6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144695
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Uwazam ze film nie byl jak niektorzy pisza beznadziejny , ale tez nie byl jakis super . Niestety spodziewalem sie troche wiecej po tej czesci.
Jak dla mnie film mial pare niedociagniec jak np ( scena na moscie , normalnie smutno mi sie zrobilo ) Pomyslalem ,,boze co oni zrobili z Petera/Spidermana :/.

No i tak jak tu wspominaliscie za mało bylo widac w ciagu filmu Venoma ( na takiego przeciwnika ok 15 minut , chyba zartuja sobie)

W sumie Venom tak zle nie wygladal , choc spodziewalem sie lepszego wygladu , no i ten jego wrzask hehe.

I jeszcze porusze 1 sprawe ktos pisal, ze slychac siec w scenie ,,gdy ma zginac Venom,, dlatego ogladajac specjalnie sie w ten fragm wsluchalem i potwierdzam , ze naprawde bylo slychac cos w tym stylu.

Moim zdaniem to taka tajemnicza furtka do 4 czesci czy Raimi ja wykorzysta tego niewiem.

Ale ogolnie spodziewalem sie troche wiecej , ale nie jest zle , zawsze milo obejrzec SM .

Jak jakies uwagi odnosnie filmu bede jeszcze mial to dopisze pozniej...

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

Jesli chodzi o flage to ta scena mnie nie oburzyla tylko wywolala lekki smiech , bo pomyslalem skad ona sie akurat tam wziela :)

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

no i oczywiscie niezla rola JJ (jak zwykle )

on naprawde dodaje niezlego humoru i kolorytu filmom SM :)

ocenił(a) film na 9
Red_Spider_2

No JJ rulez!!!!:D sytuacja z proszkami....heheheh:D:D:D siemasz Red Spider:P

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

siema Darth Spider

co tam slychac :p

ocenił(a) film na 9
Red_Spider_2

A nic ciekawego:D.....tez oglądałem Spidera w sobote i mi sie podobał...ale scena w parku normalnie wyjete z ''Zbuntowany Anioł'':D:D

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

no

powiem ci szczerze ze ta scena tak mnie zniesmaczyla!!! :/

Poczulem sie jakbym byl na telenoweli , no i placzacy jak dziecko Peter echhh

Red_Spider_2

to mnie troche zaczeciles.a co do 4-tej czesci...kup sobie magazyn ,,HIT!" i poczytaj w ciekawostkach.