6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144695
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Co wy na to......?? żeby zrobić temat w którym moglibysmy sobie normalnie gadac o wszystkim...a nie że w kazdym temacie piszemy na temat i po chwili juz nie na temat...Co o tym myslicie(prosze bez jechania;))

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

Całkiem niezły pomyślik... może wypali? Czasem najbardziej świrnięte pomysły są dobre...

ocenił(a) film na 7
Wiciuu

Ja jestem za...................

diablo_8

Zresztą jak będziecie chcieli... ja nic nie narzucam...

Wiciuu

Czy to na przykład miałby być ten temat ^^

A poważnie, to dobry pomysł. Tylko jakiś taki chwytliwy tytuł żeby mu nadać i nie za długi.
Głównie nazywaja takie coś "shoutbox".
Ale nie każdy zna angielski, to może po prostu "Temat wolny" nie za szybki lecz powolny ;)

van_Gregorian

no kurde jak to się stało żeten post nie jest wyżej, bo był pisany jako pierwszy...

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

tytuł dobry ''Temat wolny'' poczekamy az wiecej osob tu napisze czy odrazu zakladamy??;):P

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

Jestem za

ocenił(a) film na 9
Kudii11

To jak zakładamy juz??

Darth_Carnage

Pewnie tylko "Black" się trochę pośpieszył... i zapodał taki długi tytuł ^^

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

dobra to juz tu piszmy bo nie chce mi sie zakladac nowego posta...:P

Gregorian mieszkasz w Warszwie??;P

ocenił(a) film na 10
van_Gregorian

co z tego , wlazcie i gadamy ...

użytkownik usunięty
Red_Spider_2

a ja na to jak na lato :P

ocenił(a) film na 4

Praktycznie każdy forumowy temat jest czymś takim ^^ Ciekawa jest konwersacja na temat przypadków " zbzikowanych " nauczycieli ^^

ocenił(a) film na 9
Longusiowe_Szalenstwo

ja wymiekam przy tym temacie, juz szkoly pokonczone a 8 lat temu nauczyciele byli spoko, wykladowcy tez, a szczegolnie promotorka^^

ocenił(a) film na 9

no i skonczyl sie temat??

ocenił(a) film na 9
brodzikm

hm.....niech inni tez pisza ja sam tu nie jestem:P

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

ja mialem nauczycielke od elementwo prawa co jak krzyzcala to w sufit sie gapila.I kazdy ja prowokowal zeby sie zdenerwowala i ciagle gapila sie w sufit:Dserio mowie to nie zart:D

ocenił(a) film na 5
Peterson_B

a facet od historii nasza klase przekupuje bo nie umie zapanowac na lekcji i przekupuje dobrymi ocenami:D:D ja bez problemu mam 3 a ani razu do historii nie zajrzalem od 3 lat!!Zeczywiscie nauczyciele w dzisiejszych czasach sa zbzikowani:D

Peterson_B

Darth Spider - nie ja jestem z Trójmiasta, a czemu. Piwo Ci w głowie ;p ;)

van_Gregorian

Loger - no nie wszyscy są zbzikowani... no przynajmniej nie w tym sensie ^^ ale Ty coś o tym wiesz ;)

ocenił(a) film na 7
Peterson_B

My mieliśmy w ogólniaku taką nauczycielkę od historii co pytała na kolory, zależnie od tego kto był ubrany danego dnia mógł być zapytany. Więc jedna osoba mogła być pytana w trakcie semestru 10 razy, inna wcale. ,,to może dzisiaj zielony". Ja zawsze nosiłem w ten dzień dwie bluzy i zmienialem po tym jak oznajmiła kolor.
Teraz na studiach koleś od Instrumentoznawstwa poda pytania nakolosie, apóźniej chodzi po sali patrząc w sufit, przez okno lub zaczyna coś sobie pisać na tablicy, bo inni prowadzący mówia na niego ,,wzór pisma technicznego", tyle że jak nie przyjdzie na zajęcia pijany to mu niezbyt to pisanie idzie bo łapy mu się trzesą. Raz przyszedł, oparł się na ławce i ,,dziiisiaj zajęć nieee bęęędzie" , wiadomo o co kaman :)

Darth_Carnage

jestem za ze bedzie temat wolny.To dobry pomysl

ocenił(a) film na 7
Darth_Carnage

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee