co sadzicie o czarnym kostiumie spidera????mi sie podobal strasznie!!taki by mogl miec przez cala serie:))))
Wszyscy wiedzą, że czerń jest zawsze w modzie ;] mi też sie podobał w czarnym ;]
Maksymalnie hujowy to jesteś Ty! Kostium był zajebisty a ty jak nie jesteś fanem to się nie wpieprzaj w temat bo cie tu nie chcą.
Czarny kostium miodzi...wiecie ze on tylko w nim raz walczył...Z sandmanem w ściekach...no i niby z Harrym u niego w domu ale to walczył bez stroju:P:D
nienajgorszy ten czarny kostium...ino mógłby się troszku bardziej różnić od zwykłego kostiumu Spider-Mana
Ja jestem fanem, a ty sie kurwa gon. Wiem o spider-manie wiecej niz wiekszosc ludzi na tym forum. Prawda jest tak ze chociaz troche mogi sie wysilic i zmienic ten kostium a nie poprostu skopiowac stary tylko w innym kolorze.
Dla mnie czarny kolor wymiatał...ciężko było sie przyzwyczaić jak sie na to patrzyłem bo wkońcu miał kolorowy strój w 2 częściach ale troche nowego stylu nie zaszkodzi:D..film jest wyyypas i polecam fanom takim jak Ja:))
ale kostium byl troszke inny od czerwonego!!mial miedzy innymi wieksze oczy!!!i wogole Peter inaczej sie w nim poruszal:kiedy siedzial na sciani wyzej podnosil lokcie!!!:)))serio serio
To chyba Ty jesteś chujowy... chłopak tylko wyraził swoje zdanie na temat czarnego kostiumu... po co od razu sie do niego rzucasz i każesz mu iść z forum?? czyżbyś był właścicielem...aha i nie mów za mnie bo ja nie mam nic przeciwko temu aby on sie udzielał!
A co ty go tak bronisz? To twój przyjaciel:D? jak tak to nie wiedziałem że są tu też tacy:D
To nie jest mój przyjaciel...a Ty się trochę kultury naucz! Co, to już nikt nie może powiedzieć, że czarny kostium mu się nie podobał? bo powiesz, że ma sobie iść z forum?
ej PFerens to chyba nie jest temat to bronienu mnie. Moze troche przesadilem piszac ze black suit jest chujowy na maxa. Jednak to jest jedna z zeczy, z ktora chyba nie byloby problemu zrobic tak jAK W KOMIKSIE. Jak kurwa maja zrobic dobra ekranizacje skoro wszysko musza zmieniac w najmniejszych szzegolach(rownie dobrze mogli zrobic mu bialy kostium)