PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144031
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Głupi i denny film dla amerykańskich dzieci, chociaż nawet chyba im się nie spodoba. Bajeczka pełna patosu atakująca box office w stanach, zupełne DNO.
Szkoda czasu, pieniędzy, życia na ogladanie tego badziewia.

ocenił(a) film na 4
PyramidHead

I jeszcze jeden troll... który to z kolei?

Następna bzdurna wypowiedź, która nie wnosi absolutnie NIC, i jest zwykłym bełkotem, w którym nie ma ani krztyny treści, czy też słynnych, wiecznie nieobecnych, argumentów i dowodów na słuszność wygłoszonych racji.

Der_SpeeDer

Troll głąbie to cię zrobił , ale widać nie wychował.

ocenił(a) film na 4
PyramidHead

Nie rozumiesz pojęcia "troll" w internetowym slangu, widocznie. Zanim zaczniesz pyskować, buszmenie, zaczerpnij chociaż szczątkowych informacji.

I widzę, że nadal się nie doczekam jakichkolwiek argumentów, bo w odpowiedzi na ich żądanie od takich prymitywów, jak ty, usłyszę tylko obelgi i próby pogrążenia.

BTW dzięki, że mnie dowartościowujesz. Lubię czasem poczytać teksty świadczące o tym, że są jeszcze głupsi ode mnie.

Der_SpeeDer

Rozumiem pojęcie troll. Tyle tylko że według ciebie jesli ktoś skrytyjuje film nie podając żadnych dłuugaśnych argumentów czy przemyśleń jest trollem? Trollem to jedynie możesz być, jesli jarają cie wyzwyska. Dla mnie jesteś bachorem który podnieca się gejowatym Parkerem, i próbujesz zabłysnąć piszesz te swoje pseudo intelektualne komentarze do każdego krytykanta twojego filmiku. Bujaj się frajerze.

PyramidHead

BTW: nie podam ci żadnych argumentów, ponieważ IMO film nie jest tego warty po prostu. DNO i tyle.

ocenił(a) film na 4
PyramidHead

"Rozumiem pojęcie troll"

Nie rozumiesz. Widzę to po twoim bełkocie, który guzik ma wspólnego z definicją trolla.

"Tyle tylko że według ciebie jesli ktoś skrytyjuje film nie podając żadnych dłuugaśnych argumentów czy przemyśleń jest trollem?"

Nie. Jest nim ktoś, kto wrzuca na blog lub forum bezsensowne, pozbawione poważnej treści wypowiedzi, nie wnoszące absolutnie nic do dyskusji, a jedynie zaśmiecające blog. Ludzie, którym obce są jakiekolwiek normy postępowania, w tym ogłada. Na przykład ty. Jesteś już kilkusetną osobą z kolei, która bluzga na ten film, nie potrafiąc podać żadnego sensownego uzasadnienia. Oraz pyskujesz na każdego, kto próbuje powiedzieć ci kilka słów prawdy.

"Trollem to jedynie możesz być, jesli jarają cie wyzwyska"

No to jesteś trollem także według własnej definicji... cytuję "jesteś bachorem" (BTW a ile TY masz lat? Na podstawie twoich tekstów dałbym ci góra dwanaście), "bujaj się frajerze", "próbujesz zabłysnąć piszesz te swoje pseudo intelektualne komentarze", "podniecasz się gejowatym Parkerem". Pięknie, pięknie, buszmenie.

"Dla mnie jesteś bachorem "

No to masz się czego wstydzić. Byle dzieciak umie się wyrażać lepiej niż ty, mój ty dorosły panie, pokrzywdzony przez smarkacza, który śmiał godzić w twój majestat.

"twojego filmiku"

Dla twojej przeklętej informacji - NIE jestem zadowolony z SM3. Wręcz przeciwnie. Ale denerwują mnie takie prymitywy, jak ty, które zaśmiecają publiczne fora i blogi tekstami o tak żałosnej i pustej treści. Oraz bluzgają na filmy, nie potrafiąc w ogóle uzasadnić swego stanowiska.

