I tyle chyba moge o tym powiedziec bo producenci tego filmu nie skupili sie na jakości tylko na zyskach finansowych,fajne efekty specjalne ktore napewno docenią młodzi fani
nastepny podjarany żeby tylko z jakiegoś powodu zjechac takie widowisko. słuchaj, gdyby to był film dla samych bachorów to bytylko główny bohater latał cały czas w swoim kolorowym wdzianku i rzucał dowcipami by mu sie gęba niezamykała.tak sie składa że twórcy skupili sie też na dojrzałych kinomanach i postanowili włożyc w film troche przesłania.chociaż ciężko jest zrobic ciekawy i poważny film z obrazu mającego kategorie PG-13 to twórcom filmów o Spidermanie to się udało.
Ja mam 19 lat i uważam, że scen ze Spider-Manem powinno być zdecydowanie więcej. Wszystko inne, czym zapełnili film, to albo mdłe sceny miłosne z romansidła klasy B, albo pseudofilozoficzne dywagacje tak odkrywcze, jak robienie wykładu na temat "dlaczego 2 + 2 to rzeczywiście 4".
"chociaż ciężko jest zrobic ciekawy i poważny film z obrazu mającego kategorie PG-13 to twórcom filmów o Spidermanie to się udało"
Dziecko, dziecko, dziecko... obejrzyj sobie kilka naprawdę poważnych filmów, dojrzałych, z prawdziwym przesłaniem, to od razu przestaniesz pieprzyć takie bzdury.
spiderman 3 jest dobrym filmem zawiodlem sie troszke tylko na tym jak zrobili wyglad venoma ale to sprawa podrzedna bo film z calej serji raczej byl najlepsza czescia efekty na dosc wysokim poziomie no coz scenariusz byl dobry ale mnie niczym nie zaskoczyl ogolnie ten film oceniam na 7 ale te scenki milosne byly jak najbardziej byly dobrze tam osadzone z sensem wiec tego sie nie czepiam:-]