6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Czy film okaże się hitem tak jak mówią tym na necie, czy tylko nieudanom produkcją, izmarnowanom kasą

Zaratho666

Ad. pytania w tytule:

Nie.

Ad. pytania w poście:

Zobaczymy.

ocenił(a) film na 4
van_Gregorian

Zgadzam się z przed mówcą.... < po raz kolejny :) >

Longusiowe_Szalenstwo

Chciałem podziękować przed mówcy za uznanie i zrozumienie mnie ^^ w tak delikatnej materii XD

ocenił(a) film na 4
van_Gregorian

ależ... proszę bardzo mości gregorianie vandelisie xD

Longusiowe_Szalenstwo

Dzienkujem XD

Muszem ;] powiecieć że czuem ^^ iż stąpam po kruchym lodzie i nie kciałem popełnić żadnego błenda. Dlatego też ograniczyłem się do niezbędnego minimum ;p ;-)
I jak się okazało, było to trafne postanowienie bo widzę iż zdobyłem w tej materii uznanie znawcy ^^. Jeszcze raz dzienkujem XD
Choć nie wiem czy sobie na toż uznanie zasużyłem ale muszem ^^ powiedzieć iż jestem usatysfakcjonowany, że nie tylko ja mam podobny pogląd na tąże problematykę XD.

ocenił(a) film na 4
van_Gregorian

o_O ja to się Ciebie normalnie czasem, boje bardziej niż Boogeymana z mojej szafy.... XD

Longusiowe_Szalenstwo

XDD

o_O trzymasz Boogeymena w swojej szafie... XD
Ohm... no ja jeszcze bym zrozumiał Żukosoczka XD ale Bogeymana... normalnie to ja bym się bał stanąć koło Ciebie... nie wiadomo co to się chowa za Twoimi plecami ;-) a jak by wyskoczyło to normlane Apocalypto mogłoby się porobić XDD ;-)

Ps. Ale ja się zastanawiam, czy Ty moje ostatnie dwa posty tak na poważnie bierzesz, czy jak ? ;)

ocenił(a) film na 4
van_Gregorian

XD Boogeyman fajny koleś... Skubaniuśki robi świetne kanapki i dobrze gra w Wormsy xD Spoo Ziomuś.. ;]

Ad. p.s. - Człowieku, przypomnij sobie że jestem czubkiem, to myślisz, że biorę to na poważnie ;] ??:D

Longusiowe_Szalenstwo

XD Tylko czasem uważaj bo słyszałem że jak taki Boogeyman przegrywa w Wormsy to się Armageddon może probić, a to juz gorzej niż Apocalypto XDD

Ad. Twojego Ad. mojego P.S. ;) - no to jak można zauważyc miewam podobne przebłyski w zachowaniu ;D

van_Gregorian

Ale czy to dlatego cie nie widac na głównym forum.
Tam to czasem Boogeymany się pojawiają ;)
Tylko takie na serio, nie że się wygłupiają ;]