"BTW: nie podam ci żadnych argumentów, ponieważ IMO film nie jest tego warty po prostu. DNO i tyle. "

I tym prymitywnym sposobem większość prymitywów próbuje nieudolnie zamaskować fakt, że nie ma w rzeczywistości nic do powiedzenia. Dno.

PyramidHead

Zycia to szkoda na takich ludzi jak ty, swoje glebokie przemyslenia nikogo tutaj nie interesuja, co ty swiat
przyszedles naprawaic i ludzi oswiecac czy jak?

Katsper

Der Speeder idz człowieku poczytaj jakąs ksiązke, złóż modlitwę na dobranoc, cokolwiek !! byle nie odpisuj na moje posty, bo guzik mnie obchodzi twoje zdanie, tak naprawdę to NIC mnie ono nie obchodzi, a najbardziej żałosne są twe próby udowodnienia mi jaki to "mondry" jesteś. żegnam ozięble.

ocenił(a) film na 4
PyramidHead

"bo guzik mnie obchodzi twoje zdanie"

To po jaką cholerę przyłazisz na forum? Bo uważasz, że jesteś najmądrzejszy i wszyscy powinni słuchać twoich prawideł?

Głupi dres...

"a najbardziej żałosne są twe próby udowodnienia mi jaki to "mondry" jesteś"

Gruba pomyłka.
Panie mój ty, ja WCALE ci nie próbuję udowodnić, że mądry jestem. Ja tylko pokazuję, że po prostu to ty jesteś aż do tego stopnia głupi i tępy.
Najbardziej żałosna jest twoja zatwardziałość, zacietrzewienie, głębokie przekonanie o własnej wyższości i wiedzy, poziom kultury prosto z rynsztoka, a do tego arogancja godna co najwyżej przymulonego małolata, który myśli, że JEMU się wszystko należy, a świat jest po to, by mu służyć.
Na koniec powiem jeszcze o bluzgach zupełnie jak u 10-latka, który myśli, że jest macho i twardziel, bo powie głośno "k***" (ale jeszcze nie wie, co to znaczy). Gratuluję ci nie tylko kurzej głupoty i umysłowego prymitywizmu, ale także najzwyklejszego w świecie mentalnego gówniarstwa.

W sumie ja faktycznie jestem głupi. Jestem głupi, bo w ogóle tracę czas na dyskusję ze zwykłą szumowiną, do której i tak nigdy nic nie dotrze (tacy jak on rozumieją tylko język z cyklu "koorfa", "h**", itd.). Męty nigdy nie zastanawiają się nad sobą (dlatego dresy nie mają problemów moralnych przy biciu słabszych) i dlatego próby wmówienia im czegokolwiek są skazane na niepowodzenie.

Der_SpeeDer

Debilny mocno jesteś. Z twoim przewidywaniem nic nie wyszło, be dres ubieram tylko do gry w tenisa. Mocno się wzburzyłeś, że niby ja używam wulgarzymów? heh jakoś nie użyłem słowa na K, H wcale. Za to tobie się to często zdarza, może to własnie o sobie pisałes co? Masz jakieś problemy wewnętrzne, a swoją bezradność próbujesz odreagować tu na forum, takich jak ty znam na pamięć, nieudacznicy życiowi co na forum chcą sie dowartościować czyimś kosztem. No ale trafiłeś pod zły adres wyzywając MNIE pierwszy. Więc nie staraj sobie i mi wmówić że to ja jestem tym prostatkiem, bo ty i ja wiemy kto tu jest julem prosto spod rynsztoka, to ty przymulonay buszmen i troll.

A teraz proszę nie odpisuj, bo to i tak nic nie da. Debil wśród nas może pozostać tylko jeden, i całkiem NIEPRZYPADKOWO trafiło na ciebie.

ocenił(a) film na 4
PyramidHead

"Z twoim przewidywaniem nic nie wyszło, be dres ubieram tylko do gry w tenisa"

Z każdym postem dajesz dowody swojej głupoty i tego, jaki z ciebie prostak.
Oznaką dresa nie jest noszenie takowego odzienia, łysa pała czy też ABS. To stan umysłu: ksenofobia, prymitywizm, niechęć do każdego, kto nie pasuje do "jego" wzorca, wrogość, chamstwo. Wszystkie te cechy zaś wykazujesz właśnie ty.

