jedna rzecz a mianowicie dlaczego nie ma zadnego plakatu promocyjnego z Venomem??? dla mnie to jest naprawde baaardzo dziwna sytuacja przeciesz jak pamietamy wprzypadku poprzednich czesci to były plakaty promocyjne z przeciwnikami spider-mana a tutaj praktycznie nic jest jeden jakis tam plakat z sandmanem ale co to ma kurwa byc???nie wiem jak wy ale mnie osobiscie to zajebiscie wkurwiło ze te ciecie malinowe ktore odpowiadaja za promocje filmu nie zrobili ani jednego plakatu promocyjnego z Venomem czy chociasz by z nowym goblinem naprawe wkurwia mnie to
Swoją drogą spostrzegawczy jesteś, co do sandmana i GG2 to w sumie mogli by dać plakat, nawet tak poprostu. A co do Venoma to chcą ludzi czymś zaskoczyć. Bo większosć fabuły jest dobrze znana.
dlaczego nie ma plakatow z Venomem
a no dlatego ze to ma byc glowny punkt przez ktory widzowie maja sie wybrac na SM 3
No dobra ale z tego na ile ja sie znam nha filmach to jakis plakat musi byc i nie to ze powinien po prostu musi byc tym bardziej jezeli chodzi o jedna z najwiekszych superprodukcji w histori kina tak dla przykładu plakat z oktopusem był dostepny w serwisie yahoo jeszzce na baaardzo długo przed premiera filmu a tutaj nic zero kazdy kto chcoc troche zna sie na filmach stwierdzi ze to dosc dziwne ze nie ma zadnego plakatu z venomem i reszta
To dlatego, że zwalili jego wizerunek, nie osiągnęli zamierzonego celu. Venom nie wygląda jak na szkicach, które na przedstawili. Np. jego twarz wygląda jak żółwik, nie ma języka ani wydłużonej szczęki. Więc jakby zrobili z nim plakat, a większość nie oglądała spotów żeby nie psuć sobie adrenalinki, jakby zobaczyła taki plakat mogłaby zrezygnować z pójścia do kina.