Jedyne co mi sie nie podobało to głos Venoma jak dobrze pamiętamy Venom miał inny głos taki gruby fajny a tu gadał głosem Brocka druga rzecz to strój Hobgoblina cienki a takie fajne maski pokazywali na początku filmu gdy Harry stawał sie Hobgoblinem myślałem że chociaż na koniec coś z tego ubierze ale nie...Co do fabuły to może za mało scen walki może niepotrzebnie wrzucać tylu bohaterów do jednego filmu przez to Venom występował w filmie jakieś 20-25min. Ogólnie to film mi sie podobał lepszy niż poprzednie części chodź mógłby być jeszcze lepszy.
a i jeszcze mi sie przypomniało co do Venoma pamietając z komiksów lub z bajki Venom sie inaczej zachowywał droczył się ze Spider-manem a tu tego pogadał tylko jako edi brock gdy symbiot zszedł mu z głowy i później już nic nie gadał sądze że dla Venoma mogli poświęcić cały film od początku do końca+ wątek z Hobgoblinem i lepiej dopracować Venoma. Może jednak to nie jest najlepsza część serii?? Jak wy uważacie. Zaznaczam że jestem totalnym fanem od dziecka.