"Za to tobie się to często zdarza"

OK, no to wskaż i wymień, bo nie dość, że jesteś tępakiem, to, jak widać, łgarzem.

"Masz jakieś problemy wewnętrzne, a swoją bezradność próbujesz odreagować tu na forum"

Fakt, jestem bezradny, bo niestety niektórzy ludzie (ty) są zbyt tępi, żeby coś do nich dotarło.

"chcą sie dowartościować czyimś kosztem"

Mówisz o sobie? Niezły poziom. Sam się tutaj zwaliłeś z bezzasadną pyskówką na film, a kiedy ktoś odważył się poddać w wątpliwość Twoje Królewskie Zdanie, od razu przeszedłeś do agresywnego, dresiarskiego ataku. Typowy Pępek Wszechświata, który przychodzi tutaj, żeby zademonstrować swoją rzekomą wiedzę. A jeśli jeszcze przypisuje swoje wady innym, to jest to już totalne dno.

"Więc nie staraj sobie i mi wmówić że to ja jestem tym prostatkiem, bo ty i ja wiemy kto tu jest julem prosto spod rynsztoka"

Ja wiem, ale ty nie wiesz.

"to ty przymulonay buszmen i troll"

Nie, ty. To ja ci zarzuciłem coś, co jest prawdą (czyli że napisałeś nic niewartą pseudowypowiedź, która nic nie wnosi), a ty od razu zademonstrowałeś swój prymitywizm tekstem "troll cię wydał na świat, ale nie wychował". Ale ty nadal będziesz twierdził, że od początku wyrażasz się kulturalnie, a to ja jestem chamem.

"Debil wśród nas może pozostać tylko jeden, i całkiem NIEPRZYPADKOWO trafiło na ciebie."

Przestań wreszcie przypisywać swoje wady innym. Albo lepiej wracaj sobie na drzewo i skończ ewolucję, buszmenie, bo o dobre 50 000 lat za wcześnie z niego zlazłeś.

I faktycznie, odpisuję ostatni raz. Taki ktoś, jak ty, nigdy nie dopuści do siebie myśli, że to on postępuje niewłaściwie, bo jest zbyt zarozumiały i zbyt ograniczony. A mnie tylko ta "dyskusja" zaszkodziła, bo tylko obniżam styl swojej własnej wypowiedzi, prowadząc pseudopolemikę ze zwykłym ulicznikiem, prosto z rynsztoka. Albo i z dzieckiem, bo ktoś powyżej 12 lat nie może się zachowywać tak dziecinnie.

Der_SpeeDer

tY idioto chyba nigdy nie skończysz te swoje prymitywne pozbawione sensu farmazony co? Serio aż tak cIE to podnieca.. nie wiem czy pisząc te swoje głupoty onanizujesz się, uprawiasz samogwałty? Jakbyś był taki niby mądry jak to próbujesz mi udowodnić to po jaką cholerę co chwilę odpisujesz i zaśmiecasz forum tymi bzdurami? To jakieś tWOJE hobby? Jeśli tak to gratuluję głupoty w najczystszej postaci tY matkojebco.

Akurat w tym przypadku moje wulgaryzmy są uzasadnione, bo na takich kretynów ja tY, zwykła riposta już nie wystarcza. Pseudo intelektualistów co tylko w necie potrafią coś powiedziec! szkoda tylko że nic nie znaczące pierdoły.

A teraz pojebie mam nadzieję że dotrzymasz słowa i już więcej nie odpowiesz, chyba że jesteś aż tak ograniczony umysłowo - to już udowodniłem. Baran i tyle.

ocenił(a) film na 4
PyramidHead

Na do widzenia.

