial miedzy innymi wieksze oczy!!!i wogole Peter inaczej sie w nim poruszal:kiedy siedzial na sciani wyzej podnosil lokcie!!!:)))serio serio

ocenił(a) film na 6
RID66

To chyba Ty jesteś chujowy... chłopak tylko wyraził swoje zdanie na temat czarnego kostiumu... po co od razu sie do niego rzucasz i każesz mu iść z forum?? czyżbyś był właścicielem...aha i nie mów za mnie bo ja nie mam nic przeciwko temu aby on sie udzielał!

ocenił(a) film na 6
Dextromethorphan

Mój post jest skierowany oczywiście do PFerens'a...

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

A co ty go tak bronisz? To twój przyjaciel:D? jak tak to nie wiedziałem że są tu też tacy:D

ocenił(a) film na 6
RID66

To nie jest mój przyjaciel...a Ty się trochę kultury naucz! Co, to już nikt nie może powiedzieć, że czarny kostium mu się nie podobał? bo powiesz, że ma sobie iść z forum?

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

Kamień z serca bo myślałem że piszę z jakimś pedałem...

ocenił(a) film na 9
RID66

dlaczego....?? dlatego ze stanął po jego stronie??;/

ocenił(a) film na 7
Darth_Carnage

NAstępny stający w obronie. Co wy macie tam jakiś klub?

ocenił(a) film na 6
RID66

ej PFerens to chyba nie jest temat to bronienu mnie. Moze troche przesadilem piszac ze black suit jest chujowy na maxa. Jednak to jest jedna z zeczy, z ktora chyba nie byloby problemu zrobic tak jAK W KOMIKSIE. Jak kurwa maja zrobic dobra ekranizacje skoro wszysko musza zmieniac w najmniejszych szzegolach(rownie dobrze mogli zrobic mu bialy kostium)

ocenił(a) film na 6
RID66

Pedałem?? nawet gdyby był, to nie chciał bym żeby na mnie mówiono jak na część od roweru...im więcej piszesz tym bardziej mnie utwierdzasz w przekonaniu,że jesteś niewychowanym prostakiem.