http://movies.ign.com/articles/784/784823p1.html
Jak myślicie? myślę, że Harry:) a wy? chociaż może Brock? ale ten... choć może uciekł, za zasłoną dymu. A moze jednak Harry, moc formuły, mogła przeież sprawić, że... no ale sami pomyślcie;) i napiszcie co myślicie:)
ja też bym chciała, i myślę, że tak będzie, poniważ Harry to jeden z głównych bohaterów, tworzy ten film, jest super i wszyscy widzowie go lubią (wiem to nie tylko z tego forum, ale i z zagranicznych) Harry w pewnym sensie nabija twórcom kase, a nie zabija się kury, która uczestniczy w skaładaniu złotych jaj, prawda?
Myślę, ze to moze być Harry, gdyż jeste scena, gdy MJ patrzy na czoło Harrego i mowi, ze juz nie ma blizny;) ( wiecie po tym jak Harry udezył głową z rurę i spadł ----> potem wylądował w szpitalu) Peter go poparzył mu twarz bombą, moze to ma znaczyć, ze ta formuła powoduje szybsze gojenie ran/blizn, wiecie taka analogia, może zatem Harry w cudowny sposób przeżyje:) np. zapadnie w spiączkę;) jak myslicie?
Także wolałbym by Harry powrócił, ale wersja z Venomem jest bardziej prawdopodobna... Nawet jakby to nie miał być Brock. Może Carnage?