"to już udowodniłem"

Jedyne, co udowodniłeś, to to, jaki z ciebie prymityw. To TY pierwszy się rzuciłeś, pierwszy sypałeś wulgaryzmami i pierwszy zacząłeś mnie bez powodu obrażać. Widzę też, że twoim hobby jest przypisywanie innym własnych wad - wszystko, co popełnisz, próbujesz przypisywać mnie (a zatem pisanie bezsensownych tekstów, zaśmiecanie FW, skrajne chamstwo i głupota). Na której ulicy mieszkasz? Chętnie adoptuję takiego i będę od czasu do czasu wypuszczał z klatki, żeby się pośmiać.

A teraz bye, bye. Poczułem się już wystarczająco poniżony (na własne życzenie, psiakrew), że dyskutuję ze zwykłym gówniarzem.

Der_SpeeDer

A jednak! Zanim zaczniesz wyzywać człowieka od trolla zastanów się dwa, trzy raza - taka mała rada do internetowych cwaniaków, jednym z nich jesteś ty. Zło i cała pogarda zawsze do ciebie wróci, jeśli zaczynasz pierwszy - powinieneś sie z tym liczyć. Cześć.

ocenił(a) film na 8
PyramidHead

Niedawno go obejrzałem i muszę powiedzieć że lepszy od 2-ki. Musicie pamiętać że film jest w zamyśle oparty o komiks. Jak bywa z adaptacjami wiemy. Na pewno jest to dobry film dla ludzie łaknących efektów specjalnych(komputerowych-dobrej jakości) i przygodowych. Przyjemne oglądanie jak super pajączek ratuje świat przed oprychami z pomocą kolegi. Wciągający, nie pozwala spojrzeć na godzinkę. Komentarze typu gniot zupełnie nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. Przecież to produkcja USA dla mas. Zaraz posypią sie krytyczne komentarze, że jestem prostaczkiem. Skazą na filmie jest być może źle dobrana obsada Spider-Man jak i MJ. Polecam dla ludzi lubiących filmy typu Piraci, Skarb Narodów, Batman czy Transformers.

użytkownik usunięty
PyramidHead

deer speeder, mądry człowiek nie odpowiada na takie idiotyczne prowokacje, i nie daje sie wciagnac w klotnie kto komu udowodni ze jest tepy i glupi

ocenił(a) film na 4

"deer speeder, mądry człowiek nie odpowiada na takie idiotyczne prowokacje, i nie daje sie wciagnac w klotnie kto komu udowodni ze jest tepy i glupi"

No, wiem. Zdaję sobie sprawę, że zachowałem się tak niepotrzebnie, ale nerwy mnie poniosły...

Ot, stara prawda - z głupcami dyskutuje tylko głupiec. Ale żebym na własne życzenie dał się wciągnąć...

Der_SpeeDer

jeju... dajcie spokoj, NIE KARMIC TROLLI

Przylazl, wyrazil swoje zdanie bez zadnych argumentow dobra jestem w stanie to zrozumiec... Tylko jedna rzecz pozostaje dziwna... on chyba tylko czytal recke :/ sm3 jak najbardziej nie jest filmem dla dzieci ktore oczekuja bohaterskiego spidera ktory bije swoich wrogow.... zbyt powazne i wielowątkowe dla dzieci...

AzuR_the_ASG_Soldier

Ale takich ludzi jak mario jest pelno i nie warto na nich tracic czasu. Jedni dosrataja szybko drudzy wolno, a niektorzy (tak jak marioo) wogole nie dorastaja. A tak apropos to film mial swietna muzyke. Lepsza od tamtych 2 czesci.

ocenił(a) film na 10
Misieq_krk_skate

Do Marioo:Muminki to też Trolle.
Nic nie rozumiesz z tego filmu,jednak to prawda że niektorzy ludzie w prostej linii pochodzą od małp.Chyba nie dawno zszedłeś z drzewa?
Propozycja:Obejrzyj RRRrrrr!!! które przy twojej wrażliwości pogrąży cię!
Albo cię uratuję!(nie sądzę że rozumiesz te przesłanie)