Uwazam ze film nie byl jak niektorzy pisza beznadziejny , ale tez nie byl jakis super . Niestety spodziewalem sie troche wiecej po tej czesci.
Jak dla mnie film mial pare niedociagniec jak np ( scena na moscie , normalnie smutno mi sie zrobilo ) Pomyslalem ,,boze co oni zrobili z Petera/Spidermana :/.
No i tak jak tu wspominaliscie za mało bylo widac w ciagu filmu Venoma ( na takiego przeciwnika ok 15 minut , chyba zartuja sobie)
W sumie Venom tak zle nie wygladal , choc spodziewalem sie lepszego wygladu , no i ten jego wrzask hehe.
I jeszcze porusze 1 sprawe ktos pisal, ze slychac siec w scenie ,,gdy ma zginac Venom,, dlatego ogladajac specjalnie sie w ten fragm wsluchalem i potwierdzam , ze naprawde bylo slychac cos w tym stylu.
Moim zdaniem to taka tajemnicza furtka do 4 czesci czy Raimi ja wykorzysta tego niewiem.
Ale ogolnie spodziewalem sie troche wiecej , ale nie jest zle , zawsze milo obejrzec SM .
Jak jakies uwagi odnosnie filmu bede jeszcze mial to dopisze pozniej...
Jesli chodzi o flage to ta scena mnie nie oburzyla tylko wywolala lekki smiech , bo pomyslalem skad ona sie akurat tam wziela :)
no i oczywiscie niezla rola JJ (jak zwykle )
on naprawde dodaje niezlego humoru i kolorytu filmom SM :)
A nic ciekawego:D.....tez oglądałem Spidera w sobote i mi sie podobał...ale scena w parku normalnie wyjete z ''Zbuntowany Anioł'':D:D
no
powiem ci szczerze ze ta scena tak mnie zniesmaczyla!!! :/
Poczulem sie jakbym byl na telenoweli , no i placzacy jak dziecko Peter echhh